- 27 Haziran 2019
- 159
- 61
- 98
- 43
- Konu Sahibi Ihlamuragaci37
-
Ben öğretmenim, özel okullarda çalıştım. Ama geçen yıl bir hamilelik oldu ve düşük yaşadım. Bu sene bebek için doktora gittim hep. çalışmadım evdeyim kayınvalidem de hazır evdeyken bunu kullanmak istiyoraçıkça söyleyeceksiniz
müsait değilim diye
eşiniz çalışıyordur siz?
Haklısınız ama ortada hasta bir adam var.Simdi siz iyi niyetle bile bir şey söylerseniz yanlış anlaşılma durumunuz yüksek.Kv yanınıza gelse yine bir nebze sizinle gündüzle evde olmasi olabilir ama kple gün nasıl geçer.Siz bence çekiniyorum gibi cümlelerle anlaşılmaya çalışınMerhaba arkadaşlar, bu bir dert mi bilmiyorum ama yaşadığım süreç içerisinde öyle olmaya başladı. Kayınpederim kalp hastası ameliyat oldu, ilaçlarını düzenli kullanması ve bakımının iyi olması lazım. Daha önce de aralıklarla 1.5 ay 2 ay bizde kaldı. Kayınvalidem de rahatına çok düşkün. İlgilenmek zor geliyor burda da iyi bakıldığı için buraya göndermek istiyor her fırsatta. Ama çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz olmuyor ve tüp bebek düşünüyoruz artık. Bu kadar stresli bir ortamda nasıl olacak bilemiyorum. Çok canım sıkılıyor. Eşim de ailesine çok düşkün öyle olmalı zaten ama bazen diğer şeylerin önüne geçiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum canım çok sıkkın.
eşinize dokunan bişey yok tabi ondan ses çıkarmıyorBen öğretmenim, özel okullarda çalıştım. Ama geçen yıl bir hamilelik oldu ve düşük yaşadım. Bu sene bebek için doktora gittim hep. çalışmadım evdeyim kayınvalidem de hazır evdeyken bunu kullanmak istiyor
Zaten kimseyi kırmak istemiyorum. O yüzden uzadı bu süreç. Bir taraftan da kayınpederimin iyileşmesine seviniyorum. Burada elimizden geleni yapıyoruz. Eşim de bebek gibi bakıyor ben de her öğününü veriyorum ilaçları düzenli veriyoruz. Buraya gelince iyiye gidiyor sağlığı. Arada kalıyorum çok.Ama bir taraftan yaş geçiyor 40 yaşındayım. Çocuk için geç kaldım yeteri kadar zatenHaklısınız ama ortada hasta bir adam var.Simdi siz iyi niyetle bile bir şey söylerseniz yanlış anlaşılma durumunuz yüksek.Kv yanınıza gelse yine bir nebze sizinle gündüzle evde olmasi olabilir ama kple gün nasıl geçer.Siz bence çekiniyorum gibi cümlelerle anlaşılmaya çalışın
Yanlış bir düşünce. Gerekirse kırmalısınız.Zaten kimseyi kırmak istemiyorum.
Eşime bunu defalarca anlattım. Benim de haklı yönlerimi görüyor.İki arada kalıyor hep.Fakat kv ve kp çok kavga ediyor. Hasta adama çok kötü davranıyor. Eşim de dayanamıyor eve getiriyor. En büyük sorun kayınvalidemin vicdansızlığı ve başına buyrukluğu. 2 ay bakıyor sonra canından bezdiriyor adamın. Tahammül edemiyor. Ama bir yere kadar her şey sanırım kayınvalidemle açık açık uygun bir dille konuşacağım.Başka türlü anlamıyor ya da işine gelmiyor.Sorun eşinizde. Nasıl size sormadan getirir. Siz onun hizmetçisi misiniz? Yalnız yaşasaydı alıp bakacak mıydı babasına? Tabii ki hayır. Hem size baktıracak hem de fikrinizi dahi sormayacak. Eşinize haddini bildirme zamanı gelmiş bence. Anladığım kadarıyla hiç ağzınızı açmamışsınız şu ana kadar. Hakkı yok bunlara. Ezdirmeyin kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?