Kayınvalidem ile oturmak istemiyorum artık

3 aylık evlisin 2 aylık hamilesin. pardon daha ayrı eviniz yokken atlı mı kovalıyordu çocuk yapmak için. günah değilmi o içindeki bebeğe zayıflıyorsun istediğini yiyemiyorsun. hangi kafayla alıyorsunuz böyle kararları ya. yıl olmuş 2018 kaynanayla aynı eve gelin gidiyorlar. bakayım bu hayat nasılmış bi ölçüp tartayım demeden de çocuk yapıyorsunuz. ben annemden ayrılmam mı dedi sana ? hadi eyvallah o zaman diceksin. neden kendinizden ödün veriyorsunuz.

Esinizin kendine ait baska evi var mi? Yoksa kiraya hayatta cikmaz orda rahati birakip bilmem kac lira kira odemek istemez bence kolay kolay. Ev alayim dese yillarca oturmak zorunda kalirsin oyalanir gidersin. (Butcem yok ) dedigini yazdigin icin diyorum biraz zor zaten istemli de degil.

aynen oyle. biriyle tanışıyorsunuz ve 5.ay ondan hamilesiniz. yaşlar büyük olsa anlayacağım belki ama bu ne telaş
verecek hicbir akıl bulamıyorum. bebek olmasa çalış derdim şimdi o ihtimal de yok ve bu ailede sağlıklı psikolojide bir çocuk büyütmek neredeyse imkansız
çocuk biraz büyüdükten sonra çalışın ve evleri ayirin bence, siz destek çıkarsanız maddiyatı bahane edemez
hala ayirmiyorsa ve mutsuzsanız boşanmaktan başka çare yok, şanslısınız ki aileniz de yanınızdaymış Rafhcrmh Rafhcrmh
Çocuğa kv baksın kendi çalışsın ben iyisi.

Daha 3 aylık evlilik 2 aylık hamilelik ne acelen vardı ?
Gitme o zaman eşine de rest Çek madem ailen arkanda ayrı ev olmadan gelmem de .

Bana göre şu an yapacak hiçbir şeyin yok. Zaten karnındaki bebekle boşanamaz diye düşünerek ayrılalım tehditlerini yutmazlar. Aynı düzen devam eder.

Bana göre şu an yapacak hiçbir şeyin yok. Zaten karnındaki bebekle boşanamaz diye düşünerek ayrılalım tehditlerini yutmazlar. Aynı düzen devam eder.

Annesi ablama gözümde o bebek yok aldırsın benim oğlumun sağlığı önemli demiş. Eşime diyorum sinir halinde demiştir diyor

Susma, neden kırılıp oturuyorsun?

Sen hamilesinc aşereceksin, eşinde gidip alacak gücü yettiğince, varsın söylesin kv de, ne olacak ki? Aşermeyelim mi de?

Susma arkadaşım susma, konuş ne derse cevabı ver, git kor dök demiyorum ama illa cevabın vardır.

Annesi ablama gözümde o bebek yok aldırsın benim oğlumun sağlığı önemli demiş. Eşime diyorum sinir halinde demiştir diyor
Şu laftan sonra ve eşinin anasını savunmasından sonra nasıl karşılıklı ev diye düşüyorsunuz ki???? Çekin kapıyı çıkın 22 yaşındasınız çok ezilirsiniz. Hayatınızın en güzel zamanları.

canim ne aseriyosan soyle getirsin kocan. oyle susup yakana kusmekle olmaz. hamilelik bu. ayrica yav su kaynanalarla oturmayin. en iyisiyle bile olmaz. sokakta da kalsinlar demiyorum bazi istisnalar haric tabi ki. ama herkesn evi ayri olsun lutfen ya.

Madem eşini seviyorsun ve ayrı bir eve cikamayacaksiniz şimdilik. O zaman bişeyler yapman lazım alisabilmen için. Mesela evde bazi şeyleri değiştir eşinle konuşup sonuçta o evde sen de yasiyorsun.sevmediğin veya eksik gördüğün bir eşya varsa al değiştir. Herşeyi kv yapıyor diyorsun. Ben olsam buna müsade etmem.herşeyi o yaptığı için kendi evin gibi gelmiyor bence.ben olaya el atar evin düzenini kendime göre yapardim ve evi kendim idare etmeye çalışırdım yemek vs.tabi o da yardım ederdi ama ben alırdım ipleri elime ve ona bura benim de evim hissini fazlasıyla yasatirdim.tabi herkesin huyu farklı bunu herkes yapamayabilir

Allah allah torunu bile gözünde yok kadının demekki pesss gerçekten de. Aldırmanı eşin istemez zaten değil mi?

Madem aynı evde yaşamak zorundasın.. eşin yokken kötü davran kv ne.. eşim varken canım cicim de.. malum bu dünyada kimseye iyilik yaramıyor...

Canın da ne istiyorsa eşine söyle alsın.. Onun da çocuğu..

Anne duygu sömürüsü yapiyosa evlat da annesini yalnız birakamiyor. Ama siz onun evladı değilsiniz madem istemeden yapiyomus gibi ona kötülük edin kayinvalidenizi bezdirin sizi kendi elleriyle göndersin. Kadının yanında kocanizi sevin mincirin. Evdeki eşyaların yerleriyle oynayın. Kocanizi ikna edip akşam vakti odaniza çekilin. Sevgi dolu gorunun ama rol kesin. Müstakbel kayınvalidem bana böyle tekniklerden söz etmişti. Kadını zorla öpücük yağmuruna tutun. İltifatlar Edip durun. Gerçekten de ise yariyormus öyle dedi kadın:d

Back
X