- 24 Haziran 2011
- 23.471
- 48.940
- 798
bence 10 gün önceden şıp diye damlar![]()
Nitekim öyle de olacakmış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence 10 gün önceden şıp diye damlar![]()
aa yazmış mı görmedim valla çok ileri görüşlüyüm hele birde doğurduğum sürece kazandığım tecrübeler ooo ooo burdan kazenin memlekete yol olurNitekim öyle de olacakmış.![]()
aa yazmış mı görmedim valla çok ileri görüşlüyüm hele birde doğurduğum sürece kazandığım tecrübeler ooo ooo burdan kazenin memlekete yol olur![]()
kız ev taşıyacam istemiyom kırık bi sandığı var başıma bela ettiği gelip odanın ortasına gene onu koyacak biliyom evden eve nakliyatla anlaştık anne gerek yok gelmenize dedim kadın misafirlikte yüksek sesle biz hafta sonu gelkir kalmayız evini temizler yerleştirir geri döneriz dedi..artık eskişehirde nasıl bir intiba bırakıyorum hiç bir fikrim yok yeminleBu kayın aileler ufkumuzu açıyor resmen.
Ben de sezaryen 1 hafta sonraya sarktı deyin dedim ama zaten 10 gün erken geliyorlar dedi.
Keşke sen çemkirseymişsin ya nasıl sabredebildin vallahi pes! Bir de böyle tipler işlerine gelince adap edep öğretmeye kalkarlar. Başıma gelmiş gibi sinir oldum yani.
E canım oturmuşlar işte, benimkiler de oturdu, altımdan kanlı bezler çarşaflar alınırken kp icerdeydi yani, kv de bi çık demedi ki kendi de çıkmalıydı,yapan yapıyo yani
Doğumun kaçıncı haftada olacak. Doğum olmadan bir gün önce mi gelecek. Eğer 38. Haftada doğuracaksanız mesela doktor tarihi uzattı 40. Haftada alacak deyin. Doğup hastaneden çıkınca atarsınız doğum oldu bi anda sancı geldi haber veremedik diye :)2 hafta sonra sezaryen doğum yapacağım ve eşime dogumumda yalnızca annem olsun istiyorum dedim kayınvalidem doğumdan bir iki gün sonra gelsin dedim. eşim hak verdi ve kabul etti. annesine de söyledi eve geçtiğimizde gel anne diye.
bu arada kayınvalidemle farklı şehirlerdeyiz ve ilk doğumumda yanımdaydı bana hiçbir faydası yok ve cok anlayıssız. ilk gün sezeryande biliyorsunuz çok zor. gaz vs cıkması gerekiyor kayınvalidemden çok utanmıstım üstelik kayınbabamda kayınvalıdemde tüm gün cıkmadılar odadan ve ben hastaneden 3 gün sonra cıkabildim. sezaryende 1 gün sonra doktor cıkıs verıyor ama benım 3 güne uzadı
bu dogumumda gelmeyecek diye biliyordum ama benim kendi annemi aramıs ve sakın söyleme onlara ben de geleceğim demiş şimdi ben ne yapacagım söylermisiniz esimin ve benim haberimiz yok guya anneme haber veriyor sadece geleceğini ve söyleme diyor.
ben duydugumda cıldırdım resmen şimdi bunu gidip eşime ya da kayınvalideme açsam annem ispiyonladı olacak. ne yapabilirim ?
kız ev taşıyacam istemiyom kırık bi sandığı var başıma bela ettiği gelip odanın ortasına gene onu koyacak biliyom evden eve nakliyatla anlaştık anne gerek yok gelmenize dedim kadın misafirlikte yüksek sesle biz hafta sonu gelkir kalmayız evini temizler yerleştirir geri döneriz dedi..artık eskişehirde nasıl bir intiba bırakıyorum hiç bir fikrim yok yeminle![]()
Hah aynen öyle ağzın bal yesin,geçen kv më bi arkadaşımın kp inden bahsediyorum içimde hiç birşey yok ha konu geldi anlatıyorum,dedim adam zevzek kız muayeneye girince adama yanında giriyomuş doktor adet falan sordukça bizim kız utanıyomuş dedim,kv aaaa bir de gelini kızı olsa neyse ne kadar ayıp dedi,bu lafı der demez yaşadıklarım gözüme geldi de birsey demedim
Hayret sen bişey demedin mi
Bence eşine söyle böyle böyle dedi annemle konuşurken istemeden ağzından kaçırdı de.sonra birlikte bi çözüm bulun.ne anlayışsızlık valla.gorumcem bu aklı veriyor olabilir cunku ıkısı birlikte gelecekmiş. ben haberim yok gibi davranacağım sırf annem ıcın ama su doguma yakın benı bu strese soktular ya bişi demiyorum artık.
