Kayinvalidem ile nasil anlasabilirim. Yardim :(

sglsezer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
62
16
3
28
Ya arkadaslar. 2 yillik evliyim kayinvalidem ile yasyrm.. Sizden baska kime sorayim akil alayim bilemedim. En ufacik seyden dolayi kavga edyrz. Ben onun yaptiklarini sevmiyorum o benim. Zevklerimiz hiiic uyusmuyor. Hic ortak noktamiz yok. Ne yapacagimi sasirdim. Esimlede aram bozuluyor bu yuzden ne olur yardim edin. Yasim henuz 19 acaba cok mu ergen dusunuyorm. Ama olgun oldugumu dusunuyorum. Ne yapcam blmyrm. Ne olur akil verin bana. Yardim edin psikolojim bozuldu. Esimi cok seviyorum ve evliligime zarar vermek istemiyorum. Yardim edin bana

Ahhh ki ahhh.Hem daha çocuk yaşta evlen hem de kayınvalide yanında yaşa.

Daha çok üzülür çok hırpalanırsın.

En kısa zamanda kendi evinizi kurmaya çalışın bari.Ya da duymayacaksın cevap vermeyeceksin.

Başka çare yok

Yavrum size ne oluyor. Koca kaciyor mu da çocukken evleniyorsunuz. 19 yas nedir. Olgun olsan ne kadar olabilirsin. Yazik değil miydi sana. Bir de elalemin yaninda yasiyorsun. Kendi evin bile yok. Kocan seçilecek adam olsa seni zaten orda yasatmaz. Biz simdi sana ne akil verelim. Zamanki geriye al da azicik akli başında davran mi diyelim. En azindan ayri eve çikin. Olmaz öyle ev ev ustunde.

Anlaşmak zorunda değilsin.hickimse zorla bir insanla anlaşamaz. Bir an önce ayrı eve geçmenin yollarını bulun.
Hem ne acelen vardı çocuk yaşta evlenip kaynana yanına taşındın?Ailen nasıl izin verdi buna?Aklınız nerde sizin?

Ayrı eve çıkın diyecem ama
evlilik yasınız cok erken olduğu için
Evlendiğiniz gibi sizi ayırmamış lar yanlarında kalmışsınız belli ki
Zaten 17 yasındaki bir kız çocuk sayılır
Evdi kocaydı yemekti derken o Zaman'da cok sorunlu gecerdi evliliğin
İyi geçinmeye ve kendini geliştirmeye bak Kv anne gibi gör bildiklerini sana öğretmesini iste hem egosu tatmin olur hem seni kızı gibi görmeye baslar iyi geçinirsiniz

17 yasindami evlendin?
malesef suan eşinden cok kv denle evlisin.
zamanla birbirinize alisacaksiniz.böyle kavga dövüş geçinip gideceksiniz işte.
ayrı ev denecek oda olmaz diyeceksin zaten..
Allah kolaylık versin diyecek pek bisey yok.iyi yönlerinizi görmeye birbirinizi sevmeye çalışın da bari, bir nebze çekilir olsun hayat senin için..

Hepiniz haklisiniz ama cok sevdim. Duramadim. Bide biraz evliligi kurtulus olarak gordum diyebilrim. Ailemle Sikintilarim vardi. Yani ben oyle saniyodm. Ergenlikle. Cok yazik ettim onlarida uzdm ama gecti artik. Ayri ev isine gelince asla izin vermiyor. Tek oglan cok sikinti. Benimkide hadi kalk gidiyoruz diyemiyor. Cok sikintidayim. Anlasmak zorundaymisim oyle diyor esim ama ben hic bisiye mecbur degilim. Durum boyle maalesef.

