- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.930
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda gelini haksiz kayinvalideyi hakli buldum.
Siz zamani gelir de torununuzun dogmasini beklerken, dogum yapacak olan gelininiz sizi istemese ve oglunuz da basiretsizce anne sen gelme iki gun sonra gel dese ne hissedersiniz???
Biraz igneyi kendimize batiralim..
Bence hiç de yanlış değil insanlar Can'ıyla uğraşıyor Nasıl rahat edecekse öyle yapsın.saygısızlık değil ki bu. Benim kendi annem olmadığından kv vardı ve ben hep utandım giydirirken hasta bezimi değiştirmeye çalışırken sondayı çıkartmaya geldiklerinde vs
2 hafta sonra sezaryen doğum yapacağım ve eşime dogumumda yalnızca annem olsun istiyorum dedim kayınvalidem doğumdan bir iki gün sonra gelsin dedim. eşim hak verdi ve kabul etti. annesine de söyledi eve geçtiğimizde gel anne diye.
bu arada kayınvalidemle farklı şehirlerdeyiz ve ilk doğumumda yanımdaydı bana hiçbir faydası yok ve cok anlayıssız. ilk gün sezeryande biliyorsunuz çok zor. gaz vs cıkması gerekiyor kayınvalidemden çok utanmıstım üstelik kayınbabamda kayınvalıdemde tüm gün cıkmadılar odadan ve ben hastaneden 3 gün sonra cıkabildim. sezaryende 1 gün sonra doktor cıkıs verıyor ama benım 3 güne uzadı
bu dogumumda gelmeyecek diye biliyordum ama benim kendi annemi aramıs ve sakın söyleme onlara ben de geleceğim demiş şimdi ben ne yapacagım söylermisiniz esimin ve benim haberimiz yok guya anneme haber veriyor sadece geleceğini ve söyleme diyor.
ben duydugumda cıldırdım resmen şimdi bunu gidip eşime ya da kayınvalideme açsam annem ispiyonladı olacak. ne yapabilirim ?
doktorunuzla konuşun ve sezeryan tarihinizi 2 gün öne alın ve eşinize bile söylemeyin. Acil gibi olsun. Tabiki siz ve anneniz bilin.2 hafta sonra sezaryen doğum yapacağım ve eşime dogumumda yalnızca annem olsun istiyorum dedim kayınvalidem doğumdan bir iki gün sonra gelsin dedim. eşim hak verdi ve kabul etti. annesine de söyledi eve geçtiğimizde gel anne diye.
bu arada kayınvalidemle farklı şehirlerdeyiz ve ilk doğumumda yanımdaydı bana hiçbir faydası yok ve cok anlayıssız. ilk gün sezeryande biliyorsunuz çok zor. gaz vs cıkması gerekiyor kayınvalidemden çok utanmıstım üstelik kayınbabamda kayınvalıdemde tüm gün cıkmadılar odadan ve ben hastaneden 3 gün sonra cıkabildim. sezaryende 1 gün sonra doktor cıkıs verıyor ama benım 3 güne uzadı
bu dogumumda gelmeyecek diye biliyordum ama benim kendi annemi aramıs ve sakın söyleme onlara ben de geleceğim demiş şimdi ben ne yapacagım söylermisiniz esimin ve benim haberimiz yok guya anneme haber veriyor sadece geleceğini ve söyleme diyor.
ben duydugumda cıldırdım resmen şimdi bunu gidip eşime ya da kayınvalideme açsam annem ispiyonladı olacak. ne yapabilirim ?
benim kendi annemi aramıs ve sakın söyleme onlara ben de geleceğim demiş
Ama işte ilk doğumda gelip yerleşmişler ya odaya, kv ve kp yanında rahat edemeyip iyileşmesi geciktiğinden bu defa ikinci gün eve çıkınca gelin demiş. İlkinde gelmeyin dememiş zaten, yine başına geleceğini bildiğinden.. Odaya bi uğrayıp çıksalar ilkinde zaten haksızlığa uğruyor olurlardı dediğin gibi, ne zararları var derdik de. Ama var işte zararları, olmuş. Benim tanıdığım yakınım hemen hemen tüm gelinlerin kvleri kpleri de hep eve çıkınca gitti. Hatta bir yakınım ikinci gün hastanede şöyle bir gösterdi bebeğini, ikinci haftaya kadar almadılar eve kimseyi. anne baba biz ilk günlerinde başbaşa olmak istiyoruz dediler, en doğal haklarıydı da, kimse alınmadı. Süpriz de yapmadı. Bana ondan çok tuhaf geldi kvnin yaklaşımı.
Aynen canım eşine anlat nihatinde 2. Doğum eşin seni de anasını da biliyo.. bu durumu kotaracak olan o.. at üstünden gitsin..eşine söyle bence
o da annesine gelme desin
Ahhh canım ahhh ben bilirim benn.. sütüm kesildi bu köpekler yüzünden 6 ay zor emzirdim evlatçığımı..karı koca ortalık karıştırırlardı bütün gün başımı beklerlerdi hiç sesimi çıksrmazdım bi de eşimi doldururlardı salarlardı üstüme.. annemi ağlaya ağlaya evden postaladılar resmen 1 haftada kadın 5 kilo verdi ya.. ağlamaktan gözlerimiz kuruduydu.. benim de oğlum var eğer böyle olucaksam bende Rabbim bana o günleri göstermesin.. Allah tan bulsun böylelerinin hepsi beter olsunlarLütfen bu dusunceden cikin. Dogum bu onun da torunu vs. Kimse onlara gelme etme hic demiyor ki. Yeni dogum yapmış kadinin taa hastane odasinda bütün gun kayinpederin kaynananin ne isi var resmen cahillik dusunceszilik.
Eve cikayim gelsin diyor konu sahibi.
Hatta bizde eve cikinca bile kimi isterse o gelir yanina kadinin genelde annesi gelir cocugun 40 i cikana kadar durur. Oyle eve bile kayinpeder gelmez. Cocuk kacmiyor ya anlayis dusunce yok bunlarda.
seni çok iyi anlıyorum bende 19 haftalık bebeimi kaybettim kv geldi camı acıyor ay bura çok sıcak diye ben donuyorum açmış nefret ettiğim dizisi var onu izliyor doğuracağım artık altımı bağladılar yatağında yapsın diye başıma geçmiş millet dedikodu yapıyor kura okuyun rahatlayım kv guyya çok dindar orda kuran oku bişey yap sürekli beni yordu sanki orası otel otele gelmiş gibi davrandı2 hafta sonra sezaryen doğum yapacağım ve eşime dogumumda yalnızca annem olsun istiyorum dedim kayınvalidem doğumdan bir iki gün sonra gelsin dedim. eşim hak verdi ve kabul etti. annesine de söyledi eve geçtiğimizde gel anne diye.
2 hafta sonra sezaryen doğum yapacağım ve eşime dogumumda yalnızca annem olsun istiyorum dedim kayınvalidem doğumdan bir iki gün sonra gelsin dedim. eşim hak verdi ve kabul etti. annesine de söyledi eve geçtiğimizde gel anne diye.