Kayınvalidem neden böyle davranıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailemin takacağı altın bende kalıyor kendi taraflarında takılan altın onlarda kalıyor yanlış anlamışsınız sanırım

kaos için bütün tuşlara basılmış. neyse ki av yasağı kalktı.

Bence eve hayvan alın. Timsah olur, yılan olur, karınca kolonisi olur,bit olur,pire olur. Şu ankinden daha mutlu olursunuz.

Ailemin takacağı altın bende kalıyor kendi taraflarında takılan altın onlarda kalıyor yanlış anlamışsınız sanırım
Haaa tamam o zaman!
Sence tek sorun bu mu?
Ayrıca takılan her takı gelinindir.
Aklıma ne geldi. Bu damat düğünden sonra altınları falan alıp sırra kadem basmasın.

Erkek tarafı eşyayı alsa elini cebine atsa tamam o altınlar onda kalır dersiniz bizde öyle olur. Ama eşyaları evlenen çift alıyorsa altınlar onlara verilir ki destek olsun

keşke önce yargılamadan konuşsaydınız ben isabetli bir yorum için burada bir fikir beyanı almak istedim fakat kendi toplumumuzun eserleri olarak sizlerde sadece yargılamaktan öteye geçememişsiniz. Bazı şeyler yüzünden bu durumda kaldım kim keyfi olarak bunu yapar? bu duruma kaldım. Ortada bir art niyet yok aslında bir yola çıktık ve ben burada bazı şeylerin handikapına düştüm. Durum bu. Beklentim yok maddi konular yüzünden kimseyi ailem ve ben darlamadık sadece bu kadar iyi niyet ile yapılan şeylere karşı neden böyle davranılır? Merak ettiğim şey buydu.

Ailesi için siz, oğullarını kaçırmak istemeyen bir gelin adayısınız muhtemelen.
Baştan zaten düğün olsun istememişler. Aman oğlumuz evlensin gibi bir hevesleri yok. Siz ve aileniz mecbur kaldığınız neyse artık ondan dolayı kendi kendinize gelin güvey olmuş gibi durduğunuz için de bir kıymetimizi yok karşı taraf için. Ayrıca sizin evleneceğiniz adam nerede tam olarak? Onun adı, sanı yok, sanki ittirmeyle evleniyor sizinle. Varsa bir yanlış düzeltecek olan da o ama bostan korkuluğu görevinde sanırım.

Buraya yazan zengin aile kizlari hep mi akilsiz oluyor YaRab, haydi sizin akliniz yok aileniz nerde bir şey demiyorlar miydi? Biri benim kızıma bunları yapsa kapıdan kovarım. Adamlar 1 cop tanesi bile katkida bulunmuyorlar, culsuz sunepe ogullarini alacaksın üstüne KV dirdiri cekeceksin eeee senin bu evlilikten karin ne olacak? Valla evlenemiyorum diyenler hiç uzulmesin, evlenenler de Boyle erkek olsun çamurdan olsun diye her turlu seyi yutup kenara çekiliyorlar öyle evleniyorlar.

Son düzenleme:
Nişanlınız doktor mu? Ailenizle birlikte adama bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmışsınız, onlar da kendini öyle sanmış.
Bence bu adamla evlenmeyin

doğru aslında her şey belli ama kimse yoğurdum ekşi demez. Nişanlım bana karşı gayet iyi ve hepsinden önce beni mutlu ediyor zaten sorun nişanlımda değil anne kısmın da. Görümcelerim de genel olarak iyi insanlar ama üzgün olduğum da yüzüm düşük olduğun da şahsi algılıyorlar bazen sadece bu.

Sen kendini hiç yerine koyarsan başkalarından ne görmeyi bekliyorsun.Onlarda senin yaptiğını sana yapıyorlar.Bu kadar ısrar niye.Seni gercekten seven insan cozumler uretir olmazları oldurur.Sen birseye firsat vermemişsinki eşşek yerine koymuşsun kendini kusura bakma.

Nişanlınız doktor mu? Ailenizle birlikte adama bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmışsınız, onlar da kendini öyle sanmış.
Bence bu adamla evlenmeyin
Ailem de evliliğimize karşıydı nişan zamanı tartışma çıkmıştı. Maddi bir şeyler yaptılarsa ben varım diye yaptılar.

Borcunu ode tabi, üstüne altin dokuma takim elbise de cek, ailesini de giydir donat, yollarına gel dok, düğüne falan zaten gerek yok al bohcani git ... o bir prenses tabi ki el üstünde tutmalısın, ne kadar paran varsa yoluna dökmelisin

Kendine neden bunu yaptın? neden seneler sonra pişman olacağın saçma sapan fedakarlıklar yaptın? neden bir erkeğin yapması gerekenleri durduk yere sen yaptın? resmen beni al beni al diye yalvarmaktır bu. Kendine biçtiğin değer çok düşükmüş. Ne yapsalar haklarıdır. Sen zaten kendini ezmeye meraklıymışsın.

İlişkiyi sırtlanmış tek başınıza evliliğe taşıyorsunuz, nisanlınız mutlu olmanız için ne yapıyor tam olarak? Anası, babası kınaya kadar laf ediyor çekinmeden, neden acaba?
Hayat boyu arka toplayacağınız ve hiç kıymetinizin de bilinmeyeceği bir evliliğe koşuyorsunuz asıl sorununuz kayınvalide değil. Bunu kabul etmek şuan zor sanırım sizin için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…