Kayınvalidem neden böyle davranıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına gözünüze nasıl bir perde indi . Zerre değeriniz olmayacak evlendıkten sonra da çünkü her şeye kendınız koşmuşsunuz bırakmalıydınız ve sizin için çabalamalılardı. iki gün sonra en ufak bişey boşa gitsin olursunuz çünkü kıymetiniz olması ıcın emek verilmiş olması gerekir . Siz evlenme delisi gibi Herseyı kendınız yapıp karşıya al Benı hemen profili cızmıssınız . Bu gidişle kaynana kayınbaba düğünde giyecegı elbıseyı de size aldırır

Nısanlın ve ailesi tam bi asalak

Anladıgım kadarıyla aıle kızı ve aılesını ıstemıyor cocuk daha pratısyen olmuş calısacak bekleyın demiş beklemeden her seyı halletmişler yanı kaz gelecek yerden esirgenmemiş diye yorumladım. Aile olmasın dıye tum tuslara basmış ama kız ve ailesi olsun dıyede tum tuslara basmış

Boyle diye demiyorum ama karsi tarafa verdiginiz mesaj ne biliyor musunuz agzimizada micsaniz oglunuzdan vazgecmem neden karsinizda kraliyet prensi varmis gibi herseyi ustlendiniz ne sandiniz ne sansli aileyiz herseyleri yaptilar allah razi olsun diyeceklerini mi kendilerini bulunmaz hint kumasi sanmislar buna siz ve aileniz sebep olmus oylesiniz diye demiyorum ama ailesinin aklindan gecen eminim ki ne kusuru varda aileside bu kadar cabaliyor oglumuzla evlendirmek icin diye

iki taraf da üzerine düşeni yapmalıdır. hiçbirimiz erkek tarafını sömür burnundan getir demiyoruz ancak kadının da bir ağırlığı olmalı. kendini karşı tarafa yamamaktan başka bir şey değil bu yaptıkların. eminim kapalı kapılar arkasına aynen bunu söylüyorlar senin için. bu da evlenmek için her şeyi yapıyor ne kadar kocacıymış falan.... sen bırakmasan da nişanlın er geç seni bırakır. çünkü kıymetin yok.

Ayyy arkana bakmadan kaç.
Sen o adamın arkasını hep böyle toplamak zorunda kalacaksın.gereksiz yere kendinden neden bu kadar taviz veriyorsun.
Kaynana seni istemiyor ve her isi yokuşa sürüyor. Oğlu da buna göz yumuyor.butun ömrün böyle gecer

Umarım gerçek değilsinizdir. Bir nefes al ve içinde bulunduğun duruma bir bakmalısın. Toplumsal yargıları olarak değil kendine olan saygını yitirmene anlam veremiyor kimse. Maddi anlamda yapabilirsin evleneceğin kişi yerine sende var ise ancak senin durumun öyle bir durumda değil sanki. Karlı taraf seni sömürüyor ve anlattıklarına göre onlar için hala kötü gelinsin. Eğer oğullarına kıymet veriyor olsalardı oğulları hatrına sana güleryüz gösterirlerdş. Eğer oğulları seni gerçekten önemsiyor olsaydı ailesine böyle yapmamalısınız benim sevdiğim hayat kuracağım kişiye böyle davranmamalısnız diye karşı dururdu. Hem evleneceğin kişi hemde ailesini seni yok sayıyor. Bunlar daha başlangıç evlendiğinde nelerle karşılaşacaksın tahmin bile edemiyorum. Yaptığın seçimi yaşıyorsun aslında. Neden böyle diye sorduğun soruya herkes fikir söylemiş. Sen ise onlar iyi insanlar diye cevap veriyorsun.

Maşallah iki aile toplanıp bir oğlana bakmışsınız büyütmüşsünüz. Meslek sahibi etmişsiniz. Her iki tarafında çok emeği var. Yalnız ortada adam olacak biri yok. Ben göremedim.

Ya bu kadar üstüne yük alınır mı bacım ya. Kaç yıldır beraberim eşime para vermişliğim yok evlenemden önce. O da istemez. Evlendikten sonra üçbeş yardım etmişliğim oldu ama EVLENDİKTEN SONRA.
Bir şey istemeyeni, çok çabalayanı sevmezler …. Sen onu bunu isteseydin bak seni nasıl severlerdi
Acı ama gerçek maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…