Kayınvalidem kendini babaanne gibi hissetmiyormuş

Bebeğin kaç aylık oldu biberon keyfine alışırsa emmeyi azalabilir beslenme konusuna müdahale etmesine izin verme

Eşinizin yanında hiç mi yapmıyordu bunları? 20 gün sizde kalmış. İlla ki eşiniz şahit olmuştur ama annesine karişmak istememiştir, klasik türk erkeği.
Anneniz kotu etkilenirsiniz diye müdahale etmez ki etseydi de muhtemelen kayinvalideniz tartışma çikartirmiş.
Ayrıca ben kayinablidemin olduğu odada asla emzirmem çocuğumu, ne munasebet benim mememi gorecek.
Anne sütü ara öğün müymüş, yillsrdir yanlış biiyormuşuz yani bak sen şu işe

Belki de siz doğrusunu yapmışsınız ben tecrübesiz olduğum için bebeğin memeyi tutmasına yardım etmek amaçlı sınırlar bozuldu

Yarım asırlık güya aklı başında, herkesten çok bilen koca koca insanların taze gelinle aşık atmalarına bayılıyorum. Da, böyle manyak da ilk defa gördüm. Bazıları yardım etmese daha hayırlı, iyilikleri bile zehirli. Çok çocuk bakası varsa doğursun bi tane ona da mama versin.

Belki de siz doğrusunu yapmışsınız ben tecrübesiz olduğum için bebeğin memeyi tutmasına yardım etmek amaçlı sınırlar bozuldu
Annenizden ve eşinizden yardım isteyin.
Kayınvalide bu tarz işlere bulaştirilmamali bana göre. Gelinini emzirirken görüp sonra orda burda "memesi şöyle kucuktu,,soyle yamuktu" diye anlatan kayinvalideler bile var. Sizin ki öyledir diye demiyorum ama niye kendinizi göstereceksiniz hiç gerek yok.

Tam kovulmalık kv miş. Ruh hastası.

Ne garip insanlar var ya Allah akıl fikir versin.

Kendisi mama vermiş diye çocuga mama vermek istiyor meme verse direk meme vermek isteyecekdi.Geçenlerde bir üye konusu vardi kv diyorki gerekirse emziririm diye bu kadında onunla aynı tip.Bazı kv çıldırmış akıllarını kayb etmişler normal bir insan neden böyle ṣey teklif etsin ya.

Araya mesafe koyun düzelir. Çocuk sizin çocuğunuz onun da torunu kabule bağlı bir şey kesinlikle değil. Bunu net ifade edin davranışlarınızla.

Toz konduracaksınız maalesef. Annenizin laf söylemesiyle eşinizin söylemesi arasında dağlar kadar fark var. Ne münasebet annenizi muhatap ediyorsunuz? Kayınvalidenin ölçüsü saygısı yok, lafını bilmiyor. Annenize ters bir şey söylese yazık değil mi kadına bu yaşta azar işitecek? Hadi siz tecrübesiz yeni annesiniz, doktorunuz da mı sizi yönlendirmedi? Doymuyor dediğiniz yenidoğana 2-4 yemek kaşık anne sütü yetiyor. İki saatte bir iki kaşık sütünüz oluyor muydu?

Benim kayınvalidem bunları yapsa ve ben tecrübesiz anne olsam derhal eşime söylerdim. Annesini durdurmuyorsa da bütün lohusa gerginliğimi hıncımı kendisinden çıkarırdım. Evde olup olmaması görmemesi fark etmez. Siz söyleyeceksiniz ve o da bilecek. Sizin anneniz eşinizin tepesinde dikilip şunu yapacaksın bunu yapacaksın benim dediğim gibi olacak diyebilir mi? Siz müsade eder misiniz buna?

Bebeğinizle ilgili aklınıza takılan her şeyi lütfen doktoruna sorun. Doyuyor mu doymuyor mu mesela bezinden anlarsınız. Kaç defa çiş kaka yapıyor takip edin.

Yemin ederim hasta bu kadınlar. Deseydin ya "kendini anne gibi hissetmen için bir tane daha doğurman lazım. Sen şimdi git uğraş hadi kolaylıklar." diye.

Yahu kadın okadar çok seviyorki kendi çocuğu gibi hissediyor daha ne istiyorsun inatlasmasinada takma he de geç kırma kalbini annem hep der torun evlattan tatlı geliyor diye,oda belliki okadar seviyorki kendi doğurmuş gibi kanı kaynıyor kırma gönlünü taze anne

Fazla torun sevgisi, kontrolden çıkmış sanırım :) Bebişinizle eşinizle evinizde mutlu huzurlu geçirin günlerinizi bir şeyler anlatsanız da ikna olacağını sanmam duymazdan gelin, eşiniz de sizden yana ise hiç keyfinizi bozmayın

O biberonu onun ağzına sokardım. Nasıl olay çıkarmadınız? Anneniz ne alaka niye müdahale etsin? Kocan yapacaktı o müdahaleyi.
Geçmiş gitmiş artık dert etme ama bundan sonra ons göre davran. Yerini bilsin o kim ya! En verimli snne sütüyken kadının yaptığına bak!

Evet bazen bizler abartıyoruz ama bence bu sefer sen haklısın biz lohusa psikolojisine giriyoruz ama onlar neye giriyor belirsiz. Adam gibi gel babaannelik görevini yap çekil git işte. Kime ne onun oğluna ne yedirdiğinden. Kendini anne gibi hissediyormuş höööössst. Gece gece sinirlendim bozuldu haklısın ve abartmıyorsun yüz verme

Yırtarım ağzını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…