Kayınvalidem ne yapmaya çalışıyor olabilir

moonthe

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
570
339
23
Merhaba kayınvalidem eşime sürekli gelini kötüleme içerikli mesajlar gönderiyor

Şimdi bunlar bana çok çok saçma geldi buna benzer başka hikayeler de attı bu tarz ama hepsini yazmadım. Ben de bozuluyorum açıkçası anne olarak iyi niyet dua güzel akıllar vermesini beklerken bunları atması normal gelmiyor siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Bozulacak bisey yok da. Aman espridir diyenler olacak ama surekli ogluna boyle salak icerikler gondermesi bence biseylerin ayak sesleri. Yuvasini koruyan kartal gibi tetikte bir sekilde giriş yapmaniz lazim dünya evi müessesesine aman diyim, tersleşmeyin, politik olun, mesafeyi de koruyun. Ama baya iyi koruyun. Hic hoslanmam boyle salak salak hareketlerden

Anlatim modeli olarak cok begenmesem de instagramda surelli onume dusen psikolog bi abi var aile hayati ile ilgili konusup anlatip duruyor. Surekli kaynanalara salliyor, kocalara ogut veriyor. Onun videolarını atin nisanliniza. Bak uzmanlar boyle soyluyor dikkat edelim vs diyin. Uzman bir kisinin agzindan anneci olmamasi gerektigini, aile soz konusu oldugunda annenin dış kapinin mandali bile olmadigini falan anlasin

Nisanliniz etkisi altina girebilecek bi tip mi? Bence bunu sorgulayin
Nişanlınız mı gösteriyor bunları size? Tavrını yazmamışsınız, gülüyor mu annesiyle birlikte? Acaba siz de kaynanalarla ilgili böyle videolar gönderseniz nişanlınız ve annesi ne hisseder?
Kritik sorular.Yerimi aldım bu cevaplara göre yorumumu yapmak için bekliyorum

Siz bunu nereden biliyorsunuz? Asıl olayı bu cevap çözer nişanlınızın karakteri sağlamsa annesi kendi kendine çalsın oynasın.
1. Seçenek nişanlınız size atıyor ya da gösteriyor bu içten içe katılmaktır ayrıca ortalık karıştırmaktır
2. Seçenek instagram şifreleriniz birbirinizde siz görüyorsunuz bu durumda da birbirinize güveniniz yok bence insan niye başkasının sosyal medyasında gezer ki
İki seçenek de birbirinden beter

Bir insanın neleri izlediği bence önemli . Cringe olan videoları göndermesi çok tuhaf .
Bu noktada nişanlıniz ne yapıyor bence bu önemli . O bu videolarla ilgili ne düşünüyor? Bence müstakbel kayınvalideniz samimi olmamanız gereken biri

Ben olsam hikayelerini gizlerdim.
Yani attığı hiçbirşeyi görmüyorsun ozaman.

Nişanlınız mı gösteriyor bunları size? Tavrını yazmamışsınız, gülüyor mu annesiyle birlikte? Acaba siz de kaynanalarla ilgili böyle videolar gönderseniz nişanlınız ve annesi ne hisseder?
Instagram şifresi bende var. Ben o şekilde gördüm. Birkaç sefer atınca artık nişanlıma annen neden böyle hikayeler gönderiyor komik mi olduğunu zannediyor dedim o da öyle sanıyor ben ciddiye almıyorum hiçbirine cevap bile vermemişim dedi. Bunları konuştuktan sonra attıklarını komik sanıyorsun ama hiç komik değil ayrıca purplef de attıklarını görüyor demiş. Annesi de gördüğünü bilsem atmazdım demiş. Yani yüzüme söylemeyeceği bir şeyi arkamdan yapabiliyor

Kimdi ki hemen atıyım

Bencede. Kayinvalide simdiden saçmalamaya baslamis biraz

Cevap vermiyor onunla eğlenmiyor ama uyarmıyor da. Ben ciddiye almadım dedi. Haklısınız dikkat edeceğim

Ya siz de gülün bunlara ve siz de gönderin piyasada kaynana karıkatürleri videoları vb bulmak daha yaygın ve kolaydır. Y da en doğrusu söyleyin nişanlınıza annesini uyarsın atma böyle şeyleri nişanlım bozuluyor desin.

Aman ne gereksiz işler .
Kayınvalide ergen heralde .
Cıvık cıvık ilişkiler .
Eski anneler böylemiydi ah ah

Aman ne gereksiz işler .
Kayınvalide ergen heralde .
Cıvık cıvık ilişkiler .
Eski anneler böylemiydi ah ah
Aradığım eski anneler sanırım iyi niyetli olsun güzel şeyler göndersin ille gönderecekse ya da böyle böyle kayınvalide gelin çatışmaları başlıyor işte

esin mi?

annesi atiyorsa adam niye sana soyluyor?

sen de ona sacma sapan damat videolari at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…