Sırf tükürdüğünü yalamamak adına sırf annen ben demiştim demesin diye devam etme olurmu. Bırak sana laf sayan senin annen olsun. Elin kadını sana laf edemesin. Bırak kırıp döken senin annen olsun. Gurur yapacaksan kayınvalidene eşine yap ama annene babana asla yapma olurmu güzel kardeşim.Pisman olmk istemiyorum annem pisman olacaksn diyerektn verdi beni. Onun sozunu cikartmak istemiyorm. Psmanim demek istmyrm... Ama simdi ki aklim olsa asla evlenmem...
Çok üzüldüm durumuna canım .Allah yardımcın olsun.Elinden geldiğince Kv ile yüz göz olma, odan vardır mutlaka TV koydur boş zamanlarını odanda geçir.Kv ile aynı evde bile olsan yemek saati falan harici aynı odada takılma.Kısa ve az konuş onunla,elinden geldiğince az muhattap ol.Eşinle aranı bozma Kv için onunla da aranı bozarsan hepten yanlız kalır bunalıma girersin.Sürekli iş imkanlarını araştır.O evden çıkmanın yoluna bak..Pisman olmk istemiyorum annem pisman olacaksn diyerektn verdi beni. Onun sozunu cikartmak istemiyorm. Psmanim demek istmyrm... Ama simdi ki aklim olsa asla evlenmem...
+1Sırf tükürdüğünü yalamamak adına sırf annen ben demiştim demesin diye devam etme olurmu. Bırak sana laf sayan senin annen olsun. Elin kadını sana laf edemesin. Bırak kırıp döken senin annen olsun. Gurur yapacaksan kayınvalidene eşine yap ama annene babana asla yapma olurmu güzel kardeşim.
Daha 19undasın ölüm acısı bile zamanla hayat telaşına karışıp ara ara hissettiriyo kendini ki bu aşk yani en fazla 1sene sürer bi bakmışsın başkasını sevmişsin
Ya arkadaslar. 2 yillik evliyim kayinvalidem ile yasyrm.. Sizden baska kime sorayim akil alayim bilemedim. En ufacik seyden dolayi kavga edyrz. Ben onun yaptiklarini sevmiyorum o benim. Zevklerimiz hiiic uyusmuyor. Hic ortak noktamiz yok. Ne yapacagimi sasirdim. Esimlede aram bozuluyor bu yuzden ne olur yardim edin. Yasim henuz 19 acaba cok mu ergen dusunuyorm. Ama olgun oldugumu dusunuyorum. Ne yapcam blmyrm. Ne olur akil verin bana. Yardim edin psikolojim bozuldu. Esimi cok seviyorum ve evliligime zarar vermek istemiyorum. Yardim edin bana
Hiç bir şeye mecbur değilsiniz. Özgürseniz bunu söyleyebilirsiniz. Çalışmıyorsunuz sanırım. Önce ekonomik özgürlüğünüzü kazanın. Sonra psikolojik özgürlüğünüzü. Ne isterseniz yapabilirsiniz. Yapın da. Daha 19 yaşında bu şekilde yaşamak her gün mutsuz rahatsız olmak. Ne gerek var.Hepiniz haklisiniz ama cok sevdim. Duramadim. Bide biraz evliligi kurtulus olarak gordum diyebilrim. Ailemle Sikintilarim vardi. Yani ben oyle saniyodm. Ergenlikle. Cok yazik ettim onlarida uzdm ama gecti artik. Ayri ev isine gelince asla izin vermiyor. Tek oglan cok sikinti. Benimkide hadi kalk gidiyoruz diyemiyor. Cok sikintidayim. Anlasmak zorundaymisim oyle diyor esim ama ben hic bisiye mecbur degilim. Durum boyle maalesef.
19 yasında evlenerek kendını zaten yakmıssın guzelım ... ayrı eve cık aa 2 yıldır evlıyım demıssın 17 de evlenmıssın valla ben söyleyecek söz bulamadımYa arkadaslar. 2 yillik evliyim kayinvalidem ile yasyrm.. Sizden baska kime sorayim akil alayim bilemedim. En ufacik seyden dolayi kavga edyrz. Ben onun yaptiklarini sevmiyorum o benim. Zevklerimiz hiiic uyusmuyor. Hic ortak noktamiz yok. Ne yapacagimi sasirdim. Esimlede aram bozuluyor bu yuzden ne olur yardim edin. Yasim henuz 19 acaba cok mu ergen dusunuyorm. Ama olgun oldugumu dusunuyorum. Ne yapcam blmyrm. Ne olur akil verin bana. Yardim edin psikolojim bozuldu. Esimi cok seviyorum ve evliligime zarar vermek istemiyorum. Yardim edin bana
Daha da çok gençsin canım yaa...kayınvalideler genelde böyledir, keşke ayrı evlerde otursaydınız. kaynananız sizi genç ve tecrübesiz gördükce üzerinize geliyor. Eşimle kötü olmayayım diye ezdirmeyin kendinizi. Konuşun eşinizle.Ya arkadaslar. 2 yillik evliyim kayinvalidem ile yasyrm.. Sizden baska kime sorayim akil alayim bilemedim. En ufacik seyden dolayi kavga edyrz. Ben onun yaptiklarini sevmiyorum o benim. Zevklerimiz hiiic uyusmuyor. Hic ortak noktamiz yok. Ne yapacagimi sasirdim. Esimlede aram bozuluyor bu yuzden ne olur yardim edin. Yasim henuz 19 acaba cok mu ergen dusunuyorm. Ama olgun oldugumu dusunuyorum. Ne yapcam blmyrm. Ne olur akil verin bana. Yardim edin psikolojim bozuldu. Esimi cok seviyorum ve evliligime zarar vermek istemiyorum. Yardim edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?