kayinvalidem napmaya calisiyor

Çocuğun ağır hizmetcilik yaptığın için ve böyle bir kvnin yaşattığı stres yüzünden olmuyor bence.
Sen dünyaya kvnin hizmetciligini mi yapmaya geldin karşılığında Sağol kızım yerine bir sürü laf sokması alıyorsun bir de.
Acilen bir süre görüşmeyi kes stresini azalt ki bebek işi ile konsantre olun.

Açma telefonlarını arkadaşım.
Sana bu kadar kötü davranan insanla görüşme.
Oğlu istiyorsa gitsin,kalsın.
Sen çıkma evinden.

Nekadar garipsiniz !
Sırf kv'dem alınıp gücenecek diye kimsenin evinin pisliğini temizlemem !!
Madem eşiniz arkanızda ve haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz arada bir gidin akşam oturun ve dönün evinize ..

Açma telefonlarını arkadaşım.
Sana bu kadar kötü davranan insanla görüşme.
Oğlu istiyorsa gitsin,kalsın.
Sen çıkma evinden.
esim hastalik derecesinde kiskanc acmasam esimi arayip iyi kv merak etmis basina bisey mi geldi diye kaygilanmis numarasi yapiyo esimde beni ariyo annem merak etmis diye sinirim zipliyo niye ilk duraktan binmedin otobuse diyo bu konuda doldurusa geliyo sadece esim cok sukur benbkafa dagitayim diye kursa gitmeme 2.5 sene sonunda ikna oldu

Toplum için değil kendiniz için yaşayın.
Kapımın kapatarım toplum dışarda kalır
O kv 'denin kendi ayıbı
Zaten temizlik yapmakta gönülden gelir,zorla yaptırılacak birşey değil !!böyle bir zorunluluğunuz da yok '
Nasıl olur bir yemek yersniz hep beraber herkes bir koldan yardım eder ve biter ..

Eşin zaten görüyormuş ya olanları.
Ona anlatacaksın işte.
Annesiyle görüşmek istemediğini,telefonlarını açmayacağını,çok merak ediyorsa eşin kendi arasın,annesinin aramasına ve kaygılanmasına gerek yok.

O akraba dediklerin cok mu onemliler ya. Yok kotu gelin diyorlarmis bilmem ne. Istediklerini desinler umrunda olmasin. Sen kole misin canim ya. Dolap carpiyormus, isterse evi yiksin. Ben kv nin evinde tek cope dokunmam kendime laf da soyletmem. Ki gorumcemle eltimin kendi aralarinda "bir bardak su getirmiyor insana" demislikleri var. Umrumda mi
Bosver kim ne derse desin sen kendi evini bil artik esin de destek oluyormus bak annesinin huyunu biliyor demekki..

ben basta yuz verdim herseye karistilar sesim cikmadi simdide birden tavir koyamiyorum laf carpitiyorum o bana 5 katini cakiyo oglunun ve baskalarinun yaninda da kizim canim cicim diyo kimse bana inanmiyo cok uzuluyorum

Kızının temizlemediği evi temizlemeye ne kadar da meraklısınız. Ev pis diyorsa sok lafını geç,kızın yanındayken bokunuzla oynuyordunuz; o zaman rahatsız olmadın da şimdi mi oldun diyin.

İnsan nasıl bu kadar kendini ezdirebilir hayret ya.
3 aylık evliyim kv ile aynı şehirdeyiz , çaya yemeğe gideriz hafta bir yada on günde bir .
Onda da sofra kurulacaksa kurarım , kaldırılacaksa kaldırırım.
Ne bulaşığa elimi sürerim ne başka bişeye.
Evde iki tane görümce var , olmasa kv hasta olsa amenna yaparım.
Ama herkes sınırını bilicek kimseye hizmetci olmaya gelmedik bu dünyaya .
O baskılar bize de yapılıyor gelmiyorsunuz ben cagırmasam vs.
İlk başlarda çok takıyordum gitmeyince suçlu gibi hissediyordum hatta konu bile açtım..
Ama artık takmıyorum gidiyoruz oturmaya erken kalkmak istesek hemen yüzü düşüyor ..
Bunlar hep alttan psikolojik bi baskı .
Görmezden geliyorum.
Biraz dik durun eşinize oynayın onla iyi olduktan sonra gerisi fıss..
Bi hafta temizliğe çağırdığında belim agrıyor diyin..
İkinci hafta regli sancım tuttu yerimden kalkamıyorum diyin eşiniz görsün o halinizi ..
İlk önce bu gitmeleri azaltarak başlayın işe..

