Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

Adamın evli olması ve evinize alması (ki birşey yaşanmamış,liseli aşıklar gibi hediyeleşmişler ve anladığım kadarıyla 1 kez olmuş bu) konusunda haklısınız.
Ama senin yaşın geçti sen bu işlerden elini eteğini çek demekte abeste iştigal.
Tamam yaşlı ama oda bir birey. Kendi kararlarını verebilecek yaşta bir kadın. Olmasaydı iyi olurdu evet ama olmuş bir kere.
Ha size kötü davranmıstır,başka problemler yaşamışsınızdır bilemem ama bu konu yüzünden boşanma aşamasına gelmek tuhaf. Eşiniz ne yapsın yani. Annesi her ne olursa olsun ki hastaymış,zamanında evinide ayırmış. Şimdi mecburiyetten bir aradasınız ama anladığım kadarıyla yüzünü dahi görmüyorsunuz,boşverin derim,kendinizi doldurmayın. Olan size olur bu nefretle.

Ya niye yalan söyleyim, konuya gülemdim degil...gercekten ilginc. Her konuda haklisin ve kadinin iki yüzlülügü cok sinir bozucu ama bence kadin baya bi piskolojik hasta.
Bence esinizin hatiri icin ve allah rizasi icin böyle devam edin, yada yine evine dönsün bakici baksin ama esinizin yine akli orda olacak gibi.
Elinizden geldigi kadar kadini ve durumu ciddiye almamaya gayret edin, hasta yada ergen bir cocuk olarak görün...bilemedim ki.

şimdi anladım ne demek istediğini temas yok diyon yani :KK45: fırsatını bulsa değdirirdi merak etme o potansiyel var teyzede:oops:

Ohhh ohhhh... hemde ne değdirmeler...
Hahahha... yok ya, benim annem yillarca hemşire olarak yaşlılarla çalışdı... bazisi sapitiyo böyle. Ağızlarında genelde. Birde bakim yurtlarindaki dedeleri görsen. Hemşireye para teklif ediyorlar... ellicekmiş...
Bunuyolar resmen... yoksa telefondan anirmakla sexmi yapılır?! Anirsin anirsin dursun

Kayinpederim öldükten tam 2yil 5ay sonra bir sabah kayınvalidem in bir telefon konuşmasına kulak misafiri oldum.kayinvalidem telefondaki kişiye önce bizim evimizde son bir kaç günde gerçekleşen herşeyi anlattı.sonra ise telefonda seks yapmaya başladı. Yani bildiğiniz inlemeli,ah oh çekmeli seks.telefonda.derine ,derine diyerek s.. beni diye inleyerek.yemegini ve tüm ihtiyaçlarını benim karşıladığım, bastonlarla yürüyen kayınvalidem.sacini, tırnaklarını kestigim ama gene de beni beğenmeyen kayınvalidem.
Bu konuşmaya şahit olduktan sonra olayin takipçisi oldum, dedektiflik yaptım,zor günler geçirdim,şok üstüne şok yaşadım ve şu bilgilere ulaştım:
Kaynanam anladığım kadarıyla 6aydir eskiden bulunduğumuz bir şehirdeki komşu mahallemizden evli bir erkekle telefon arkadaşlığı yapıyordu.evimdeki herşeyi ona da anlatıyor, telefonda seks yapıyordu. Bizim hakkımızda da sanki dusmaniymisiz gibi sevgilisiyle dertlesiyordu.yetti mı,hayır,bir gün sabah erken saatte sevgilisini açık bıraktığımız balkon kapısından evimize soktu,birbirlerine hediye verip adam hemen evden çıktı.

Tövbe estağfirullah neler okuyorum Allah ıslah etsin size de sabır ve huzur versin.

Ay hiç böyle şey duymadım. Kimbilir başka evlerde oluyordur ama kimse anlatmıyordur. Gözümde canlandırınca çok komik geldi. Bir keresinde bir konu vardı, konu sahibinin kayınvalidesiyle kayınpederi onlara kalmaya gelince sevişiyorlarmış. Bir keresinde oturma odasında yakalamış, okurken o geldi aklıma.
Neyse seks konusuyla genel sorununuzu ben de bağdaştıramadım. Sevmeyebilirsiniz o ayrı ama eşinizin annesi. Kendi hatırı yoksa eşinizin hatırı var. Bir müddet sabretmeye çalışın, sabredin.

Allah kurtarsın sizi öncelikle.. sabretmeye çalışın elbet bir gün mutlu olacaksınız. Bırakın oğlu ilgilensin ayrı bir oda açın kendinize güzelce döşeyin tv alın onsuz bir yasam alanı yaratın. Ve orada zaman geçirin. Biliyormusunuz siz böyle taktiğiniz için o rahat ve huzurlu. Yokmuş gibi davranın görmezden gelin o mutsuz olacak ve başka çareler dusunecek

Adamın evli olması ve evinize alması (ki birşey yaşanmamış,liseli aşıklar gibi hediyeleşmişler ve anladığım kadarıyla 1 kez olmuş bu) konusunda haklısınız.
Ama senin yaşın geçti sen bu işlerden elini eteğini çek demekte abeste iştigal.
Tamam yaşlı ama oda bir birey. Kendi kararlarını verebilecek yaşta bir kadın. Olmasaydı iyi olurdu evet ama olmuş bir kere.
Ha size kötü davranmıstır,başka problemler yaşamışsınızdır bilemem ama bu konu yüzünden boşanma aşamasına gelmek tuhaf. Eşiniz ne yapsın yani. Annesi her ne olursa olsun ki hastaymış,zamanında evinide ayırmış. Şimdi mecburiyetten bir aradasınız ama anladığım kadarıyla yüzünü dahi görmüyorsunuz,boşverin derim,kendinizi doldurmayın. Olan size olur bu nefretle.
Bir kere değil.komsulardan öğrendim ki bizim ev baya otoban olmuş adama.soranlara da manisadan akrabam diyormuş.
Akraba mı, ehh akraba sayılırız di mi:-)

Evet ve evlatları adamı beğenmediği halde adama kaçtı nikahsız yaşıyorlar şimdi üstelik hamileymis adam da çalışmıyor tembel bı adam

Vişşşşş....

Vallah bende benim kvyi fena sanirdim...
Benimkide kendine genc koca buldu. Ama evlendi... adam paralari yedikden sonra kacdi ama hâlâ ben evliyim diye dolanıyor ortada...

Seninki baya baya coşmuş...

Vişşşşş....

Vallah bende benim kvyi fena sanirdim...
Benimkide kendine genc koca buldu. Ama evlendi... adam paralari yedikden sonra kacdi ama hâlâ ben evliyim diye dolanıyor ortada...

Seninki baya baya coşmuş...
:))
Benimki de 10 yaş küçük adama gitti üstelik eltimin dayisi adam
Sadece bu olsa iyi bu adamla telefonla görüşürken mahalleden başka adamı camdan eve almış gece yarisi.. Allah ıslah etsin :(

:))
Benimki de 10 yaş küçük adama gitti üstelik eltimin dayisi adam
Sadece bu olsa iyi bu adamla telefonla görüşürken mahalleden başka adamı camdan eve almış gece yarisi.. Allah ıslah etsin :KK43:

Abooooooo...
Seninki baya ortalığı karıştırmış...

Vay be... ben gencecik kadin bukadar libidolu olamadim...

Back
X