Şartlarınız gereği birlikte yaşadığınızı düşünürsek Size hakaret etmediği sürece görmezden duymazdan gelmeyi deneyebilirsiniz. Eşinizin objektif bakması mühim ama genelde erkekler çabuk yorulur ve sıkılır bu tür durumlarda. Validenizin de umarım çabanızı görecek olgunlığı vardır da bi ritim tutturursunuz.
Kardeşle, anneyle bile ters düşeriz kaldı ki bambaşka biri ve hep beraber çok zor ama normal geliyor bana.
Mesela ters düştüğünüz durumlar iş ise evle ilgili bence ondan da öğrenmeyr çalışın ve bu defa seninki gibi yapalım anne ama ben de öbür türlü seviyorum sonra ben yaparım diyebilirsiniz.
Fikir çatışmasısıysa olabildiğince fikriniz soruşmadan girmeyin. Ama konu sizi de ilgilendiriyorsa bunu başbaşayken eşinize tatlı dille ifade edebilirsiniz. Bir sonraki durymda annesinin yyanında sizin de fikrinizi sormasını isteyebilirsiniz.
Rakip de görebilir hak vermesem de anlamaya çalışıyorum. Maalesef bazı anneler evlatlarından çok beklentilive rol biçmiş oluyor. Keşke için bugün sünger çekin ve hergünü mutlu yaşamaya çalışın. Umarım çokk mutlu olursunuz.
Yaşınız çok küçük ben bile her yıl bir önceki yyıllarımı düşünüyorum ve farklı bakıyorum durumlara 36yaşındayım. 10yıllık evliyim naçizane önerim çok dik bakmamak lazım olaylara. Farkında oluşunuz olgunluğunuzun olduğunu ifade etse de büyümeye devam ediyor insan.

17 yaşında evlenecek olgunluğa eriştiğini sanıyorsan kaynananla da nasıl anlaşırsın biliyor olman lazım.
Kendi ailenle de sorunların varmış zaten,onlarla da olacak,
Fark yok yani.
Kendi kızı gibi de olmazsın,her fırsatta ezer,bu yaşta evlenenler maalesef ezilmeye de müsait oluyor,karşı gelmeye kalktıklarında da kötü şeyler yaşayabiliyorlar,
Allah kolaylık versin.
Çocuk evliliklerine koskocaman bir hayır.

Kardeşim. Çok takmamaya çalış. Kimse kimseyi begenme k zorunda değil. Kw cok bilmiş biri ise işleri ona yık bırak yapsın. Ama arkadan konuşan fitneci biri ise işin zor o zaman ayrı ev şart.

Burda arkadaslar size yuklenmis ama erken evlilik de tek suclu siz degilsiniz. Anne baba evladiyla ne kadar ilgili duygusal ihtiyaclarini karsiliyor mu. Sonucta sevgisiz yasamak zor ve yasin getirdigi cahillikle. boyle durumlar oluyor. Anne baba evinde gercekten mutlu olmayan bayanlarin erken evlenmesine cok uzuluyorum. Benim anne babam hicbir seyimi eksik etmediler. Ama sevgilerini verdiklerini soyleyemem. Esimi taniyana kadar cok sevgi acligi cektim. Sizi anliyorum

Son düzenleme:
Ve ev durumunuzu, eşinizin size desteği/ yanınızda duruşundan/ şartlarınızdan tamamen emin ve memnun oluncaya kadar çocuk sahibi olmayı sonraya bırakacağınızı umuyorum. Hiç bir zaman geç değildir ailenizle durumunuzun düzelmesi sevindirici.

Yapacak bisi yok diyorsunuz yani. Yine de yazdiginiz icin tsk edrm. Allah razi olsun.

Kendi ailemle sikintim yok suan cok sukur. Saten bu durumda asla cocuk dusunmuyorum bi kere oldu bi daha olmaz. O da saten benim istegim disindaydi. .

canım hem yaşın küçük hem kv ile oturuyorsun gerçekten işin çok zor Allah yardımcın olsun kv ne anlayış versin inşallah

Ergen düşünmek çok normal canım ergensin zaten, olgunluk bekleyen insanlar yaşınızı görmemiş mi, ayrı eve çıkmaya gayret edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…