Korkum aileden birinin okuyup görmesi
Ben 3 aylık evli 2 aylık hamile 22 yaşında bir kadınım Kocam beni bilmezken ona aşık oldum. Sonra o beni gördü ve tanışmak istedi. 1 hafta içinde nişan 4 ayda düğün oldu evlendik. Tek erkek çocuk babası yok annesiyle yaşamamı istedi. Tek şartım bu dedi. Bende kabul ettim yapabilirim sandım. Ama evliliğim zor geçiyor ilk günden beri alışamadım eve Her şey kayınvalidemin Tüm her şeyi o yapıyor içimden yapmak gelmiyor. Karakteri farklı içine atmaz her şeyi karşıdakine pat diye söyler acıtsa da umrunda değil. Benim aşırı kırılgan yapım var laflarını yiyip yutamıyorum. Eşime sürekli senin sorumluluğun hâlâ bende beni gösterip bu sana napıyor ki diyor? Baba evine gittim geçen gün 3 ayda 11 kilo verdim ve hamileyken. Eşim annesi kilo verdiğim için seviniyor ama babam annem bu halin ne diyip üzüldü.Kendi ailem çok kötü ona göre kimseye sıkıntını anlatma dedi dedi iyice doldum. İyi yanları da var ama artık göremiyorum sonra başıma kakıyor ben iyilikten başka naptım diye. Babama sıkıntımı söyledim anneme de çok üzüldüler. Annesi hep bu ev benim bu araba benim sen beni kabul etmedin ben seni kabul ettim diyordu.Şimdi tek istediğim karşılıklı iki daireye çıkmak ama eşim annem diyor başka bir şey demiyor. Annem aynı şeyleri zamanında yaşadığı için gitme bitir evliliği çözüm yok dedi ama babam git bu hayatı sen seçtin unutma hep arkandayım dedi. Eşimle konuştum çok bağırdık ikimizde ağladık ama annemi ne olursa olsun bırakamam en hassas noktam diyor. Bana alış mücadele et diyor. Tek istediğim küçük ama bana ait evdi. Şimdi eşimin yanındayım. Annesi ablama beni öyle kötülemiş ki ablam gitme dedi eşime anlatıyorum sinir haliyle söyledi diyor. Ve en önemlisi şuan aşeriyorum ama söylemiyorum sonra diyecekler ki canın şunu istedi gittik aldık gerçekten napıcam . Eşim o zaman ayrı evi iki sene sonra düşünürüm dedi bütcem yok dedi ama daha büyük araba alacak