Kayınvalidem ile oturmak istemiyorum artık

Yorumlar için teşekkür ederim. Hatalıyım evet suçluyum dedikçe aynı şeyler söylenmiş. Çözüm için gelmiştim ama gerek kalmadı sağolun.

Yorumlar için teşekkür ederim. Hatalıyım evet suçluyum dedikçe aynı şeyler söylenmiş. Çözüm için gelmiştim ama gerek kalmadı sağolun.
ŞUAN için aslında bir çözüm görünmüyor.
Adam şartını söylemiş.
Sizde yüz göz olmadan dediği tarihe kadar sabredin olmadı ondan sonra çaresine bakarsınız.
İnşallah yavrunuzun doğumu ile tüm sıkıntılarıda atlatmış olur ve bu duruma bu kadar yeni evlilikte alışırsınız.
Zaman herşeyin ,ilacı ,seviyorsanız sadece SABREDİN.....

iyide çözüm için sen çaba göstermelisin. niye döndün baba evinden.?
rest çekeceksin ya karşılıklı daire için.
başka çözüm yok ki.
hata üstüne hata yapmışsın yaşında ufak yazık valla. çocuk olunca seyreyle cümbüşü sen o kv ile.

Tek çare rest çekeceksin.
Ailen Arkandaysa git ayrı ev olmadan gelme.

Ayrıca ha aynı ev ha karşılıklı ev.
Sen şuan yeter ki aynı evde olmayalım diye karşılık ev diyorsun ama bu sefer de sorun olur. Yine sana ait bir yatak odan olur.
Sabahtan bir gidersin akşam uyumaya geçersin evine.
İyi düşün taşın rest çekmeden olmaz bu iş.

Söylenenlere alınıyorsunuz,hatanızın farkındasınız tamam, siz kırılın diye söylenmiyor ama insan hayret ediyor cesaretinize gerçekten.Evliliğe alışmamışsınız ki çocuk yapmışsınız. Ve yaş 22. Ah üzülüyorum gerçekten gencecik kızlarımızın kendilerini bu hallere sokmasına. Bir tanıdığım da kayınvalide ve görümceyle oturmayı kabul edip 8 ayda evlendi,aynı sizin gibi alışmadan etmeden hemen hamile kaldı. Niyeti de çocuk olursa ayrı eve çıkarım kurtulurumdu. Fikri veren de annesiymiş. Haklıydı kurtuldu. Ama 7 aylık çocukla boşanarak..
Eşinizle probleminiz yok ama eşinizin annesini savunması, hep ne var bunda demesi sorun değil mi sizce. Zamanınız varsa kürtaj olun ve eşinizden ayrılın bence.

herşeyi bilerek kabul ettiğin için çözümü yok. katlanmak zorundasın. bi daha bi iş yaparken bu kadar aceleci olmazsın

22 yasinda 3 aylik evli 2 aylik hamile...neden bu kadar acele ettiniz ki ilk gunden kv boylese neden zamana birakmadiniz cocuk isini

Eşimle problemim yok ki benim birbirimizi seviyoruz sadece eve alışamıyorum
Kocanla cok büyük bir problemin var aslinda ama sen göremiyorsun.
Kocan kendi esini huzursuz etmek pahasına annem de annem diyor.
Evet elbette annesini sevecek el üstünde tutacak ama senin hamileyken bu kadar strese girmene de sebep olmayacak sekilde.
Yani iş kocanda bitiyor.
Bir de sirf evliligi saglama alma adina hemen cocuk yapmışsınız ya ona da ayrica tebrikler. Yaşadığınız harika hayata bir canı daha ortak edip onu da mutsuz etmeye devam çünkü siz asla ama asla boşanamazsınız

