Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

sen nickini degiştir bence hasodabaşıcısı dıye

Sayfaların hepsini okumadınız tamam iyi hoş da okuduklarınizi da değişik bir şekilde yorumlamissiniz. Olur normaldir,ne anlattığın değil,karşındakinin ne anlayabildigi mühimdir demişler.
Aslında pek çok şey düzeltilebilir yalnız ben bir tekini duzelteyim. Önce kaynanamın evinde yaşadık 2 yıl 4 ay. Sonra benim atamam yapılınca benim eşimle olan evimde yasadik. Bu ev benim,bizim, kaynanamın değil.
İnanmak, inanmamak sizin bileceginiz şey.ben herkes inansın diye konuştu açmadım,inananlar akıl versin diye açtım,işime de yaradı açtığım konu.
İnanabileceginiz kadar normal şeyler yasayacaginiz günler dileklerimle..teşekkürler.

Teşekkürler.yasamayan anlamaz.insanlar yeri geliyor ortam felaket diye ekmek kapılarını,işlerini bırakıyorlar,istifa ediyorlar.e burası benim evim.
Moral verdiniz,akıl verdiniz,ümit verdiniz,teşekkürler.

Siz bilirsiniz.ne diyim.

Şahsen böyle bir olay benim başımdan geçse bende affetmem affedemem benim yapmadığım bir şey yüzünden yuvam dağılmaya kadar gelicek hemde kocamın annesi eğer ki sizin yerinizde olsam sadece anne sıfatı hatrına kocam için bakardım kocanızlada aranızı bozmaya inanın değmez

Kusura bakmayın da hiç inanasım gelmedi sizin duyacağınız kadar bir sesle hem de aynı evde nasıl öyle konuşabilir? eşiniz sizin fark ettiklerinizi nasıl farketmez? ayrıca gelinin olduğu eve adam balkondan nasıl giriyor gündüz vakti de de hediye veriyor çıkıyor bu kadar kolay mı bu yahu gördüğünüzde tepki vermemeniz ayrı bir enteresan yani ve eşinizin çook sonra öğrenmesi. Ayrı eve çıktıktan sonra devam ettiğini nereden biliyorsunuz telefon kayıtlarına nasıl ulaşıyorsunuz.

Ne olursa olsun o onun özel hayatı ve şu anda muhtaç bir durumda ve eşinizin ona bakması kadar normal birşey yok. Psikolojisi bozuktu büyük ihtimalle. Bakım evine verse eşiniz rahat etmez zaten eşiniz ilgileniyormuş hastalıkla eski olayları karıştırmamak lazım.

normal karsilayanlar nasil normal karsiladi bu konuyu bana da anlatsalar da bende normal karşılasam

yani şuradaki tırt kaynana konularında "boşan"lar havada uçarken, ev kimin evi olursa olsun içeri erkek alan kaynananın nesi hoş karşılandı bulamadım.. biz bulamadık zaar, gidelim gaffur

yani şuradaki tırt kaynana konularında "boşan"lar havada uçarken, ev kimin evi olursa olsun içeri erkek alan kaynananın nesi hoş karşılandı bulamadım.. biz bulamadık zaar, gidelim gaffur
çok tatli sevimli şeker bulmuşlar

Ki bize kaynana yanlısı derler bir de. Bu konudaki yari felçli kuduruk kaynananin hic bir yanını mazur göremedim.

Ama bu tür konularda hep bir anlayışli olma hakim. Komsu bağıra çağıra seks yapar rahatsız olup konu açana sanane diye anlayış kasılır. Eve erkek atan kaynanaya da anlayış. Kim bu içimizdeki haydar dümenler

ama gelinlerin yatak odasına girsin kaynanalar bitti, o kırmızı çizgi millette.. telefonda sex yapıp eve erkek almak kadar basit değil odaya girmek

bana nedense iğrenç geldi düşündükçe ıyy
telefonda seks yapılan adam evli bu zaten başlı başına berbat bir durum

libidolu kaynana bu evli sevgiliyi oglunun evine alıp evde de beraber olmuş bu da iğrenç sonuçta orası kendi evi değil

bana tatli masum gelemedi

aa öyle deme kız herkes hür konu nefse cazip geliyorsa herşey mübah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…