Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi anladım ne demek istediğini temas yok diyon yanifırsatını bulsa değdirirdi merak etme o potansiyel var teyzede
![]()
Kayinpederim öldükten tam 2yil 5ay sonra bir sabah kayınvalidem in bir telefon konuşmasına kulak misafiri oldum.kayinvalidem telefondaki kişiye önce bizim evimizde son bir kaç günde gerçekleşen herşeyi anlattı.sonra ise telefonda seks yapmaya başladı. Yani bildiğiniz inlemeli,ah oh çekmeli seks.telefonda.derine ,derine diyerek s.. beni diye inleyerek.yemegini ve tüm ihtiyaçlarını benim karşıladığım, bastonlarla yürüyen kayınvalidem.sacini, tırnaklarını kestigim ama gene de beni beğenmeyen kayınvalidem.
Bu konuşmaya şahit olduktan sonra olayin takipçisi oldum, dedektiflik yaptım,zor günler geçirdim,şok üstüne şok yaşadım ve şu bilgilere ulaştım:
Kaynanam anladığım kadarıyla 6aydir eskiden bulunduğumuz bir şehirdeki komşu mahallemizden evli bir erkekle telefon arkadaşlığı yapıyordu.evimdeki herşeyi ona da anlatıyor, telefonda seks yapıyordu. Bizim hakkımızda da sanki dusmaniymisiz gibi sevgilisiyle dertlesiyordu.yetti mı,hayır,bir gün sabah erken saatte sevgilisini açık bıraktığımız balkon kapısından evimize soktu,birbirlerine hediye verip adam hemen evden çıktı.
Kayınvalideye murat dalkılıçtan derine derine daha derineeeee'yi armağan ediyorum performansından ötürü![]()
Daim olsun gülüşlerhahahhahahahahaha kıızz nasıl güldüm![]()
Bu konuyu ben mi açtım diye şüphe ettim bir anbu kadar benzer
![]()
Evet ve evlatları adamı beğenmediği halde adama kaçtı nikahsız yaşıyorlar şimdi üstelik hamileymis adam da çalışmıyor tembel bı adamSekindemi telefon sexi yapdi??
Bir kere değil.komsulardan öğrendim ki bizim ev baya otoban olmuş adama.soranlara da manisadan akrabam diyormuş.Adamın evli olması ve evinize alması (ki birşey yaşanmamış,liseli aşıklar gibi hediyeleşmişler ve anladığım kadarıyla 1 kez olmuş bu) konusunda haklısınız.
Ama senin yaşın geçti sen bu işlerden elini eteğini çek demekte abeste iştigal.
Tamam yaşlı ama oda bir birey. Kendi kararlarını verebilecek yaşta bir kadın. Olmasaydı iyi olurdu evet ama olmuş bir kere.
Ha size kötü davranmıstır,başka problemler yaşamışsınızdır bilemem ama bu konu yüzünden boşanma aşamasına gelmek tuhaf. Eşiniz ne yapsın yani. Annesi her ne olursa olsun ki hastaymış,zamanında evinide ayırmış. Şimdi mecburiyetten bir aradasınız ama anladığım kadarıyla yüzünü dahi görmüyorsunuz,boşverin derim,kendinizi doldurmayın. Olan size olur bu nefretle.
Evet ve evlatları adamı beğenmediği halde adama kaçtı nikahsız yaşıyorlar şimdi üstelik hamileymis adam da çalışmıyor tembel bı adam
:))Vişşşşş....
Vallah bende benim kvyi fena sanirdim...
Benimkide kendine genc koca buldu. Ama evlendi... adam paralari yedikden sonra kacdi ama hâlâ ben evliyim diye dolanıyor ortada...
Seninki baya baya coşmuş...
:))
Benimki de 10 yaş küçük adama gitti üstelik eltimin dayisi adam
Sadece bu olsa iyi bu adamla telefonla görüşürken mahalleden başka adamı camdan eve almış gece yarisi.. Allah ıslah etsin![]()