Kayınvalidem mi haksız?

Bence takılacak bir durum yok.
Birde eşinizin aldığı cevap belli sizde istediğinizde doğal olarak aynı cevap vermesi normal.
Almışsınız zaten neden alınganlık yapıp geri vereceksiniz ki demem o ki eşyası kıymetli gerçi kimin eşyası kıymetli değil ki ?
İşinizi görün sonrasında teşekkür edin.Yaşlımı birde bilmiyorum ama öyleyse oda etken bu tarz durumlara :)

Ayıp etmemiş bence ya siz fazla alınmışsınız. Bir de yaşlı insanların genelde malı daha kıymetli oluyor sizlik bir şey değildir.

Vermek istemeyebilir insanlar yaslandikca cocuklasiyir ve mallari cok kuymetli oluyor..
Ben olsam verirdim, 15 yil once tel mi vardi idare ederim bir ay telefonsuz...
Oyle kapris falan da yapmazdim ben hallettim buldum tel deyip yalan soyleyip verirdim telefonu..
Sizin ona iyilik yapmaniz onun da size iyilik yapmak istemesi anlamına gelmiyor tatlim,,bunlar icten olan şeylerdir...

15 yıl önce telefonsuz hayata göre yürütülen bir yaşam vardı.şimdi telefonsuz yaşam çok zor.çalışıyorum gün içinde iş arkadaşlarımla ailemle eşimle sürekli görüşmek durumunda kalıyorum.hamileyim zaten annem sürekli merak ediyor ulaşamayınca.

Hmmm hamile olduğunu fark etmemisim tatlim...
O zaman kulaginin ustune yatican cocugunun hatri icin yapilabilecek bir sey yok... tel tamir olunca da verirsin kv telini ama kapris falan yapma dedigim gibi insanlar yaslandikca mallari kiymetleniyir..

Kv haksız. Geri verirdim ben olsam. Bi kere demesi neyse de ikinci de zaten geri vermeniz gerektiğini biliyosunuz.

Hata sende. Eşin istemiş kadın cevabını vermiş. Kendi oğlu tenezzül etmiyor almaya böyle diyeceğini bile bile neden istiyorsunki ? Bir iyilik yapacaksan ya karşılıksız yap yada bundan sonra onlara iyilik yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…