kv oz teyzem maalesef ben anne yarisj derken dusman oldu ortak teyzemiz bile baba kotu davrandi ne anlatiyosa ben istedikleri gibi olamadim onlarin zoruyla basimi kapatiyorum etek giymiyorum diye zamaninda cok ettiler kaynim benden 9 ay kucuk abi diyeceksin gelin buyumez dediler diyemedm inatlastm biraz da ki mecbur degilim esim o zamanlar bisey demezdi annesini melek gorurdu zaten esmde basimi zorla kapattiriyo esimin sucu ailesinin yaninda yapanazsin edemezsin deyince onlarda kendilerinde bana karisma hakki buluyolar

esimle detayli konuscam hix bir sekilde gitmek istwmiyorum dicem

cok sukur gitmeler azaldi artik yatiya falan eskisi gibi kalmiyoruz onceden her haftaydi hep benim dengesizligim tum ipleri verdim eline

zaten seker hastaligim o kadjnla ayni evde otururken oldu hormonlarim falan hep stresten bozuldu doktor yuruyus yapcan dedi ona bile gondermedi kv doktorlar bisey bilmiyo diyerek pis cahil

Kızının temizlemediği evi temizlemeye ne kadar da meraklısınız. Ev pis diyorsa sok lafını geç,kızın yanındayken bokunuzla oynuyordunuz; o zaman rahatsız olmadın da şimdi mi oldun diyin.
iste korkuyorum laf soylemeye cesaretim yok

ben basta yuz verdim herseye karistilar sesim cikmadi simdide birden tavir koyamiyorum laf carpitiyorum o bana 5 katini cakiyo oglunun ve baskalarinun yaninda da kizim canim cicim diyo kimse bana inanmiyo cok uzuluyorum
Telefonunuzun kayıt tuşuna basın iki kişiyken kaydetsin söylediği sözleri. Ya da Uzaklaşma özgürlüğünüz varsa uzaklaşın. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Kayınvalidem ne yapmaya çalılıyor diye soruyor musun bir de? Cevabı çok basit.Tipik katınvalide davranışı bunlar.
Teyzenin oğluyla mı evlisin?
Peki annen,kardeşi içindeki canavarı çıkarıp seni gündelikçi kadın gibi kullanıp aşağılarken annen ne yapıyor?

Gittiğinde hasta nunarası yap, ki zaten hastaymışsın.Elini hiçbir işe sürme.Eşinin yanında melek gibi davran eşin yokken şu nickinin(kara meleksin ya ) hakkını ver bari.

Cenesi bu kadar iyi calisiyorsa diger azalari da calisiyordur. Her yetiskin kendi temizligini yapabilir. Hizmetci yerine koymasi cok cirkin. Saglik sorunlarin var anca kendi evinin isini gormen lazim. Allah korusun hastaligin ilerlese kv gelir mi temizligine yemegine? Lutfen kalbine iyi bak canim. Kimse kendini bu kadar yipratmana degmez.

Akil veren iyilik melekleri hic bitmez. "Ben kalp hastasiyim doktor siddetle yasakladi kalbimi yormami ama boyle dusunceli olmaniz guzel bu hafta da siz yardim edin kv'ye" diyeceksin. Nokta.

Akil veren iyilik melekleri hic bitmez. "Ben kalp hastasiyim doktor siddetle yasakladi kalbimi yormami ama boyle dusunceli olmaniz guzel bu hafta da siz yardim edin kv'ye" diyeceksin. Nokta.
hahaha super cevap ılk etapta kullanacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…