Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

Cunku millet senaryo yazip kendini ona alistiriyor ben hic inanmiyorum oyle birseey oldugunu insallah gelin hanim iftira atmamnin gunahini biliyordur
İnşallah siz de iftira atıyor diyerek iftira atmanın günahını biliyorsunuzdur.
Ben anlattığım şeyden eminim.peki siz zanninizin gerçekliğinden emin misiniz yorumcu hanım.

Bu ev kaçıncı kat? Balkondan 70 lik kaynana sevgili alıyor içeri. 70yaşında kadın düşünüyorum da bilemedim. Böyle birşey olsa mutlaka biri görmez mi. Eşinin kulağına hemen gitmez mi? Hadi aldı diyelim birşey yapıyo olsalar siz uyuyor olsanız bile duymaz misiniz. Bu ev kaç metrekare?
Ev birinci kat.giris yani.ev 100metrekare.bi uyuyoruz.uyku hani yarı ölüm hali.evine her hırsız giren hırsızın girişini duyuyor mu .aynı hesap.

Üyelerin biride cikip sormuyor: bu kadinin bakımını eşin yapiyor? Bu adam çalışmıyormu???

Çalışıyorsa... 8 10 Saat boyunca bu kadina kim yemek içmek veriyor? Pisliğindemi debeleniyir eşin gelene kadar?

Allah aşkına yaaaaa.... herkez namusdan, şerefden dem vuruyor... bu kadina yapilani hak görüyor...

Insan köpeği bile aylarca odada birakmaz. Köpeğin hatri yoksa sahibinin var...

Üyelerin biride cikip sormuyor: bu kadinin bakımını eşin yapiyor? Bu adam çalışmıyormu???

Çalışıyorsa... 8 10 Saat boyunca bu kadina kim yemek içmek veriyor? Pisliğindemi debeleniyir eşin gelene kadar?

Allah aşkına yaaaaa.... herkez namusdan, şerefden dem vuruyor... bu kadina yapilani hak görüyor...

Insan köpeği bile aylarca odada birakmaz. Köpeğin hatri yoksa sahibinin var...
Okumak mühim.
Okumayınca olmuyor.
Biri sordu bunu homeofis çalışıyor eşim dedim.
Okuyun bence konuyu biraz.
Okumak muhim

bu kadın sizin evde kalmak zorunda mı?
Bulunduğumuz yerde bakıcı bulamadık.ilce küçük.hasta aRtik ağzına doyuruluyor.para için bile yapmıyor insanlar.hayir işi bazı şeyler.yani kaynanamın bir zamanlar yüzüme bağırdığı gibi parayı verince insanın g.. yikamiyorlar öyle.

Okumak mühim.
Okumayınca olmuyor.
Biri sordu bunu homeofis çalışıyor eşim dedim.
Okuyun bence konuyu biraz.
Okumak muhim

23 sayfa olmuş. Her mesaji tektek okumak mecburiyeti yok kimsenin. Konunun icine aktarsaydiniz bari...

Neyse... kusura bakmayin.
Iki seçeneğiniz var... ya ayrılırsınız... yada sindirirsiniz.
Bunun dışında size kimse tavsiye veremez.
Duyacağınız tek şey... ayyyy ayyyy vahhh cahhh olur.

6yil önce öğrendim.ogrendikten 3ay sonra evleri ayırdık.kronoloji bu şekilde.
Her canımı acıtan şey hakkında burda konu açmak zorunda değilim.
Evi ayırdım olay bitti diyordum,kadın tekrar başıma kaldı,bu sefer konu açmayı tercih ettim.
Artık ben de 40a doğru gidiyorum,hayatım istemediğim insanlarla aynı havayı soluyarak mı geçecek diye dayanamayacak hale gelip konu açtım .değişen bu.
AA ama galiba suçlu olan benim:-):-)
Kadin basina kalincada 6 yil sonra gundememi getordin biliyormusun 5 amcam hanimi 4 dayim hanimi var onlarda oyle oyunlar gordumki komik geliyor

bu ne ya istanbullu gelin misiniz siz?

esma sultan mı kv'deniz :KK48:

Ben sok iptal..
Boyle birsey duysam herkese snlatip onu rezil ederim. Cocugum yoksa kocayi bosarim. Bir kere gelecen hayata salla mutsuz edenleri.zerre takms bencr.

