Anlaşmak zorunda değilsin.hickimse zorla bir insanla anlaşamaz. Bir an önce ayrı eve geçmenin yollarını bulun.Ya arkadaslar. 2 yillik evliyim kayinvalidem ile yasyrm.. Sizden baska kime sorayim akil alayim bilemedim. En ufacik seyden dolayi kavga edyrz. Ben onun yaptiklarini sevmiyorum o benim. Zevklerimiz hiiic uyusmuyor. Hic ortak noktamiz yok. Ne yapacagimi sasirdim. Esimlede aram bozuluyor bu yuzden ne olur yardim edin. Yasim henuz 19 acaba cok mu ergen dusunuyorm. Ama olgun oldugumu dusunuyorum. Ne yapcam blmyrm. Ne olur akil verin bana. Yardim edin psikolojim bozuldu. Esimi cok seviyorum ve evliligime zarar vermek istemiyorum. Yardim edin bana
17 yaşında evlenecek olgunluğa eriştiğini sanıyorsan kaynananla da nasıl anlaşırsın biliyor olman lazım.Hepiniz haklisiniz ama cok sevdim. Duramadim. Bide biraz evliligi kurtulus olarak gordum diyebilrim. Ailemle Sikintilarim vardi. Yani ben oyle saniyodm. Ergenlikle. Cok yazik ettim onlarida uzdm ama gecti artik. Ayri ev isine gelince asla izin vermiyor. Tek oglan cok sikinti. Benimkide hadi kalk gidiyoruz diyemiyor. Cok sikintidayim. Anlasmak zorundaymisim oyle diyor esim ama ben hic bisiye mecbur degilim. Durum boyle maalesef.
Burda arkadaslar size yuklenmis ama erken evlilik de tek suclu siz degilsiniz. Anne baba evladiyla ne kadar ilgili duygusal ihtiyaclarini karsiliyor mu. Sonucta sevgisiz yasamak zor ve yasin getirdigi cahillikle. boyle durumlar oluyor. Anne baba evinde gercekten mutlu olmayan bayanlarin erken evlenmesine cok uzuluyorum. Benim anne babam hicbir seyimi eksik etmediler. Ama sevgilerini verdiklerini soyleyemem. Esimi taniyana kadar cok sevgi acligi cektim. Sizi anliyorumHepiniz haklisiniz ama cok sevdim. Duramadim. Bide biraz evliligi kurtulus olarak gordum diyebilrim. Ailemle Sikintilarim vardi. Yani ben oyle saniyodm. Ergenlikle. Cok yazik ettim onlarida uzdm ama gecti artik. Ayri ev isine gelince asla izin vermiyor. Tek oglan cok sikinti. Benimkide hadi kalk gidiyoruz diyemiyor. Cok sikintidayim. Anlasmak zorundaymisim oyle diyor esim ama ben hic bisiye mecbur degilim. Durum boyle maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?