- Konu Sahibi SelenSeymen
-
benim bebeğim daha 23 günlük ama kayınvalidem sanki kendi doğurmuş gibi sahiplenmek istiyor. bu her tavrından belli. doğum yaptım çocuğu kucağıma vermiyor alınca yatır da uyusun diyor falan. nasıl sinir oluyorum anlatamam. hamile olduğumu öğrenince İnşallah kız olur, kızlar babaanneleri çok sever çünkü demişti. hala ne zaman kucağıma alıp odaya girsem hemen alıyor kucağımdan. ilerde de olacağımız siznkiyle aynı durum bence. gideceği zaman kızınızı başka şeylerle oyalayın ve giderken ona gideceğini söylememesini sertçe belirtin. ben olsam niyetinin ne olduğunu da açıkça sorardım. zaten kendimi tutamadığım için aramız hiç iyi değil maalesef.
bencede ego meselesi yaptıqının farkındada olmayabilir ama bu konuyu açtıqına göre yani kasıtlı yaptıqını hissettiriyorki sana sende sorun yapmışsın bide çok kötü olmuş yakın oturmanız zırt pırt gelip gitmeside snei rahatsız edio olabilir ki bence kesin rahatsız ediodur benm kaynanm uzakta ama ben genede rahatsız oluyorum ondan hergün kendini aratıyo kızımla konuşmak istio kızım gel yanıma ben seni çok özledim annene söle seni getirsin hergün ama allahtan yakınımda deil bence ii bi babane olsaydı torununa kıyamaz ve ona çaktrmadan giderdi bu kadar yani o sırf sana kaynamak için yapıo o hareketleri bence araya mesafe koy çocuquda bırakma ona fazla hatta hiç bırakma biraz çocuk babane baqımlılıqından vazgeçsin sürekli al parka avmye falan götür eqlenceli şeler yapınki aramasın k.valideni oda geldiiqinde size evde kimse olmasınki oda anlasın yaptıklarına pişman olsun bence aynen bunu yapın yoksa önünü alamassınız benmde 3 bçk yaşında kızım var tecrübe konuşuo dene bence:)
bir daha aglatirsa aynen sunu diyin:
"aman anne aglatmaya nasil kiyiyorsun benim annem cocuk aglamasin diye gizli cikiyor evden"
belki vicdan yapar
Kola konusunda kesin kararlı ol, bekletse bile verme çok zararlı biliyorsun.
her babanne iyi niyetli diye bir şey yok malesef.
geliniyle birlikte yaşayan ve oldukça da sevdiğim bir yakınım,geliniyle tartışmasnı anlattı bana 'çocuğa bilmem ne yapacakmış-burasını hatırlayamıyorum- sana noluyor bizim çocuğumuz ,sen karışma diye azarladım' diyor.çocuğun annesine diyor bunu,sen kimsin diye.tabiki tepkimi gösterdim.aynı tavır bana sergilenmiş olsa alnını karışlarım bunu diyecek babannenin.
sizin babannenin yaptığı da yanlış kesinlikle,açık açık yapmması gerektiği anlatılmalı.
Merhaba kızlar.
Kayınvalidem evime geldiğinde akşam evine giderken kızım muhakkak ağlıyor.Gitmeee diye
Öyle sinirleniyorum ki o öyle ağlarken.
Benim annem giderken hiç yapmıyor bunu.
Çünkü annem ağlamasın diye ona gözükmeden çıkmaya çalışıyor evden.
Ama kayınvalidem gitmeden önce:
-kızım ben gidiyim mi artık? sanki çocuk git diycek,daha 2,5 yaşında.
-Kızım ben gidiyim yarın tekrar geliyim tamam mı?
-Kızım yarın gelicem seni parka götürcem tamam mı?
diye diye çocuğun ağlamasını sağlamaya çalıştığını düşünüyorum artık.
Eğer bu sözlerden sonra ağlamadıysa kapıdan çıkarken kucağına alıyor öpiyim diye.
Kızım umutlanıyor gidicem diye.
Bırakınca başlıyor ağlamaya.
Kaç kere söyledim böyle yaparsan ağlar anne diye yok anlamıyor.
Bugün de aynısını yaptı.
Gündüz ondaydı kızım.Akşam almaya gittim arabayla.Çocuğun yanına oturuyor .
Kızım da haliyle kalkmasına izin vermiyor.
Ne yapıcam bir akıl verin bana?
bence fazla bencil davranıyorsunuz sizin annenize bu şekil davransa kızınız ,annenizde kayınvalidenizin söylediklerini söylese eminim daha tolerasnlı olurdunuz...cocuk bu ağlıyor susuyor sonucta uzatacak kızacak bir mevzu değil
Canım inan bana kaynanamın o tavırlarını görseydin hak verirdin bana.
Annem olsa zaten açıkça söylerdim.Ane ağlamsın fazla üstüne gitme de diye.
Ama kaynanama anlatamıyorum.Tam gidecekken sarılmalar, gel öpiyim, ben şimdi gidicem diye önceden haber vermeler.
Sen olsan aynı şeyi düşünmez miydin acaba?
Çok da uzun ayrı kalmıyor yani torunundan.
En fazla 3 gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?