- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstelik doguma gelme demedik hastaneden cıkınca eve gel dedik ya ben aşırı bunaldım son zamanlarımı bu stresle geçirttiler ya helal olsun
2 hafta sonra sezaryen doğum yapacağım ve eşime dogumumda yalnızca annem olsun istiyorum dedim kayınvalidem doğumdan bir iki gün sonra gelsin dedim. eşim hak verdi ve kabul etti. annesine de söyledi eve geçtiğimizde gel anne diye.
bu arada kayınvalidemle farklı şehirlerdeyiz ve ilk doğumumda yanımdaydı bana hiçbir faydası yok ve cok anlayıssız. ilk gün sezeryande biliyorsunuz çok zor. gaz vs cıkması gerekiyor kayınvalidemden çok utanmıstım üstelik kayınbabamda kayınvalıdemde tüm gün cıkmadılar odadan ve ben hastaneden 3 gün sonra cıkabildim. sezaryende 1 gün sonra doktor cıkıs verıyor ama benım 3 güne uzadı
bu dogumumda gelmeyecek diye biliyordum ama benim kendi annemi aramıs ve sakın söyleme onlara ben de geleceğim demiş şimdi ben ne yapacagım söylermisiniz esimin ve benim haberimiz yok guya anneme haber veriyor sadece geleceğini ve söyleme diyor.
ben duydugumda cıldırdım resmen şimdi bunu gidip eşime ya da kayınvalideme açsam annem ispiyonladı olacak. ne yapabilirim ?
Bütün gazları çıkar görsün gününü bu meseleyi gaz çözer, onlar utansın senin yerine
Kesinlikle çok mantıkli. Bilmiyormuş gibi yapın gelince de gönderin.Kv fena bi insana benziyo acaba amacı annenin sana söylemesi seninde eşine söyleyip onu aratman mı oda sonra annenin adını ara bozucu yapıcak bence gelirse bişe anne sen git evde kal ben hastanede rahat edemiyorum sizinle diye tersle gitsin evde sizi beklesin hatta eve gidince de yemek yapmamış sa insan bi yemek yapardı filan diyerek laf sok kendi oyununa kendi düşsün
Şimdi ama şöyle bir şey var senin annen gibi onlarda doğar doğmaz görmek isteyebilirler ayrıca hastane ile ev arasında ne fark var zaten bir gün sonra çıkaracaklar seni ve o sıkıntıların geçmiş olmayacak ki ha ev ha hastane yani ne farkeder. Eşinden rica edersin çıkmalarını istediğinde çıkarır yani. Bende bunu anlamıyorum kaynana olunca aman gelmese çatlar, kız annesi olunca tabii orda olmalı bu çifte standart değil mi ikisinin de torunu.
kız senin kayınpeder ne t sapıkmış kocan utanmadı mı,daha ağır cümle öbeklerim varda kaldıramayabilenler olabilir.Çıkmıyorlar canım çıkmıyorlar, çifte standart işine en sert çıkanlardan biriyim yorumlarıma az bi bakman yeter taşlandığımda çok oldu ama bu konu ayrı annenin yanında gaz çıkarmakla kv KP yanında gaz çıkarmak aynı olmuyo annem bana hasta bezi de bağladı bunları kv den isteyebilir miyim, anlayışlı insan profili görsem yorumlarım gene başka olabilirdi ama odadan cikmadilar demiş ki aynısını yaşadım resmen annemle iddia güttüler o durursa bizde dururuz diye, kp bile, altımdan kanlı bez aldılar taktılar adam zerre cekinmedi izledi
kız senin kayınpeder ne t sapıkmış kocan utanmadı mı,daha ağır cümle öbeklerim varda kaldıramayabilenler olabilir.
benimkiler doğuma gelmediler ama eltime yapmışlardı aynı şeyi, kadın dikişli dikişli öbür odaya gidip ikide bir emziriyordu bebeğini,kp hadi diyelim erkek te yani bu kv ler düşünemiyormu bu tip durumları uyaramıyorlarmı kocalarını anlamadım gitti?Utanmıştır heralde, o Batmandan gelince herkesi gönderdi zaten, sonrada destursuz yanıma girmedi
Bu seferde öğlen 1de gelip gece 12ye kadar oturmalar başladı,amaaan yarın iş mi var sanki diye oturup durdular, yorgunluktan tansiyonum 16dan inmiyodu
bak canım eşine çıtlat ve doğum yapıcagın günün 3 gün sonrasını söyleyin.mesela 20 nisandaysa doğum 23 nisana aldı dr.deyin.sonrada suyum geldi acil gittik dersiniz :)) kimseninde gönlü kırılmaz .... beyaz yalanlar bunlarrrrr...tabi yerlermi bilmem2 hafta sonra sezaryen doğum yapacağım ve eşime dogumumda yalnızca annem olsun istiyorum dedim kayınvalidem doğumdan bir iki gün sonra gelsin dedim. eşim hak verdi ve kabul etti. annesine de söyledi eve geçtiğimizde gel anne diye.
bu arada kayınvalidemle farklı şehirlerdeyiz ve ilk doğumumda yanımdaydı bana hiçbir faydası yok ve cok anlayıssız. ilk gün sezeryande biliyorsunuz çok zor. gaz vs cıkması gerekiyor kayınvalidemden çok utanmıstım üstelik kayınbabamda kayınvalıdemde tüm gün cıkmadılar odadan ve ben hastaneden 3 gün sonra cıkabildim. sezaryende 1 gün sonra doktor cıkıs verıyor ama benım 3 güne uzadı
bu dogumumda gelmeyecek diye biliyordum ama benim kendi annemi aramıs ve sakın söyleme onlara ben de geleceğim demiş şimdi ben ne yapacagım söylermisiniz esimin ve benim haberimiz yok guya anneme haber veriyor sadece geleceğini ve söyleme diyor.
ben duydugumda cıldırdım resmen şimdi bunu gidip eşime ya da kayınvalideme açsam annem ispiyonladı olacak. ne yapabilirim ?
E canım oturmuşlar işte, benimkiler de oturdu, altımdan kanlı bezler çarşaflar alınırken kp icerdeydi yani, kv de bi çık demedi ki kendi de çıkmalıydı,yapan yapıyo yani
bence 10 gün önceden şıp diye damlarbak canım eşine çıtlat ve doğum yapıcagın günün 3 gün sonrasını söyleyin.mesela 20 nisandaysa doğum 23 nisana aldı dr.deyin.sonrada suyum geldi acil gittik dersiniz :)) kimseninde gönlü kırılmaz .... beyaz yalanlar bunlarrrrr...tabi yerlermi bilmem