Buna benzer bir olayı da ben komşumdan duymuştum. Kayın validesi eşini çok erken kaybetmiş. Üç çocuğuna kadın kendi bakarken bir taraftan da evli biriyle beraber imiş. O zamanlar çalışıyormuş. oğlu evlendikten bir kaç yıl sonra kadın felç olmuş. 11 yıl. Felç olduğu ilk zamanlar da o adamla görüşüyormuş ancak adam sonra ölmüş. Çocukları bu durumu bilmiyormuş. Komşum ilk anlattığında ben de inanamamıştım.
Eşinizin başka kardeşleri var mı dönüşümlü baksanız? Ya da kv yi bir bakım merkezine yatırsanız çünkü orada bakımı daha iyi olur. Diğer seçenek bir bakıcı bulana kadar aramaya devam etmek. Kimin ne söyleyeceğini düşünmeyin çünkü yatalak birini kaldırıp indirmek zordur ve insanların da çenesini kesemezsiniz, o yüzden başkaları ne düşünecek diye yaşanılmaz, kimse sizin yaşadıklarınızı bilmez çünkü. Bir bakıcı bulun ve kv evinde yaşasın, o evi kapatmasın. Son seçenek de mutlu değilseniz ayrılmanız. Eşinizi sevmiyorsanız ve bu evlilik size zulm geliyorsa daha fazla kendinize zulüm etmemeniz gerekir.

23 sayfa olmuş. Her mesaji tektek okumak mecburiyeti yok kimsenin. Konunun icine aktarsaydiniz bari...

Neyse... kusura bakmayin.
Iki seçeneğiniz var... ya ayrılırsınız... yada sindirirsiniz.
Bunun dışında size kimse tavsiye veremez.
Duyacağınız tek şey... ayyyy ayyyy vahhh cahhh olur.
Tek tek mesajını okumadiysaniz bir kişi de sormamis diye dalmayin olaya.kibar kelimeler kibar cümleleri çağırır. Aksi olunca böyle olur.
Neyse.kusura bakmayın.her yönden fikir duymak için açtım neticede bu konuyu.
Çok faydalı cevaplar da aldım. Bir insana unut geçmişi denilmesi bile bu telkin dahi faydalı oluyor.

Ben eve balkondan gizlice birini almak disinda size hak veremedim konu sahibi. Ne yasadiniz da cinsellik bu kadar büyük bir tabu sizin icin. Hasta ve yasli olabilir ama sevme sevilme sevisme istegini kaybetmek zorunda değil. Size ne dedektif gibi arastirmissiniz etmissiniz kaynananizi kendi anneniz olsa hadi merak ettim dersiniz anlarim o da değil. Yani yasli ve hasta insanlar bütün insani ihtiyaclarindan siyrilsin bir kosede olmeyi beklesin size gore. Kendi basima gelse birakin antidepresan kullanmayi hiic umursamazdim kendi halinde ne hali varsa girsun ama evine baska birini alamaz o konuda haklısin.

Benim dusuncem sen kaynanani sevmediğin ve istemediğin icin bunlar da tuzu biberi olmus kocani da ikna edebilmek icin büyütmussun de buyutmussun.

