- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kayinvalide, gelinin gaz cikarmasi gerektigini bildigi halde kocasini odadan inatla cikarmiyorsa, kendi zamaninda dogum yaptigi halde tepesinden ayrilmiyorsa kim haksiz? Anlayissiz insanin lohusa basinda isi yoktur. Kadin daha once geldiginde yardim etse, iyi davransa, anlayisli olsa konu sahibi haksiz olurdu.Burda gelini haksiz kayinvalideyi hakli buldum.
Siz zamani gelir de torununuzun dogmasini beklerken, dogum yapacak olan gelininiz sizi istemese ve oglunuz da basiretsizce anne sen gelme iki gun sonra gel dese ne hissedersiniz???
Biraz igneyi kendimize batiralim..
2 hafta sonra sezaryen doğum yapacağım ve eşime dogumumda yalnızca annem olsun istiyorum dedim kayınvalidem doğumdan bir iki gün sonra gelsin dedim. eşim hak verdi ve kabul etti. annesine de söyledi eve geçtiğimizde gel anne diye.
bu arada kayınvalidemle farklı şehirlerdeyiz ve ilk doğumumda yanımdaydı bana hiçbir faydası yok ve cok anlayıssız. ilk gün sezeryande biliyorsunuz çok zor. gaz vs cıkması gerekiyor kayınvalidemden çok utanmıstım üstelik kayınbabamda kayınvalıdemde tüm gün cıkmadılar odadan ve ben hastaneden 3 gün sonra cıkabildim. sezaryende 1 gün sonra doktor cıkıs verıyor ama benım 3 güne uzadı
bu dogumumda gelmeyecek diye biliyordum ama benim kendi annemi aramıs ve sakın söyleme onlara ben de geleceğim demiş şimdi ben ne yapacagım söylermisiniz esimin ve benim haberimiz yok guya anneme haber veriyor sadece geleceğini ve söyleme diyor.
ben duydugumda cıldırdım resmen şimdi bunu gidip eşime ya da kayınvalideme açsam annem ispiyonladı olacak. ne yapabilirim ?
Kesinlikleee:))Aynen canım delinin hakkindan imansiz gelir :)
Ayyy bu gaz cikarma da devlet sorunu.. guzellikle soylenebilir boyle seyler. Anne boyle bi durum var denebilir anlamiyorsa baska dilden konusulur ama dogumuma gelme de denmez. Gelinlik yapacaz diye de at gozluguyle bakmayalim. Burada istenmeyen sizin anneniz olsaydi siz de gorumce olarak ayni konuyu farkli versiyonuyla acabilirdiniz.O kayinvalide, gelinin gaz cikarmasi gerektigini bildigi halde kocasini odadan inatla cikarmiyorsa, kendi zamaninda dogum yaptigi halde tepesinden ayrilmiyorsa kim haksiz? Anlayissiz insanin lohusa basinda isi yoktur. Kadin daha once geldiginde yardim etse, iyi davransa, anlayisli olsa konu sahibi haksiz olurdu.
Burda gelini haksiz kayinvalideyi hakli buldum.
Siz zamani gelir de torununuzun dogmasini beklerken, dogum yapacak olan gelininiz sizi istemese ve oglunuz da basiretsizce anne sen gelme iki gun sonra gel dese ne hissedersiniz???
Biraz igneyi kendimize batiralim..
Az önce de dediğim gibi kız annesi ile oğlan annesi doğum söz konusuyken aynı şekilde müdahil olamaz ki zaten olayın doğası gereği. Babalar zaten hepten şanssız bu konuda, öyle odaya yerleşemezler. Ayrıca erkek olarak zaten kendileri çekinir, ben babamı düşünemiyorum doğum odasında rahat rahat otururken. Huzursuz olurlar, rahatsızlık duyarlar normalde, kızın öz babası, ne bileyim ağabeyi, erkek kardeşi.. Kaldı ki kb? Ben hiç görmedim doğum yapan kadının odasına böyle yerleşen erkeği.. Normalde yirmi dakikadan fazla durmaz erkekler. Ben eşimi bile gönderirdim. Ya sadece annem, ya da ablam kalsın isterdim başımda, ki bu da en doğal hakkım olurdu bence. Siz yapabilir miydiniz kb ile saatlerce? Eğer yapabiliyorsanız siz çok sabırlı ve anlayışlı bir insansınız bence.Ayyy bu gaz cikarma da devlet sorunu.. guzellikle soylenebilir boyle seyler. Anne boyle bi durum var denebilir anlamiyorsa baska dilden konusulur ama dogumuma gelme de denmez. Gelinlik yapacaz diye de at gozluguyle bakmayalim. Burada istenmeyen sizin anneniz olsaydi siz de gorumce olarak ayni konuyu farkli versiyonuyla acabilirdiniz.
Dogumu yapan ben oldugum icin kendi annemi isterim. Benim esim dogursa benim annemi niye istesin?Ayyy bu gaz cikarma da devlet sorunu.. guzellikle soylenebilir boyle seyler. Anne boyle bi durum var denebilir anlamiyorsa baska dilden konusulur ama dogumuma gelme de denmez. Gelinlik yapacaz diye de at gozluguyle bakmayalim. Burada istenmeyen sizin anneniz olsaydi siz de gorumce olarak ayni konuyu farkli versiyonuyla acabilirdiniz.
Ne güzel söylemişsiniz eşim doğursa benim annemi niye istesin diyeDogumu yapan ben oldugum icin kendi annemi isterim. Benim esim dogursa benim annemi niye istesin?
Ameliyat olsa, ihtiyacini kendi kendine goremese, kendi annesi ya da babasi olur yaninda. Benim babam ya da annem zorla iceri dalip mahremine sahitlik etse esim hakli olur ama.
üstelik doguma gelme demedik hastaneden cıkınca eve gel dedik ya ben aşırı bunaldım son zamanlarımı bu stresle geçirttiler ya helal olsun
zaten epey de erkenden gelecekmiş kvdoğum tarihini değiştirseniz? yani biz şu tarihte sanıyorduk ama bu tarihe ertelendi dr bla bla bla dedi gibisine? böylece siz kendi tarihinizde doğum yaparsınız kv'ninde planı suya düşer hı olmaz mı??
tühhzaten epey de erkenden gelecekmiş kv![]()