işte ben bu sebeplerden dolayı gelinleri hiç aramayacağım,sadece oğullarımı arayacağım.akşam da aramayacağım ki,kocamla zamanımızı çalıyor demesinler.gündüz iştelerken oğullarımla hergün bol bol konuşacağım
işte ben bu sebeplerden dolayı gelinleri hiç aramayacağım,sadece oğullarımı arayacağım.akşam da aramayacağım ki,kocamla zamanımızı çalıyor demesinler.gündüz iştelerken oğullarımla hergün bol bol konuşacağım
yok yok canım ben gündüz rahat rahat konuşurum oğluşlarımlane münasabet Egem ya.
istediğin zaman ararsın oğlunu.
Akşam kocamla zamanımı çalışıyormuş...
yok ya...
bu ayrı konuda konu sahibinin derdi şimdkii tüm yaşlı insanlar için geçerli.
benim de annem gün içinde milyonkez arar. Bunaliyorum artik.
Tabi anne daha rahat istediğin cevabı veriyorsun.
Ya banane falancanın kızından diyebilirsin. Kayınvalideye öyle diyemiyor insan.
ben her ikisi de sohbeti uzattığında telefonu sehpaya koyuyorum.
sonra alıyorum telefonu. ohhh herkes mutlu
Egem sende ama alıngansın dengeyi bul yeter ,abartılmadığı sürece aranılır
yok yok canım ben gündüz rahat rahat konuşurum oğluşlarımla
alınganlık değil de kk'dan ders çıkarmak diyelim.kk bana çok şey öğretti,başta gelinlerle nasıl başa çıkılır
Bu mesajda iyi niyet mi var yoksa tedbir mi var ?
Yazık ya üzüldüm kadına. kötü bir şey söylemiyor size üstelik... Derde bak çay demle.
Yaşlı insanlarda bu tarz davranışlar olabilir ne var bunda sanki herkes kaynanadan şikayetçi bende şikayet etmeliyim gibi olmuş. Ne manyak kaynanalar var her gün aramak yerine hergün gelip köşene otursayde peki o zaman napıcaktın. Gelinini oğlunu torunlarını merak ediyo arıyor.
Kolay gelsin arkadaşımTelefonu açmamaya özen göster ertesi gün aradıgında uyuyordum de ve inan bana azalacak aramaları, ne kadar eşinin annesi olsada her Allahın günü konuşmak zorunda değilsin dilkediğinde kendin ararsın zate, Biraz ulaşılmaz olmayı dene.
Beni anladığınız için teşekkür ederim. Ben sanki aradığı için rahatsız oluyormuşum ya da hiç aramasını istemiyormuşum gibi anlaşılıyor ya da anlaşılmak isteniyor ama benim sorunum araması değil ki aradığı zaman hep aynı şeyleri söylemesi.
maalesef insanlar cok içli dışlı tamam aile olabilirsiniz ama sizin saat kaçta yatacagınız kımseyı ılgılendırmez, bende sinir olurdum ikidebir kacta yatacaksın, mesafe her ilişkide iyidir derim :)
yok yok canım ben gündüz rahat rahat konuşurum oğluşlarımla
alınganlık değil de kk'dan ders çıkarmak diyelim.kk bana çok şey öğretti,başta gelinlerle nasıl başa çıkılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?