6 sayfayı da üşenmeden okudum ve her yorumunuzda da üste çıkma, düşüncenizi dayatma yoluna gitmişsiniz, kendi kendinizi doldurmuş acayip şekilde kinlenmişsiniz. Ayrımcılık yapıyor, bakmıyor, soğudum filan laflarindan önce hiç "acaba neden" diye sordunuz mu kendinize? Yani şöyle söyleyeyim frekans tutma olayı vardır ya, çevremizdeki her insanla muhabbetimiz aynı degildir, bir kendimizi daha rahat hissettiğimiz insan tipi vardır bir de kasıldığımız bir an önce gitsem deyip saatleri saydığımız insan tipi vardır. Gelin iki tane ancak ikisine ayni muameleyi göstermek mümkün değil ki, belki kızınız zor bir kız babaanne onunla anlaşmakta sıkıntı yaşıyor zaptedemiyor, sizinle belki iletişimi çok iyi değildir o yüzden de muhattap olmamak adına sizden uzak duruyordur, derdinizi anlatmaniza rağmen aynı şeyi yapmasına sitem etmişsiniz kadın söyleyemiyor demek ki bakasım yok diye napsın geçiştirme yolunu tercih etmiş. Yani kaç yaşına gelmiş kadının her hareketini hesap kitap yaparak ölçüp tartmak ona göre de tavır almak da bana bir acayip geldi kusura bakmayın, bir kıskançlık durumu da var belli ki. Bence öncelikle kendi hal ve tavrınızı gözden geçirin, hoş bu dik başlılıkla zor ancak, deneyin en azından (!)