merhaba kızlar
dert değil ama danışmak sizden fikir almak benim için çok önemli
nişanlıyım son zamanlarda kayınvalidem eltim olsun olmasın hep onu övüyor xxxx bize hep gelir sen gelmiyorsun xxxx tartışsak bile ertesi gün gelir gönlümü alır xxxx gelinliği çok güzeldi bindallısı çok yakışmıştı.
xxx kocasıyla çok iyi anlaşıyor xxx ailesi bize uygun değildi ama xxx bize gelin gelince çok değişti bize uydu vs vs
hep böyle bana hep onu övüyor övsün sorun değil bende seviyorum eltimide ne bu misbet yapar gibi her defasında sinir oluyorum bende saygısızlık yapmak bana göre değil ama uygun bir dille belirtmek te isterim ne yapmalıyım:26:
CNim, benim k.validem yok. Cok iyiyimis herkes oyle soyluyor. Nur icinde yatsin. Ancak cevremde ablamlar, kuzenler vs herkesin k.validesi oyle seyler yapiyor ki agzim acik kaliyor. Keza burada da okuyoruz. Yemin ediyorum bir tane numune yok. Hepsinin performansi da hep gelini yok etmeye yonelik. Oglumuz olursa insallah allah aklimizi basimizdan almasin da onlar gibi olmayalim diye dua ediyorum samimiyetime inan. Bizim nesilin anneleri, cogunlugu ogullarina asik ve gelini cidden kuma olarak goruyor.
Sedef!....
benim kaynanamda hep yapar aynı şeyi nişanlıyken inanırdım ama evlendikten sonra gördüm ki hepsi yalantamamen senden yapmanı istediği şeyleri eltin yapıyor gibi gösterip sana yaptırmak istiyor duymazdan gel...sana basit bi olay anlatayım ben kaynanamı özel olarak aramam eşim aradığında isterse konuşurum ancak...geçen kandilde eşim aradı beni de istedi tele aldım konuştuk eltinde aradı bugün gündüz sağolsun annecim kandilin mübarek olsun dedi konuştuk dedi ben de iyi yapmış dedim sonra eltimden öğrendim ki konuşmamışlar bile bırak aramayı ben genelde o eltimi övdükçe ben de evet çok iyidir o yapar filan derim geçerim sen de öyle yap takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?