kayınvalidem ne yapmaya çalışıyor ?

bence eşine söyle ama o kayınvalidenlere söylemesin. yoksa annen cidden arada kalır. kayınvalidenin bildiği günden önce bi tarihe aldırırsın sezeryanı. acil oldu dersiniz.onlara da sezeryan olup bittikten sonra haber verirsiniz. böylece 1-2 gün kazanmış olursun.

Hanimlar ben kv kp odada otursun saatlerce kalkmasin demedim. O tabi ki hos degil. Hele kp hic hos degil. Benim soyledigim bunlar degil ki kvye dogumdan bikac gun sonra gel denmesi. Onlarin odada kalmasi ne kadar olmamissa bu da o kadar olmamis. @Zey-tin @missburc

E canım oturmuşlar işte, benimkiler de oturdu, altımdan kanlı bezler çarşaflar alınırken kp icerdeydi yani, kv de bi çık demedi ki kendi de çıkmalıydı,yapan yapıyo yani

üstelik doguma gelme demedik hastaneden cıkınca eve gel dedik ya ben aşırı bunaldım son zamanlarımı bu stresle geçirttiler ya helal olsun

Off canım benim çok kafaya takılacak bir durum değil. Sen eşine söyleyeceksin onları alıp çıkaracak. Yok mok derlerse emziriyorum çıkın hepiniz diyeceksin. Aman ne olacak canım derlerse valla osuracagim sen buradasınız diye yapamıyorum çık odadan dersin artık. Akşam da kalmasinlar gitsinler eve. Sen de rahat edersin.

2 hafta sonra sezaryen doğum yapacağım ve eşime dogumumda yalnızca annem olsun istiyorum dedim kayınvalidem doğumdan bir iki gün sonra gelsin dedim. eşim hak verdi ve kabul etti. annesine de söyledi eve geçtiğimizde gel anne diye.

bu arada kayınvalidemle farklı şehirlerdeyiz ve ilk doğumumda yanımdaydı bana hiçbir faydası yok ve cok anlayıssız. ilk gün sezeryande biliyorsunuz çok zor. gaz vs cıkması gerekiyor kayınvalidemden çok utanmıstım üstelik kayınbabamda kayınvalıdemde tüm gün cıkmadılar odadan ve ben hastaneden 3 gün sonra cıkabildim. sezaryende 1 gün sonra doktor cıkıs verıyor ama benım 3 güne uzadı

bu dogumumda gelmeyecek diye biliyordum ama benim kendi annemi aramıs ve sakın söyleme onlara ben de geleceğim demiş şimdi ben ne yapacagım söylermisiniz esimin ve benim haberimiz yok guya anneme haber veriyor sadece geleceğini ve söyleme diyor.

ben duydugumda cıldırdım resmen şimdi bunu gidip eşime ya da kayınvalideme açsam annem ispiyonladı olacak. ne yapabilirim ?

Doğum tarihini bir hafta sonraya erteledi doktor diyin. Doğumu yapın telefon edin.

Bütün gazları çıkar görsün gününü bu meseleyi gaz çözer, onlar utansın senin yerine

Ay ne sıkıntılı durum. Ara kv.ni. Biraz sohbet et. Annem geliyor zaten. İlk doğum çok zorlanmıştım odada kbabamdan falan de. İstemediğini anlat.

Benim doğumumda da 7 sülale gelmişti 20 kişi falandık odada ilk başta ama 2 saat sonra sadece annem eşim ve görümcem kalmıştı hastanede. Ailenin eşimden sonra gördüğü ilk bebek olduğu için fazla büyük olay oldu benim kız

Gelirseler de odada annem kalacak de eşim doğumdan 2 saat sonra götürsün eve ailesini.