eğer kv terslersem kendı anne ve babamla aram bozuluyor bu sefer onlar bana kızıyorlar daha cok psıkolojim bozuluyor ben daha once kayınvalıdeme ıstemıyorum seni dedim gibi bişi aslında biliyor yanı o nu ıstemediğimi. şimdi senın de dedıgın gibi eger esıme felan soylersem annemı ara bozucu yapabilir
Sezeryan atiyorum ayin 10undaysa 12sinde de sonra acil sezeryana alindim de. Onlar uyaniksa sen daha uyanik ol.2 hafta sonra sezaryen doğum yapacağım ve eşime dogumumda yalnızca annem olsun istiyorum dedim kayınvalidem doğumdan bir iki gün sonra gelsin dedim. eşim hak verdi ve kabul etti. annesine de söyledi eve geçtiğimizde gel anne diye.
bu arada kayınvalidemle farklı şehirlerdeyiz ve ilk doğumumda yanımdaydı bana hiçbir faydası yok ve cok anlayıssız. ilk gün sezeryande biliyorsunuz çok zor. gaz vs cıkması gerekiyor kayınvalidemden çok utanmıstım üstelik kayınbabamda kayınvalıdemde tüm gün cıkmadılar odadan ve ben hastaneden 3 gün sonra cıkabildim. sezaryende 1 gün sonra doktor cıkıs verıyor ama benım 3 güne uzadı
bu dogumumda gelmeyecek diye biliyordum ama benim kendi annemi aramıs ve sakın söyleme onlara ben de geleceğim demiş şimdi ben ne yapacagım söylermisiniz esimin ve benim haberimiz yok guya anneme haber veriyor sadece geleceğini ve söyleme diyor.
ben duydugumda cıldırdım resmen şimdi bunu gidip eşime ya da kayınvalideme açsam annem ispiyonladı olacak. ne yapabilirim ?
Uygun bi dille acaba hastaneden sadece bi kişinin gelebileceğini söylediler deseniz ilk doğuma o gelmiş zaten buna da annem gelmek istedi falan deseniz eşiniz emri vaki yapıp direkt eve yonlendırse ise yarar mı acaba? Bozulacaktır ama önemli olan sızsınız2 hafta sonra sezaryen doğum yapacağım ve eşime dogumumda yalnızca annem olsun istiyorum dedim kayınvalidem doğumdan bir iki gün sonra gelsin dedim. eşim hak verdi ve kabul etti. annesine de söyledi eve geçtiğimizde gel anne diye.
Burda gelini haksiz kayinvalideyi hakli buldum.
Siz zamani gelir de torununuzun dogmasini beklerken, dogum yapacak olan gelininiz sizi istemese ve oglunuz da basiretsizce anne sen gelme iki gun sonra gel dese ne hissedersiniz???
Biraz igneyi kendimize batiralim..
Kayınvaliden tMam da kayınpederin ne işi var bütün gün hastane odasında? Bizde eş bile pek girmez. Benim ailem öyle muhafazakar falan değil de doğumda hiç erkek girdiğini görmedim odaya. Ayıp bişey. Doğum olmasa bile ameliyat olmuş hasta kadının yanında koca koca adamların ne işi var?
Hastanede yüzlerine neden söyleyemedin?
yapacağınız tek şey, gelir hastaneye çiçeği ilen, görür torununu, eşiniz alır eve götürür, zaten siz eve gelince gelecekti ya, artık ona kay-tlanacaksınız.
şimdi bence siz haberiniz yok gibi davranın, o zaman direk herkesin içinde söyler, kimessenin uzun süre benim yanımda kalmasına gerek yok,siz eve gidin dersiniz.
boyle bir konusma benim anneme yapilsaydi, gereken yaniti yine annem verir ve beni dahil etmezdi mevzuya.
mono roza'nin gecen sefer cok sikintisi oldu, hastanede yalnizca yaninda beni istiyor x hanim; siz de yasadiniz dogum zorlugu hos goreu gosterin diye ciagiyi cizmek niye zor gelmis annenize?