Kayınvalidem Ne Yapmaya Çalışıyor...

selin986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
100
4
46
Ankara
Kayınvalidemle çok iyi anlaşırdık. Ama 1 yıl öncesne kadar.
Geçen yıl bana ve aileme çok yanlışları oldu.Eşim annesini çok umursamazdı ve oda sürekli eşimin dikkatini çekip kendini ön plana atmak için yalanlar söyler ve ilgi çekmeye çalışırdı.
Benm ailemden de hep uzak dursun isterdi ve arayı yalanla dolanla açtı ve başardı.
Ve bu arada eşimle benmde aileler yüzünden çok büyük sıkıntım oldu. Boşanmaktan son anda vazgeçtik.
Gelelim kayınvalidemin saçmalıklarına...
1 yıldr görüşmedik hiç sadece eşimin zoruyla ramazan bayramnda arayıp konuşmuştm.
Tabiii o da bana çok soğuktu.
Ama 3 aydır her hafta msj atar cuma günleri, hayırlı cumalar diye..
Bende cevap yazmadım hiç . Kızlar bu kadın ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
Bu arada eşim de ailemle asla görüşmüyor.

aklıma gelen, ya bir pişmanlığı var ve kıyın kıyın yanaşmaya çalışıyor.

ya da ben büyüklüğümle alttan alıp cumaları mesaj yazıyorum, o hiç oralı olmuyor deyip vicdanını aklamaya çalışıyor.

görüşmemekte kararlıysanız, hiç üzerinde durmayın cevap da yazmayın.

yok tekrar denesek diyorsanız mesajın ardından arayıp, kısa bir hal hatır sormanın dışına çıkmadan siz de cumasını kutlayın.

canım bana yaptıklarını geçtim hadi ama aileme çok yanlışları oldu ve yalanla dolanla eşimi de aileme doldurup ortaığı iyce gerdiler. Ailemden özür dilemedikce asla ben konuşmayı düşünmüyorum

Kayınvalidemle çok iyi anlaşırdık. Ama 1 yıl öncesne kadar.
Geçen yıl bana ve aileme çok yanlışları oldu.Eşim annesini çok umursamazdı ve oda sürekli eşimin dikkatini çekip kendini ön plana atmak için yalanlar söyler ve ilgi çekmeye çalışırdı.
Benm ailemden de hep uzak dursun isterdi ve arayı yalanla dolanla açtı ve başardı.
Ve bu arada eşimle benmde aileler yüzünden çok büyük sıkıntım oldu. Boşanmaktan son anda vazgeçtik.
Gelelim kayınvalidemin saçmalıklarına...
1 yıldr görüşmedik hiç sadece eşimin zoruyla ramazan bayramnda arayıp konuşmuştm.
Tabiii o da bana çok soğuktu.
Ama 3 aydır her hafta msj atar cuma günleri, hayırlı cumalar diye..
Bende cevap yazmadım hiç . Kızlar bu kadın ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
Bu arada eşim de ailemle asla görüşmüyor.

canım kıskandıgı bariz iştee
bilmiyorum ama belkide onunla çok ilgilenmenizi istiyordur
gerçekten gelin olmak bizim için çok zor

canım bana yaptıklarını geçtim hadi ama aileme çok yanlışları oldu ve yalanla dolanla eşimi de aileme doldurup ortaığı iyce gerdiler. Ailemden özür dilemedikce asla ben konuşmayı düşünmüyorum

konuşmayı düşünmüyorsan o zaman hiç önemsemeyeceksin canım :) mesaj yazsın yazsın dursun. cevap yazmayınca bir süre sonra o da sıkılır. ama eşinle sorun olacaksa işte onu bilemem.

hani eşin derse ki, annem kaç yaşında cumanı kutluyor sen cevap bile yazmıyorsun gibilerinden.

ola ki öyle derse, onun sorunu sadece benimle değil, ailemle olan sorunu da halletsin ondan sonra düşünürüm deyip net ol derim.

eşinizle ailenizin görüşmelerini kesmiş. şimdi yavaş yavaş sizinle barışmaya çalışıyor. kayınvalidenizle barışacaksınız ama eşiniz ailenizle hala görüşmeyecek... bu durumu isteyen kimdi acaba??

bence yeni bir taktik bu..eşinize ''Bak ben hep msj atıyorum ama o beni umursamıyor,ben daha napıyım'' diyip duygu sömürüsü yapacak...eşinzi üstünüze salacak...

tahminimce hiç bir kayınvalidene gelinine hayırlı cumalar diye bir msj atmaz, (benim bildigim genelde küçük büyüğün kutlar en başta)
atsa bile egerki cvp gelmiyorsa bile ard arda 3 ay ki buda 12 cumaya tekabul eder, hiç mi cvp gelmiyo zaten ben gururumu yere verdimdebir gelin olarak bana cvp vermedi, bir daha cekmeyeyim der, ben bu işten bişey anlamadım yahu, sakın msjına kötü bişey yazmayasın , sonra ben ona cuma mesajı yazdım o bana ne yazdı diye eşine gösterir,

bende aramız düzelsn eskisi gibi iyi olalım istiyorum ama yenemiyorum öfkemi bir türlü.
Ve yanlış ve ters bişey yazmamak içinde hiç bişe yazmıyorum.
Zaten eşimle beni ve ailemi bu duruma getiren bi kadı hayır için yazmaz heralde.
Yada pişmanmı acaba...
Offfff Allahım yardm et bana

Back
X