Buna benzer bir olayı da ben komşumdan duymuştum. Kayın validesi eşini çok erken kaybetmiş. Üç çocuğuna kadın kendi bakarken bir taraftan da evli biriyle beraber imiş. O zamanlar çalışıyormuş. oğlu evlendikten bir kaç yıl sonra kadın felç olmuş. 11 yıl. Felç olduğu ilk zamanlar da o adamla görüşüyormuş ancak adam sonra ölmüş. Çocukları bu durumu bilmiyormuş. Komşum ilk anlattığında ben de inanamamıştım.
Eşinizin başka kardeşleri var mı dönüşümlü baksanız? Ya da kv yi bir bakım merkezine yatırsanız çünkü orada bakımı daha iyi olur. Diğer seçenek bir bakıcı bulana kadar aramaya devam etmek. Kimin ne söyleyeceğini düşünmeyin çünkü yatalak birini kaldırıp indirmek zordur ve insanların da çenesini kesemezsiniz, o yüzden başkaları ne düşünecek diye yaşanılmaz, kimse sizin yaşadıklarınızı bilmez çünkü. Bir bakıcı bulun ve kv evinde yaşasın, o evi kapatmasın. Son seçenek de mutlu değilseniz ayrılmanız. Eşinizi sevmiyorsanız ve bu evlilik size zulm geliyorsa daha fazla kendinize zulüm etmemeniz gerekir.
Çok teşekkürler. Tek çocuk eşim.
Bakıcı aramaya devam ediyoruz.
Halden anlayan yorumlar ferahlatıcı teskin edici oluyor,teşekkürler.

merhaba, kv ile mecburiyetten beraber yaşamış ve henuz 2 yıldır kendı evımde cocoularımla basbasa yasayan biri olarak cidden okudukca sınırlerım bozuldu, allah size sabır versın, herseyın anlatılmadıgını ben cook iyi bilirim, ben kv'de gördüğüm bazı ınanamadıgım seylerı esıme hala soyleyemedım, annesı netıcede, ama unutamıyorum da, suan aynı evde olmanızın siiz nasıl berbat hıssettırdıgını de anlıyorum, ama en azından çizginiz net ve ilgilenmiyorsunuz, bırakın oğlu gerekenı yapsın evlat olarak, siz sabrın en buyugunu gösterıyorsunuz zaten, ve bence bunun mukafatı hıcbıseye benzemıyor, bunu ancak yasayanlar anlayabilir...
umarım allah kalbınıze ferahlık verır, dayanma gücü verir.. sağlıkla kalın...

Ben eve balkondan gizlice birini almak disinda size hak veremedim konu sahibi. Ne yasadiniz da cinsellik bu kadar büyük bir tabu sizin icin. Hasta ve yasli olabilir ama sevme sevilme sevisme istegini kaybetmek zorunda değil. Size ne dedektif gibi arastirmissiniz etmissiniz kaynananizi kendi anneniz olsa hadi merak ettim dersiniz anlarim o da değil. Yani yasli ve hasta insanlar bütün insani ihtiyaclarindan siyrilsin bir kosede olmeyi beklesin size gore. Kendi basima gelse birakin antidepresan kullanmayi hiic umursamazdim kendi halinde ne hali varsa girsun ama evine baska birini alamaz o konuda haklısin.

Benim dusuncem sen kaynanani sevmediğin ve istemediğin icin bunlar da tuzu biberi olmus kocani da ikna edebilmek icin büyütmussun de buyutmussun.
Doğru ben haksizmisim. Amman isteyen istedigiyle sevissin.bana da hastayım ayağı çeksin.ben o evimde diye pek çok şeyden ,hayatımdan, ozelimden feragat edeyim. Ama o sevismekten vazgecmesin. :-)
Sevisin insanlar,son nefesinize kadar sevisin. Yasitlariniz patik örüp tespih çekip evlatlarına nasihat ederken siz sevisin.Akşam yemeği yarım saat gecikti ben hastayım dayanamıyorum diye ağlayıp, çalışan gelini mutfak hizmetçisi zannedin,ama sabah telefonda sevisin.
Bu ne perhiz bu ne kafana turşusu demez kimse size merak etmeyin.

vallahi bence telefonda seks yapan birini evinde istememek de haklı. madem insani ihtiyaçlardan olan seksini karşılayacak kadar dinç ayrı bir eve çıksın.
tabi konu sahibi yalnızca kaynanasının cinsel hayatı yüzünden antidepresan almışsa bayağı hassas demektir

Back
X