Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

bugu_ece

küçücüktüm, ufacıktım ; bir de baktım büyümüşüm..
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
188
184
303
Merhabalar.
Bir derdim var.hem de çok çok ciddi şekilde hayatımı etkileyen bir dert.hem yazıp rahatlamak hem de belki problemime bir çözüm bulmak ümidi ile buraya yazmaya karar verdim.
12senelik evliyim.cocugum yok,sanirim istemiyorum da.evlendigimde kayınbabam sağdı fakat kaynanamın yarı felçli olması sebebiyle ve tabiki eşimin isteğiyle beraber oturduk.evliligimden 2sene sonra kayinbabam maalesef vefat etti.esim ben kayınbaba ve kaynanamdan oluşan 4 kişilik ailemiz 3kisi kaldı.
Olayın bundan sonrası absurtlesiyor maalesef.kayinbabam ölünce kayınvalidem cildirdi.once aylarca ağladı, dovundu sonra kocasının yokluğunun hıncını bizden çıkarmaya başladı. Özellikle benden.laf sokmalar, gereksiz dedikodular a beni malzeme yapmalar.uzuntusuz tek gunum gecmedi.neleer neler neler.hepsinden ayrı bir derdim var konusu acilir ama lafı uzatmayayim.
Kayinpederim öldükten tam 2yil 5ay sonra bir sabah kayınvalidem in bir telefon konuşmasına kulak misafiri oldum.kayinvalidem telefondaki kişiye önce bizim evimizde son bir kaç günde gerçekleşen herşeyi anlattı.sonra ise telefonda seks yapmaya başladı. Yani bildiğiniz inlemeli,ah oh çekmeli seks.telefonda.derine ,derine diyerek s.. beni diye inleyerek.yemegini ve tüm ihtiyaçlarını benim karşıladığım, bastonlarla yürüyen kayınvalidem.sacini, tırnaklarını kestigim ama gene de beni beğenmeyen kayınvalidem.
Bu konuşmaya şahit olduktan sonra olayin takipçisi oldum, dedektiflik yaptım,zor günler geçirdim,şok üstüne şok yaşadım ve şu bilgilere ulaştım:
Kaynanam anladığım kadarıyla 6aydir eskiden bulunduğumuz bir şehirdeki komşu mahallemizden evli bir erkekle telefon arkadaşlığı yapıyordu.evimdeki herşeyi ona da anlatıyor, telefonda seks yapıyordu. Bizim hakkımızda da sanki dusmaniymisiz gibi sevgilisiyle dertlesiyordu.yetti mı,hayır,bir gün sabah erken saatte sevgilisini açık bıraktığımız balkon kapısından evimize soktu,birbirlerine hediye verip adam hemen evden çıktı.

Bu son olaydan sonra dayanamadim ve evlerimizi ayırdık.kaynanam Kendi evine gitti,bakıcı tuttu kendine.esim ev ayırma sebebini aylar sonra öğrendi,inanamadi,kaynanam herşeyi inkar etti.cik zor zamanlar geçirdim,boşanmanın eşiğinden döndük.
Eşim uzun bir zAman sonra bana inandı,herkes kendi evinde mutlu mesut yaşamaya devam etti.

Kaynanamsa telefon kayıtlarından araştırdığım kadarıyla o kişiyle konuşmayı asla bırakmadı.komsulardan anladığım kadarıyla o adamı eve falan da aldı.

Aradan yıllar geçti.ve bugün.

Kaynanam iyice yaslandı,yatalak duruma düştü,10gun kadar hastanede yattı.alti sondali, yemeğini başkası ağzına yediriyor.cunku oturmuyor.bakici işi bıraktı,yenisi arandı bulunamadı,eşim annemin son zamanı diyip duygularımı somurup annesini yanımıza aldı.

