Kayınvalidem neden böyle davranıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herseyi hak ediyorsunuz bir kurusluk degeriniz yokmus gibi herseyi yuklenmissiniz nisanlimin borcunu oderim falandemissiniz matah biseymis gibi hadi sizde akil yok ailenizdedemi
Hic akil yok isi gucu yok ailesi umursamaz sizin sirtinizdan geciniyorlar kafayimi yediniz

Karşı tarafa verdiğiniz mesaj, " Ne olursa olsun ben kendimi oğlunuza yamayacağım." Çok seviyorsunuz ok. Anlamadığım ana babanız da mı aşık bu adama görmüyorlar. Bunu normaliniz yapmışsınız. Eş adayınızda maşallah iç güveysi gibi davranıyor. İnşallah ilerde darbe yemezsiniz. Ama imkansız. Hadi diyelim ailesine o da tepki koydu yanınızda oldu. Ama bu adam bu sefer sizi aldatır. Çünkü adamın elinden erkekliğini alıyorsunuz farkında olmadan. Anası babası yerine koyuyorlar sonra neden tutku yok.

Bu adamla evlenirseniz bu aileyle kafayı yersiniz.Nişanlınız da sorumluluklarını üstlenen,sizin arkanızda duran biri değil anladığım kadarıyla.Zararın neresinden dönülse kardır.

Allahım eve besleme almaya nekadar heveslisiniz? Bir kere nişanlınızın ne borcunu ödüyorsunuz? Niye herşeyi siz yükleniyorsunuz? Babanız buna nasıl okey diyor
Ben olsam kızımı asla vermem . Ne masraf yaptılarda adet böyle diye altın vermeyi kabul ediyorsunuz?

Sanki denenmek üzere açılmış fason konu gibi

istemeye de sen gitseydin ? evlenmek için acaleniz ne anlamadım adamın bütün borcunu öde bütün evi diz eeee ?

Allah rızası için adamın borcunu ödemişsiniz, evin eşyasını almışsınız, yetmemiş bir başlık parası vermediğiniz kalmış. Adam size niye kötü olsun.

ben ne yaptım da bunları hak ediyorum?

Nişanlımın bazı borçları vardı onları ödedim

annemler beyaz eşya ve çeyiziin hepsini yaptı

bende perdeleri aldım ıvır zıvırlar ile beraber.

Mobilyayı da daha sonra fikrimi değiştirdim ben aldım yatak odası takımı ve oturma odasını

Yani evi ben ve ailem dizdi

Nişanlımın borçu yüklü miktardaydı. Bir şekilde ödeyecektim
acaba neden

Siz anlamamışsınız galiba kendi taraflarında takılanlar kendilerinde kalacak. Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz
Niye kendilerinde kalsın ve sen niye bunu benimsedin bu kadar. Altınlar senin hayatım KANUNENDE DİNENDE, Bütün altınlar KİMİN TAKTIĞI ÖNEMLİ DEĞİL!!!!!!!

O kadar parayı bana verin ben de mutlu ederim ahahhahahahahahah

Siz anlamamışsınız galiba kendi taraflarında takılanlar kendilerinde kalacak. Okuduğunuzu da anlamıyorsunuz
E ödediğiniz borçlar ne olacak ?
Evi komple siz dizmişsiniz o ne olacak ?
Normal şartlarda bir aile karşı taraf bunları yaptı tüm altınlar onların olsun der değil mi ?
Hala da masaya yumruğunuzu vurup hayır altınlar bizim çünkü bunları bunları yaptık diyemiyorsunuz pes !
Kv olsam bende sizi sevmezdim çünkü annelik yapıyorsunuz elin oğluna.
Ayrıca bir insanın şartları evlenmeye uygun değilse beklersiniz şartları zorlarsanız böyle olur .

Biz anladık ama siz içinde bulunduğunuz saçma durumu pek idrak edememişsiniz .Etrafınızda görgü görenek bilen akıllı biri de yok galiba ,sizi sarsıp kendine gel diyecek

İstemiyorlar sizi anlamiyormusunuz maddi manevi de herseyi yapmissiniz esyalari da lütfen kendiniz alin buradan evlilik çıkmaz delirtir sizi bu aile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…