Senin kayınvalidenden korkulur
Normal bi insan oğluna der, gelmek istiyorum diye
Dünürüne diyeni ve söyleme deyip zarf atanı yeni duydum. Çok fena

Keşke kimseye haber vermeseydin
Günü tam belli değilse, söyleme
Eşinle git doğuma, ben öyle yaptım. Pişman değilim

Ben de gaz sancısı çektim korkunçtu, hemşireler gelip gidip gaz çıktı mı dedikçe benden önce kv yok çıkmadı diyodu kulak kesildi benim döte demek,2 kere lavman yapıldı gene çıkmadı kendimi nasıl kastım düşünün, eşim gece 11de gelebildi batmandan,o gelince herkesi gönderdi, doktor halime acıdı da gaz çıkmadan taburcu etti beni sen çok bunaldın diye, zaten 35 gün öncesinde babamı kaybetmiştim, doktor eşime numarasını vermiş gaz çıkınca beni arayın diye öyle haber ettik doktora,ayyy kabustu

Anlayışsız herşeye karışan kayınvalide lohusalık anlayışsız ve annesi bir eş. Doğumuuma iki hafta kala kadar çalışıp kırkgün eve kapanmak eşim tarafından annem evde misafir diye bir yere çıkarılmamak. Kaynana nın evi kendi evi sanması ve her gece yatak odama dolması. Eşimin annesini hiç bir konuda uyarlaması benle kavgaları.. Ondan şu an evde onun lafının bile geçmesini istemiyorum

Kv fena bi insana benziyo acaba amacı annenin sana söylemesi seninde eşine söyleyip onu aratman mı oda sonra annenin adını ara bozucu yapıcak bence gelirse bişe anne sen git evde kal ben hastanede rahat edemiyorum sizinle diye tersle gitsin evde sizi beklesin hatta eve gidince de yemek yapmamış sa insan bi yemek yapardı filan diyerek laf sok kendi oyununa kendi düşsün
Kesinlikle çok mantıkli. Bilmiyormuş gibi yapın gelince de gönderin.

Şimdi ama şöyle bir şey var senin annen gibi onlarda doğar doğmaz görmek isteyebilirler ayrıca hastane ile ev arasında ne fark var zaten bir gün sonra çıkaracaklar seni ve o sıkıntıların geçmiş olmayacak ki ha ev ha hastane yani ne farkeder. Eşinden rica edersin çıkmalarını istediğinde çıkarır yani. Bende bunu anlamıyorum kaynana olunca aman gelmese çatlar, kız annesi olunca tabii orda olmalı bu çifte standart değil mi ikisinin de torunu.

Şimdi ama şöyle bir şey var senin annen gibi onlarda doğar doğmaz görmek isteyebilirler ayrıca hastane ile ev arasında ne fark var zaten bir gün sonra çıkaracaklar seni ve o sıkıntıların geçmiş olmayacak ki ha ev ha hastane yani ne farkeder. Eşinden rica edersin çıkmalarını istediğinde çıkarır yani. Bende bunu anlamıyorum kaynana olunca aman gelmese çatlar, kız annesi olunca tabii orda olmalı bu çifte standart değil mi ikisinin de torunu.

Çıkmıyorlar canım çıkmıyorlar, çifte standart işine en sert çıkanlardan biriyim yorumlarıma az bi bakman yeter taşlandığımda çok oldu ama bu konu ayrı annenin yanında gaz çıkarmakla kv KP yanında gaz çıkarmak aynı olmuyo annem bana hasta bezi de bağladı bunları kv den isteyebilir miyim, anlayışlı insan profili görsem yorumlarım gene başka olabilirdi ama odadan cikmadilar demiş ki aynısını yaşadım resmen annemle iddia güttüler o durursa bizde dururuz diye, kp bile, altımdan kanlı bez aldılar taktılar adam zerre cekinmedi izledi

hiçbir şeym demeyin geldiğinde aa sen nerden çıktın hastaneye gelmeyeceksin otur bekle burda diye sert çıkın alsın ağzının payını .yani kıza stres yaşatmaya ne var kayınbabanın gelinin yanında ne işi var sen bebeği emzirmedin mi odada o hastane kıyafetiyle nasıl girdin çıktın zevzekler.

