Kayınvalidem ile sorunumuz^

Nazlisen006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
6
1
1
Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim ve kayınvalidemgil ile yaşıyorum. Son 1 haftadır sebebini bilmediğim bir sebepten kayınvalidem benimle muhattap olmuyor ben bir kaç kez sebebini sordum söylemedi artık bende muhattap olmuyorum. Odamdan dışarı çıkmıyorum o evdeyken eşim gelince de hiç bir şey yok gibi karşılıyorum onuda arada bırakmak istemiyorum farkında bişeylerin ama böyle böyle yapıyor annem falan gibi sözlerle kafasını şişirmek istemiyorum. Sizler ne önerirsiniz nasıl bir tavır sergilemeliyim?

Yapacağını yapmışsın kendi bilir kimse tek taraflı kaybetmez yalvaracak değilsin mutluluğuna bak....

Tabi ki ama sürekli mutfakta oturduğu için artık yemek yiyemez duruma geldim. Yanıma geldiğim zaman huzursuz hissediyorum kendimi.

Tabi ki ama sürekli mutfakta oturduğu için artık yemek yiyemez duruma geldim. Yanıma geldiğim zaman huzursuz hissediyorum kendimi.
Kimse senden önemli değil saygısızlık yapmadığım sürece bence sıkıntı yok kendi bilir sen eşine huzuruna bak olan insanın kendisine oluyor ...

Kendi evine çık kadın bunalmıştır sizden belki
Bunaldığını zannetmiyorum öyle bir imaj vermiyor. gece çalıştığı için de yemek temizlik işlerini ben yaptığım için işine geliyor benim evde olmam kendisi 1 hafta önce bana daha büyük eve çıkalım beraber yaşıyalım ben çok memnunum diyordu.

Anlamamis gibi yapin,derdi olan gelsin konussun. Senin neyin var demek suc olur bu sekil iliskilerde cunku

Aman küserse küssün başka derdin mi yok tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış sen kendinden eminsen bi sıkıntı yapmaya gerek yok. Bu arada ayrı eve çıkmazsan daha çok yemek yiyemezsin. Bir ana önce kendini kurtarmaya bak. Yoksa daha çok konu okuruz senden gibime geliyor

Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim ve kayınvalidemgil ile yaşıyorum. Son 1 haftadır sebebini bilmediğim bir sebepten kayınvalidem benimle muhattap olmuyor ben bir kaç kez sebebini sordum söylemedi artık bende muhattap olmuyorum. Odamdan dışarı çıkmıyorum o evdeyken eşim gelince de hiç bir şey yok gibi karşılıyorum onuda arada bırakmak istemiyorum farkında bişeylerin ama böyle böyle yapıyor annem falan gibi sözlerle kafasını şişirmek istemiyorum. Sizler ne önerirsiniz nasıl bir tavır sergilemeliyim?
Esinize soyleyin o konussun ,belki ona soyler derdini, yoksa boyle ayni evin icinde daha cok sikinti cekersiniz.

Ayni evde 1 saat bile katlanamiyorum. 24 saat ayni evde oz anne-kiz da olsa anlasamiyor. Ayni evde bu isin cozumu yok maalesef. Bir koltuga iki karpuz sigmiyor. Herkes kendi duzenine sahip olmali.

Canım eşin sana o hafta içinde çok iyi davranıştır çok gülüşüp konuşmuşsunuzdur
ne biliyim belki hediye veya senin sevdiğin bişeyler almıştır annesininde zoruna gitmiştir surat asiyodur

Benim kayinveldem böyle yapıyor sürekli

Back
X