1. yaşın çok küçük çok küçük demeyelim de neden bu kadar erken çocuk sahibi olmak istediniz biraz dikkat etseydiniz iyice eşini tanısaydın Aslan yattığı yerden belli oluyor Başta Kabul etmissin otururm diye. Boşanmakta olmaz öyle Bırak herşeyi yapsın kayınvaliden daha ne istiyorsun ki kocanla ol yeter çocuk doğunca da işe girersin böylece kayınvalideni daha az görmüş olursun. sende biraz ağırlıgını koy ortaya

Sizin ki 'anne' değil mi?
Sizin anneniz canınız ciğeriniz değil mi?..

kimsenin annesini sokağa atacak haliniz yok tabii ama baştan da kabul ettiğinizi söylüyorsunuz.
Denediniz olmadı, eşinizin bu konuda ısrarcı olması yanlış.

Şimdi size istediğiniz gibi yaşayın o evde, gerekiyorsa o evi siz onlara dar edin, eşinize huzur vermeyin desem....

Ne bileyim. Bazı kızlarımız/ kadınlarımız da çok aceleci, düşünmeden davranıyolar üzülüyorum çok
Bebeğiniz de olacakmış, umarım daha uygun bir eve çıkabilirsiniz.:KK51:

Sizin ki 'anne' değil mi?
Sizin anneniz canınız ciğeriniz değil mi?..
Siz de annenizle yaşayın o zaman!

kimsenin annesini sokağa atacak haliniz yok tabii ama baştan da kabul ettiğinizi söylüyorsunuz.
Denediniz olmadı, eşinizin bu konuda ısrarcı olması yanlış.

Şimdi size istediğiniz gibi yaşayın o evde, gerekiyorsa o evi siz onlara dar edin, eşinize huzur vermeyin desem....

Ne bileyim. Bazı kızlarımız/ kadınlarımız da çok aceleci, düşünmeden davranıyolar üzülüyorum çok
Bebeğiniz de olacakmış, umarım daha uygun bir eve çıkabilirsiniz.:KK51:

Korkum aileden birinin okuyup görmesi

Ben 3 aylık evli 2 aylık hamile 22 yaşında bir kadınım Kocam beni bilmezken ona aşık oldum. Sonra o beni gördü ve tanışmak istedi. 1 hafta içinde nişan 4 ayda düğün oldu evlendik. Tek erkek çocuk babası yok annesiyle yaşamamı istedi. Tek şartım bu dedi. Bende kabul ettim yapabilirim sandım. Ama evliliğim zor geçiyor ilk günden beri alışamadım eve Her şey kayınvalidemin Tüm her şeyi o yapıyor içimden yapmak gelmiyor. Karakteri farklı içine atmaz her şeyi karşıdakine pat diye söyler acıtsa da umrunda değil. Benim aşırı kırılgan yapım var laflarını yiyip yutamıyorum. Eşime sürekli senin sorumluluğun hâlâ bende beni gösterip bu sana napıyor ki diyor? Baba evine gittim geçen gün 3 ayda 11 kilo verdim ve hamileyken. Eşim annesi kilo verdiğim için seviniyor ama babam annem bu halin ne diyip üzüldü.Kendi ailem çok kötü ona göre kimseye sıkıntını anlatma dedi dedi iyice doldum. İyi yanları da var ama artık göremiyorum sonra başıma kakıyor ben iyilikten başka naptım diye. Babama sıkıntımı söyledim anneme de çok üzüldüler. Annesi hep bu ev benim bu araba benim sen beni kabul etmedin ben seni kabul ettim diyordu.Şimdi tek istediğim karşılıklı iki daireye çıkmak ama eşim annem diyor başka bir şey demiyor. Annem aynı şeyleri zamanında yaşadığı için gitme bitir evliliği çözüm yok dedi ama babam git bu hayatı sen seçtin unutma hep arkandayım dedi. Eşimle konuştum çok bağırdık ikimizde ağladık ama annemi ne olursa olsun bırakamam en hassas noktam diyor. Bana alış mücadele et diyor. Tek istediğim küçük ama bana ait evdi. Şimdi eşimin yanındayım. Annesi ablama beni öyle kötülemiş ki ablam gitme dedi eşime anlatıyorum sinir haliyle söyledi diyor. Ve en önemlisi şuan aşeriyorum ama söylemiyorum sonra diyecekler ki canın şunu istedi gittik aldık gerçekten napıcam . Eşim o zaman ayrı evi iki sene sonra düşünürüm dedi bütcem yok dedi ama daha büyük araba alacak