Çıkmıyorlar canım çıkmıyorlar, çifte standart işine en sert çıkanlardan biriyim yorumlarıma az bi bakman yeter taşlandığımda çok oldu ama bu konu ayrı annenin yanında gaz çıkarmakla kv KP yanında gaz çıkarmak aynı olmuyo annem bana hasta bezi de bağladı bunları kv den isteyebilir miyim, anlayışlı insan profili görsem yorumlarım gene başka olabilirdi ama odadan cikmadilar demiş ki aynısını yaşadım resmen annemle iddia güttüler o durursa bizde dururuz diye, kp bile, altımdan kanlı bez aldılar taktılar adam zerre cekinmedi izledi
kız senin kayınpeder ne t sapıkmış kocan utanmadı mı,daha ağır cümle öbeklerim varda kaldıramayabilenler olabilir.

kız senin kayınpeder ne t sapıkmış kocan utanmadı mı,daha ağır cümle öbeklerim varda kaldıramayabilenler olabilir.

Utanmıştır heralde, o Batmandan gelince herkesi gönderdi zaten, sonrada destursuz yanıma girmedi

Bu seferde öğlen 1de gelip gece 12ye kadar oturmalar başladı,amaaan yarın iş mi var sanki diye oturup durdular, yorgunluktan tansiyonum 16dan inmiyodu

Utanmıştır heralde, o Batmandan gelince herkesi gönderdi zaten, sonrada destursuz yanıma girmedi

Bu seferde öğlen 1de gelip gece 12ye kadar oturmalar başladı,amaaan yarın iş mi var sanki diye oturup durdular, yorgunluktan tansiyonum 16dan inmiyodu
benimkiler doğuma gelmediler ama eltime yapmışlardı aynı şeyi, kadın dikişli dikişli öbür odaya gidip ikide bir emziriyordu bebeğini,kp hadi diyelim erkek te yani bu kv ler düşünemiyormu bu tip durumları uyaramıyorlarmı kocalarını anlamadım gitti?

2 hafta sonra sezaryen doğum yapacağım ve eşime dogumumda yalnızca annem olsun istiyorum dedim kayınvalidem doğumdan bir iki gün sonra gelsin dedim. eşim hak verdi ve kabul etti. annesine de söyledi eve geçtiğimizde gel anne diye.

bu arada kayınvalidemle farklı şehirlerdeyiz ve ilk doğumumda yanımdaydı bana hiçbir faydası yok ve cok anlayıssız. ilk gün sezeryande biliyorsunuz çok zor. gaz vs cıkması gerekiyor kayınvalidemden çok utanmıstım üstelik kayınbabamda kayınvalıdemde tüm gün cıkmadılar odadan ve ben hastaneden 3 gün sonra cıkabildim. sezaryende 1 gün sonra doktor cıkıs verıyor ama benım 3 güne uzadı

bu dogumumda gelmeyecek diye biliyordum ama benim kendi annemi aramıs ve sakın söyleme onlara ben de geleceğim demiş şimdi ben ne yapacagım söylermisiniz esimin ve benim haberimiz yok guya anneme haber veriyor sadece geleceğini ve söyleme diyor.

ben duydugumda cıldırdım resmen şimdi bunu gidip eşime ya da kayınvalideme açsam annem ispiyonladı olacak. ne yapabilirim ?
bak canım eşine çıtlat ve doğum yapıcagın günün 3 gün sonrasını söyleyin.mesela 20 nisandaysa doğum 23 nisana aldı dr.deyin.sonrada suyum geldi acil gittik dersiniz :)) kimseninde gönlü kırılmaz .... beyaz yalanlar bunlarrrrr...tabi yerlermi bilmem

E canım oturmuşlar işte, benimkiler de oturdu, altımdan kanlı bezler çarşaflar alınırken kp icerdeydi yani, kv de bi çık demedi ki kendi de çıkmalıydı,yapan yapıyo yani

:KK57::KK57::KK57:

Keşke sen çemkirseymişsin ya nasıl sabredebildin vallahi pes! Bir de böyle tipler işlerine gelince adap edep öğretmeye kalkarlar. Başıma gelmiş gibi sinir oldum yani.

bak canım eşine çıtlat ve doğum yapıcagın günün 3 gün sonrasını söyleyin.mesela 20 nisandaysa doğum 23 nisana aldı dr.deyin.sonrada suyum geldi acil gittik dersiniz :)) kimseninde gönlü kırılmaz .... beyaz yalanlar bunlarrrrr...tabi yerlermi bilmem
bence 10 gün önceden şıp diye damlar:KK53::KK53::confused:

Back
X