Şimdi annesinin her türlü ihtiyacını eşim karşılıyor.carsaf üst değiştirme,yemek yedirmek,aklınıza ne gelirse.ben kaynanamın odasına girmiyorum.kinusmuyorum yıllardır.onun yüzünden yuvam dagiliyordu ve o biz uyurken evimize yabancı birini sokuyordu, bunları asla unutamam, anlatmadım pek çok ayrintidan antidepresan kullandım aylarca.asla affetmem onu.

Ne kadar odasına bile girmesem de sonuçta benim de hayatım değişti artık. Evimde yatalak ve nefret ettiğim biri var neticede.
Ölümlük hastamız gittikçe iyileşiyor,televizyon falan seyrederken kahkahalar atıyor.

Ben..
Mutsuzum.herkes herşeyi yaptı etti,olan bana oldu ,arada yiprandim.insanlara guvenimi kaybettim.yuzUme kızım deyip arkamdan olmadık hakaret eden insanların varlığı dünyamı değiştirdi.
Mutsuzum.evimde sesini duymak istemediğim bir insan var. Evimde beraber yaşamak istemediğim biri var.izdirabimi anlatacak kelime bulamıyorum.saatlerce ağlamak istiyorum,yaptığım hiçbir şeyden zevk almıyorum.
Böyle bir hayata ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.esimle muhabbetimiz zaten bozuldu.mutsuz bir kadın kimi mutlu edebilir ki.
Bazen diyorum bosanayim, eşimi seviyorum.e boşanmasan hayatımdan tiksiniyorum.

Bilmiyorum.

Sok oldum.
Esiniz annesinin iyilestigini gorunce tekrar evine goturur siz bakici arayin surekli.

Kesinlikle düşünmez.o da olanları öğrenince çok acı çekti.bir de toplum baskısı.kimse bilmez kadının yaptığını, aaaa anasını evden attı oldu adı yıllarca.

Ay ya ben bile çok etkilendim. Böyle bir şeyi asla duymak istemezdim. Ne desem bilemiyorum.
Nasıl böyle bir şey yapmış, siz uyurken eve almış, bir de adam evli.
Ah Allah akıl fikir versin. Ben olsam şikayet ederdim adamı, gizliden eve girdi diye ama kaynananız da çok suçlu Of.

Vişşşşş...
Bence kaynananizin sevgili bulmasi, sex yapmasi filan normal şeyler. Sizin evinize adam almasi normal değil tabiki ama gerisi baya baya normal yani. Felcli diye kadınlığı yok değil.
Sizin hakkınizda dedikodu yapmasi aslinda beni şaşırtmadı bunu hemen hemen her kv yapiyor...

Siz galiba biraz aşırı alingansiniz...
Yillar sonra icinizdeki nefret bence normal değil yani... olan olmuş. Kadinin son aylarıdir zaten bence fazla kasmayin kendinizi

Durumu iyiye gidiyormuş bakici işine yoğunlaşın esinizle guzelce konusun evine dönsün.

Ne kadar kötü de olsa annesi yüz çeviremezdi oğlu olarak..siz bakıcı aramaya devam edin..bulduğunuz zaman tekrar evine gitsin...bence unutun geçmişi zaten ilgilenmiyormuşsunuz siz o yokmuş gibi davranın eşinizle aranizi bozmayin..

Kesinlikle düşünmez.o da olanları öğrenince çok acı çekti.bir de toplum baskısı.kimse bilmez kadının yaptığını, aaaa anasını evden attı oldu adı yıllarca.

olsun o zaman attı demişler zaten bir daha desinler bir şey olmaz

evi duruyor mu

bulun bakıcı gitsin evine

siz etrafa sevgi pıtırcığı numarası yapın kalmadı evim evim dedi

bir elimiz üstünde ama evinde rahat ediyor deyin

ne deseniz haklisiniz
cok bile dayanmissiniz
acilen bakici bulup kendi evine gonderin
yani iyilesmese , gercekten olum doseginde olsa dayanin buyukluk sizde kalsin derdim ama madem iyi gitsin evine sizi de rahat biraksin

Telefonda sex yaptığına şahit olmuş konu sahibi. Anne bir büyük olarak gördüğü bir insanın bu hareketi ne kadar normal Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…