Cocuk icin biraz erken karar vermissin canim. Bide sevdigin icin enine boyuna karar vermeden dusunmeden evlenmissin. Ve esin bu kadar anneciyse malesef vazgeciremezsin. Belki bikac kez resti cekersen altli ustlu oturabilirsin en fazla o da. Onun disinda malesef zamanla ne sevgi ne saygi hic kalmiyor. O bebek dogunca oyle cok kariscaklar ki sana asla ozelin olmicak diyebilirim. Umarim ayri eve cikabilirsin. Bide canin bisey cektiginde esine soyle bence gelirken alir. Seni seviyosa bana gore bu tarz seyler normal cunku. Onun disinda da ya ayrilirsin yada katlanirsin pek alternatifin yok maalesef. Cocuk olmasa calis derdim ama oda artik zor gibi gorunuyor senin icin. Hayirlisi olsun hakkinizda

Ne acelen vardi bu yaşta evlendin bi de hmeen bebek yaptın canım benim ne gerek vardi ki bunlara.neyse olan olmuş ailen destek olacak gibi ayrıl bu ana kuzusundan üzülürsün ama insan nelere üzülüyor neler geciyo gidiyo bu kadın yapışmış oğlu da öyle bırak gitsin derim ben.

valla 5 ayda evlenip çocuk yapmak ayakta alkışlıyorum sizi. konunuza gelince sizin adınıza üzüldüm . bu durumda seçenekler belli ya ailenizin yanına döneceksiniz ya da hayat boyu kvniz ile mücadele edeceksiniz.

Hayatı çok hizli yasamissiniz. Beş ayda evlenip çocuk yapmak büyük cesaret. Bunlari söylemek size tabi ki fayda saglamayacak ama okuyan ve bu yolda olan kızlar belki okuyup en azından bir durup düşünür. Melek de olsa kv ile aynı ev çok zor. Aşk gözü kör etmemeli hiçbir zaman. Mantık mutlaka devrede olmalı. Ne diyelim Allah yardımcınız olsun.
aynen oyle. biriyle tanışıyorsunuz ve 5.ay ondan hamilesiniz. yaşlar büyük olsa anlayacağım belki ama bu ne telaş
verecek hicbir akıl bulamıyorum. bebek olmasa çalış derdim şimdi o ihtimal de yok ve bu ailede sağlıklı psikolojide bir çocuk büyütmek neredeyse imkansız
çocuk biraz büyüdükten sonra çalışın ve evleri ayirin bence, siz destek çıkarsanız maddiyatı bahane edemez
hala ayirmiyorsa ve mutsuzsanız boşanmaktan başka çare yok, şanslısınız ki aileniz de yanınızdaymış Rafhcrmh Rafhcrmh

geçmiş olsun hayatını zindan etmişsin anladığım kadarıyla ekonomik özgürlüğün de yok...yaa nasıl oluyor bu kadar çabuk evlenebiliosunuz tanımadan hadi evlendin hemen hamile nie kaldın..evlendiğimizde eşimle 5 yıl flört etmiştik herşeyinin bilcek kadar tanıyordum ama 3 sene korundum ve cesaret edemedim çok şükür evlilik güzel bişey ama cesaretinize şaşkınlıkla bakıyorum doğrusu

Benim evliligim de sikintili ama gül bahcesi gosterildi diken çıktı. Siz dikeni bastan bilip kabul etmissiniz. Kayinvalide iyi bile olsa zor baskasiyla yasamak... Esinizi siz magdur ediyorsunuz.

Back
X