sizin hassas noktanızı bulmuş sinir etmeye çalışıyo işte
anlaşılan senin kaynananında şeytanı bol benimkinin gibi
benimde sabah geç kalkıyorum diye lafımı yapar biyere gidilcek olsa erkenden konarlar bende sevmem ne işim var erkenden arar beni saat 1 olmuş milletin içinde
naıyosun anneem
iyiyim anne oğlanı hazırlıyorum
hııı yenimi uyandınız tmm geldik biz
sonra sert konuşunca ben fevri oluyorum
birazdaha ılımlı davransanız. o da anne ve sizi -her nekadr büyuseniz de- çocuğu gibi görüyordur. hem sinir olmazsanız, sakin kalırsanız, o da bıkar bu huyundan...
Canım ya ne olur ki.. Arayıp soruyor işte.. Dua et başka fevrilikleri yok. Eski insanlar, normaldir yani. Başka bişeyine karışmasın da bu da nazar boncuğu olsun.
Ne kayınvalideler okuyruz bu forumda.. Boşver sıkma canını..
Emin olun ki bu huyunu asla bırakmaz sakin kaldığım zamanlarda oldu ama çok ama çok daha fazla üsteliyor o zaman.
Bir arkadasim da ayni sorundan muzdaripti, telefona cevap vermemeye basladilar, düzeldi. Telefonun fisini cektiler bir süre falan. Öyle öyle alisti esinin ailesi her aksam aramamaya basladilar. Ertesi gün "dün neden acmadiniz?" dediginde ise, yatmistik. Disaridaydik, ben cocuklari banyo yaptiriyordum, bizimki de duymamis, tarzi aciklamalar, yalanlar dolanlar, ama bir süre sonra cidden aramalar azaliyormus.
Diger yandan baska yapabilecek bir seyiniz yok, esiniz bile annesine acik acik "bunaldik" demis, kadin yine yapiyorsa, huy edinmis demek ki artik.
Gerci evden aramasa cepten arar degil mi? O zaman telefon sessizdeydi diye de yalan uydurursunuz, ya da aksam cok lazim olmuyorsa cep telefonlarinizi kapatsaniz.?
Canım ya ne olur ki.. Arayıp soruyor işte.. Dua et başka fevrilikleri yok. Eski insanlar, normaldir yani. Başka bişeyine karışmasın da bu da nazar boncuğu olsun.
Ne kayınvalideler okuyruz bu forumda.. Boşver sıkma canını..
Evet bunu da deneyeceğim, geçen gün çocuklar rahatsızlandı gece 12 gibi hastaneye götürdük, ishal ve kusma şikayetiyle serum takıldı 2 tane ve ertesi gün 11 gibi hastaneden çıktık. Sabah oğlum dedesiyle gittiği için okulu dedesinin işyerine yakın çünkü arayıp haber ver dedim eşime sabah 7 gibi boşuna bizim oraya kadar yorulmasın diye. Aradı eşimde konuşmuş, ardından kayınvadime aradı ben açtım bize niye haber vermiyorsunuz madem gece hastaneye gidiyorsunuz da, bende anne zaten eşimle ben buradayız gece geldik hastaneye ve o saatte sizi rahatsız etmek istemedik. Hastaneden eve geldik saat başı arıyor ki ben uyuyacağız çocuklarda bizde çok uykusuzus bende işe gidemedim o gün eşimde gidemedi. Ona rağmen arıyor ve uyudunuz mu iyi iyi hadi uyuyun diyor kadın sanki dalga geçer gibi gelde çıldırma.
Kv niz obsesif bu konuda ve obsesyon beslendikce artar. Cozum aramamasini saglamak telefon bozuk diyin bir muddet aksamlari da ceplerin sesini kapatin. Size merak ettigini uyuyamayacagini vs soyleyecektir. Kotu bisey olsaduyarsiniz zaten dersiniz. Boyle boyle bir kirilma noktasi olusacak biraz kuser falan ama bunun sonu yok. Benim de boyle bir olay basimda. Kim cevap verirse en cok onu ariyor. Benim cep ya kapalidir ya da sessizde biz haftada iki konusuruz ama kusmesin yazik diyenler her gun.
Gercekten iyi niyetliymissiniz. Elbette bir yandan ben de olsam yasli insanlar diye düsünürdüm ama sizin ayri bir hayatiniz oldugunu fark etmesi lazim kayinvalidenin. Ben sürekli calan telefonu özel hayatima müdahale olarak algilarim.
Benim esimin ailesi de haftasonu sabahin köründe arardi. Biz de haftasonu keyiflerini cok severiz ki üstelik evliligimizin ilk günleri....Ne yapacagimi sasirdim. Uyuyoruz diye üstüne bir de dalga gececekleri icin esim "yok yok markette gittik geldik" derdi. Olaya bakar misiniz? Onlarin saygisizligi yetmiyormus gibi, bir de dalga gececekler diye kendimizi baski altina aliyoruz. :)
Yaklasik 5 ay sonra telefona cevap vermemeye basladik. Arama saatleri 8`den 9`a, 9`dan 10`a, 10`dan da 12`ye cikti. :) Bazen 12 de aradiklarinda dahi cevap vermiyorduk, cep telefonumuz calisyordu acmiyorduk, aksama arayip, disaridaydik diyorduk. :)
Simdi ögrendiler bak, aksam saatlerinde ariyorlar.
13 yıllık evli,hani tabiri ile yeni gelinlikten çıkmış düzenini kurmuş bir kadınsınız anladığım kadarı ile,
bu kadar rahatsızsanız iğnelemek yerine neden açık açık konuşmuyorsunuz,
ha konuşamam kırılır diyorsanız akşamları arayınca açmayın,ev telefonunuz varsa çekin fişini,
niye açmıyorsunuz dersede arayan çok oluyor akşamları rahatsız oluyor çocuklar dersiniz,
dipçik: benim kayınpederimde bi ara her pazar erkenden bizi arardı(ben çalışıyorum) bir gün baba ben çalışıyorum sabahın köründe arayıp uyandırma yoksa telefonu kapatmak zorunda kalıcaz dedim,çok bozuldu ama çokta tınn çokta fifi
bunda ne varki, ne kv ler var, sıkma canını he yattık de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?