önceki mesajlarından birinde kadının özel bölge temizliğini falan yaptığını yazmışsın. belkide bu iş sadece telefonda kalmamıştır siz evde yokkenHiç bilmiyorum ki. Yani o yıllar için konuşursam seks yapabilir miydi gerçekte ,zevk alabilir mıydı bunda hiç bilmiyorum.ama o zamanlar adamla konuşmalarından anladığım kadarıyla adama hem benden hem eşimden dusman gibi bahsediyordu.
Aşkım bunlar da bı yerlere gezmeye gitmiyor ki sen gelesin yanıma,amma güzel olurdu falan diyordu.
Bir de yapan utanmamis ben mi utanayim anlatmaya, telefon seksinden sonra adama hadi git sen yıkan canım evindeki insanlar görmeden falan diyordu.
Yani zevk verebildiği kesin.
Kimbilir.insanin ar damarı çatladiktan sonra herşey olabilirönceki mesajlarından birinde kadının özel bölge temizliğini falan yaptığını yazmışsın. belkide bu iş sadece telefonda kalmamıştır siz evde yokken
Eğlenmek derken.Konudan eğlenen tek ben mi varımafedersinşz konu sahibesi
saptırmayın konuyu . çok rahatsız olduysanız ozman esinizi cagırıp gmsterwcktiniz . siz seyirci kalmıssınızKayınpeder değil kendi babam olsa ne münasebet evime hırsız gibi balkondan insan sokmak.
Olayı cinsiyetcilige cekmeyelim,bari kadın kadına bunu yapmayalım.
Ama gördüğüm kadarıyla siz herkesin özel hayatı deyip salonumuzda swinger yapılsa amaaan ,kilerinizde sanal sex yapılsa olsuuun,banyonuzda neler neler yapılsa bana ne caniim deyip gececeksiniz.
Güzelmiş,sabırlı insanmissiniz vesselam.
Eğlenmek derken.
Sabır işi zor ya.mesela şu an evin içinde ne olduğunu anlatayım size.esim ve rica mihnet çağırdığımiz bir komşumuz kayınvalidemi banyo yaptırmaya götürüyor lar.koridordalar şu an.kayinvalidem de neden bilmiyorum hahaha diye gülüyor. kimbilir ne manyaklik dönüyor dışarda.Bu nasil bir libido patlamasi ya,yas 70 ama is bitmemis,yani insanin inanasi gelmiyor,Allah islah etsin kayinvalidenizi,size de sabir
Aslında dışarıdan bakan biri için konu cidden komikYani gülsem mi ağlasam mı bilemedim...allah yardımcınız olsun böyle bir kv yle ne yapılır bilemedim
Sabır işi zor ya.mesela şu an evin içinde ne olduğunu anlatayım size.esim ve rica mihnet çağırdığımiz bir komşumuz kayınvalidemi banyo yaptırmaya götürüyor lar.koridordalar şu an.kayinvalidem de neden bilmiyorum hahaha diye gülüyor. kimbilir ne manyaklik dönüyor dışarda.
saptırmayın konuyu . çok rahatsız olduysanız ozman esinizi cagırıp gmsterwcktiniz . siz seyirci kalmıssınız
eşiniz ,yani oğlu yanında değil mi,kayınvalidenin,ne manyaklık,dönebilir sizce?kadının güldüğüne emin misiniz,ağrıdan bağırıyor olmasın?
yatalak,yemeğini bile kendi yiyemeyen,76 yaşındaki bir kadın,banyo yapmaya götürülürken,hahaha diye gülüyor?ne fantazi dünyanız varmış,arkadaş.
Bakın herşeyden geçtim.ya adam arkadaşlarına falan anlatsaydi surda su kadın var beni balkondan eve alıyor diye.ya balkon kapısının bazen açık bırakıldığını bilen bir arkadaşı adamın evine girseydi.ya canimiza, ya malimiza..Aslında dışarıdan bakan biri için konu cidden komik
Teyze yetmisinden sonra aziyor
Ama konu sahibesi için düşünüyorum korkunç
Kocasıyla bosanacak raddeye kadar gelmişler
Birine söylesen millet sana inanmaz koca kadına iftira atiyor denir
Kendinin vücut temizliğini dahi gelinine yaptir sonra balkonlardan eve adam al
Bu adam evde konu sahibine de saldirabilirdi
Gören konu komşu gelin eve adam atiyor der
Naif bunyeniz son derece olgun uslubumdan rahatsız olduysa başka konu ve mecralarla ilgileniniz hanımefendi.Hadi o iğrenç diyelim de, sizin anlatma şekliniz bin kat daha iğrenç. Tiksindim...
Gülüyor yahu.ne yalan söyleyeyim.odasinda çocuklar duymasın i seyretmiş.orda bişey duymuş,hala ona guluyormus.
Ben işte anlatmaya çalışıyorum.kadin 25yildir toplamda felçli.ilk felcinin 50yasinda geçirmiş.ikincisini ben sevgiliyken geçirdi.kadinin felçli olması hayatına gördüğünüz gibi engel olmuyor.bana da ne rezaletlere katlanmak kalıyor.yani ifşa olacağım korkusu olmasa ses kaydı ya da ne bileyim fotoğraf falan koyacağım şuraya.
İnanmak size kalmış.ben derdimi biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?