- 25 Eylül 2011
- 7.505
- 11.354
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
aynen nasıl bi şans anlamadık gitti.araba masraf çıkardı.telefonum telef oldu.zaten canım skkın yani durumlarıda biliyor.dedim anne ekranı kırık tel zaten kullanmam.oda yok kızımın hatırası dedi.ama ayıp değilmi yaDaha önce demiş,şimdi de diyecekti zaten.
Onun malı,ona göre ayıp değilse başkasına laf düşmez gibi geliyor bana.
Öbür aya kadar idare etmeniz mantıklı,ama malı o kadar kıymetli ki kadının,sizin de bu aralar telefon bozulmaları mevcut,onunki de bozulursa bin yıl söylenir sanki.
aslında bende takmazdım ama eşim çok kırıldı gurur yaptı.öyle olunca bende buraya danışayım dedimBen pek bir sorun göremedim. Vermem dese ayip da geri isterim demek cok da ayip degil bence.
telefonsuz nasıl kalayım?çalışıyorum.eşimle gün içinde haberleşiyoruz.iş yerinde telefonumu aktıf kullanıyorum.sonra ailem şehir dışında tek iletişimimiz telefon.normalde aramız çok iyidir.anne aşk olsun kırık telefonu zaten kullanmam dedim ama vakitsiz oldu hepi topu 1 ay dedim.yok kızım kızımın hatırası ya ondan dedi.altı üstü tel almış ekranı kırıldığı için kullanmıyor oysa.hatıra falan bahane geldiEşine demiş zaten geri isterim diye bozulmuş. Oğluna diyen sana demez mi. Bunu duyacağınızı az çok bilmeliydiniz istemeden önce. Telefonsuz kalsaydınızda istememeniz gerekirdi.
ah güvenipte insan alamıyorki.hem hepi topu 1 ay istedim.çok üst üste geldi maddiyat olarak bu ay çok skştk yani mecbur kaldıkAllaseniz bırakın yaşlı kadının telefonunu, veresi yokmuş işte, bir de ikinciye isteyip bozulup duruyorsunuz?
Şurada epey ikinci el temiz ve idarelik yedek telefon dolu:
sahibinden.com
almış bulunduk.aslında başta pek takmadım ama eşim çok alındı gurur yaptı.yüzsüzlük ben demi sorayım dedim:) valla bu ay çok ters zamandayız.biraz mecbur kaldıkBüyük bir problem yok, vermem dememiş sonuç itibari ile veririm ama geri alırım demiş ki o da manevi değeri olduğu için yoksa 200 tllik telefonu o kadar önemseyeceğini düşünmüyorum...
Almışsınız artık geri vermek ayıp olur, baştan hiç almasaydın olabilrdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?