- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikinci doğumum oldugu ıcın sezeryan oldugu kesın ve tarihte ortalama belli kv zaten bu persembe geliyor 10 gün önceden
Aman çatlarlar zaten gelmeseler. Kiz cikar butun gazini da, bogulsun gitsinler bari![]()
Dogum bu ya onunda torunu oluyor esiniz nasil annesine gelme desin kadin baslarda yanınızda olmak istiyor oda bi anne benim oglym olcak rorunum olacak yaninda olmak isterim yakisansa budur kbaba bi gecmis olsun desin kvalidede desin sizi evinizde beklesinler
Katiliyorum.Allah boyle insanlarin belasını versin ya. Igrenc insanlar.
Nasil planı kurmuslar deseniz annenizi lafci yapacaklar.
Annenizde deseydi keske ben bunu öğrendim hic saklayamam diye kızım kocanin senin yaninda rahat degil dugun dernege gelmiyorsunuz dogum yapmis kadin derdim.
Hem bunu esime de soylerdim saklancak kotu bir sey degil bu anneniz kotu duruma düşmez.
Esiniz dusunsun gerisini hatta esime yuklenirdim sanirim beni bu halde ugrastigim seye bak senin babanın annenin yaninda rahat edemiyom annemi nasil bu ise bulastirir da diye girerdim.
Kaynanaya da arardim annemi ise karistirmisin amaa haberim var o benim annem size ne deniyorsa onu yapin derdim.
Hamile kadınsin bu durumu kullan ortalığı ayaga kaldir birak gerisini onlar dusunsun.
Katiliyorum.
Ben telefon eder, 'Planinizdan haberim olmadigini sanmayin, sandiginiz kadar zeki degilsiniz' derim. 'Madem geliyosunuz evde gelenle gidenle ilgilenir etrafı toparlar yemek yaparsiniz ben lohusa lohusa el atamiyorum' diye isleri de yikarim. Yapmazsa kocama 'Bak askim, annen onca yolu geldi ama bi yardimci olmadi canima yazik degil mi' derim.
Hic ise yaramadi mi, 'Lohusa lohusa beni dellendirmeyin' diye cirkefe baglarim.
sende yengem söyledi deannem söylemedi bana gelinimiz yengem söyledi
sende afedersin gazını falan yanlarında çıkar. sağlığın daha önemli. doğum yapan kadının yanından bir dakika bile ayrılmayan anlayışsızlara az bile. ne olursa olsun eşine aç bu durumu. annem beni düşündüğü için haber verdi bana de2 hafta sonra sezaryen doğum yapacağım ve eşime dogumumda yalnızca annem olsun istiyorum dedim kayınvalidem doğumdan bir iki gün sonra gelsin dedim. eşim hak verdi ve kabul etti. annesine de söyledi eve geçtiğimizde gel anne diye.
bu arada kayınvalidemle farklı şehirlerdeyiz ve ilk doğumumda yanımdaydı bana hiçbir faydası yok ve cok anlayıssız. ilk gün sezeryande biliyorsunuz çok zor. gaz vs cıkması gerekiyor kayınvalidemden çok utanmıstım üstelik kayınbabamda kayınvalıdemde tüm gün cıkmadılar odadan ve ben hastaneden 3 gün sonra cıkabildim. sezaryende 1 gün sonra doktor cıkıs verıyor ama benım 3 güne uzadı
bu dogumumda gelmeyecek diye biliyordum ama benim kendi annemi aramıs ve sakın söyleme onlara ben de geleceğim demiş şimdi ben ne yapacagım söylermisiniz esimin ve benim haberimiz yok guya anneme haber veriyor sadece geleceğini ve söyleme diyor.
ben duydugumda cıldırdım resmen şimdi bunu gidip eşime ya da kayınvalideme açsam annem ispiyonladı olacak. ne yapabilirim ?