Eşin kaç yaşında?Bulundugum sehirde is yok. Esim de calismiyor. O yuzden ayri evde yok. Baska sehire gitmstik is bulmustuk ama ordan da aldi getirdi bizi. Elim kolum bagli anlicaniz.
ben anlayamıyorum ya, sene olmuş 2017 , hala 17 yasında evlenen insanlar var.Ya arkadaslar. 2 yillik evliyim kayinvalidem ile yasyrm.. Sizden baska kime sorayim akil alayim bilemedim. En ufacik seyden dolayi kavga edyrz. Ben onun yaptiklarini sevmiyorum o benim. Zevklerimiz hiiic uyusmuyor. Hic ortak noktamiz yok. Ne yapacagimi sasirdim. Esimlede aram bozuluyor bu yuzden ne olur yardim edin. Yasim henuz 19 acaba cok mu ergen dusunuyorm. Ama olgun oldugumu dusunuyorum. Ne yapcam blmyrm. Ne olur akil verin bana. Yardim edin psikolojim bozuldu. Esimi cok seviyorum ve evliligime zarar vermek istemiyorum. Yardim edin bana
Eşinle yalnız kalmayı istemek için elinizin ekmek tutması lazım, çalışmanız lazımEsim 27 yasinda kayinpederm ttk da sef. Esim unv. Mezunu ama burda ona gore is yok.hadi onu gectim hic is yok. Hepiniz haklisiniz ama geri donmye de yuzum yok 19 yasinda dul diyeckler. Laf edckler. Ailem nasil bakacak milletin yuzune ben ne derim ne yaparm. . elim kolum bagli. Ama asla sa anlasablcgmi dusunmyrm kv. Hayatim corba oldu. Kendi duzenimi istyrm esimle yalniz kalmak istyrm cok mu anlamyrm ki.
Bende ailene böyle bir durumda gurur yapmamanı tavsiye ederim. Haklı olduğunu biliyorsun zaten bunu itiraf ermenin nesi kötü ? Çoğu anne baba ne kadar kızsa, ters düşse de evladının kötülüğünü istemez. Ailenle bir karar alırsan bundan sonra onların öğütlerini kulak ardı etmemen dileğiyle. Gelelim şu ana Eğer her zorluğa göğüs gerip eşinle yeni bir hayat kurmak için girişimde bulunmazsanız zaten sonuç ortada. Bir süre birlikte çalışıp ev tutabilecek duruma gelince de yeni bir sayfa açmak gerekir. Mobilyaymış, oymuş buymuş geçip elzem olanI alıp toparlanmak gerek.Bunu da deneyip olmuyorsa yeni bir rota çizmeli. Eğer eşin buna sıcak bakmıyorsa ailenden yardım isteyebilir kararını verebilirsin.Pisman olmk istemiyorum annem pisman olacaksn diyerektn verdi beni. Onun sozunu cikartmak istemiyorm. Psmanim demek istmyrm... Ama simdi ki aklim olsa asla evlenmem...
duymamazliktan gel en iyisi bi sure sonra o da sıkılacak zatenYa arkadaslar. 2 yillik evliyim kayinvalidem ile yasyrm.. Sizden baska kime sorayim akil alayim bilemedim. En ufacik seyden dolayi kavga edyrz. Ben onun yaptiklarini sevmiyorum o benim. Zevklerimiz hiiic uyusmuyor. Hic ortak noktamiz yok. Ne yapacagimi sasirdim. Esimlede aram bozuluyor bu yuzden ne olur yardim edin. Yasim henuz 19 acaba cok mu ergen dusunuyorm. Ama olgun oldugumu dusunuyorum. Ne yapcam blmyrm. Ne olur akil verin bana. Yardim edin psikolojim bozuldu. Esimi cok seviyorum ve evliligime zarar vermek istemiyorum. Yardim edin bana
henuz resit olmadan yaptiginiz bir evliligin bedelini oduyorsunuz.Ya arkadaslar. 2 yillik evliyim kayinvalidem ile yasyrm.. Sizden baska kime sorayim akil alayim bilemedim. En ufacik seyden dolayi kavga edyrz. Ben onun yaptiklarini sevmiyorum o benim. Zevklerimiz hiiic uyusmuyor. Hic ortak noktamiz yok. Ne yapacagimi sasirdim. Esimlede aram bozuluyor bu yuzden ne olur yardim edin. Yasim henuz 19 acaba cok mu ergen dusunuyorm. Ama olgun oldugumu dusunuyorum. Ne yapcam blmyrm. Ne olur akil verin bana. Yardim edin psikolojim bozuldu. Esimi cok seviyorum ve evliligime zarar vermek istemiyorum. Yardim edin bana
öyle mi ki acaba?Valla bu konu fayak yiyen diğer 19luk konu sahibesinin bence. Varsa yoksa kv
çok değil de be kardeşim zamanlama hatan var.Esim 27 yasinda kayinpederm ttk da sef. Esim unv. Mezunu ama burda ona gore is yok.hadi onu gectim hic is yok. Hepiniz haklisiniz ama geri donmye de yuzum yok 19 yasinda dul diyeckler. Laf edckler. Ailem nasil bakacak milletin yuzune ben ne derim ne yaparm. . elim kolum bagli. Ama asla sa anlasablcgmi dusunmyrm kv. Hayatim corba oldu. Kendi duzenimi istyrm esimle yalniz kalmak istyrm cok mu anlamyrm ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?