seni kıskandıgından tabiiki...
seni kıskandıgından tabiiki...
bana övme gibi gelmedi hatta dediklerinin tamamıda bana göre doğru değil. seni evlenince nasıl görmek istiyorsa bunu direk söylemiyorda böyle eltini kullanarakyapmaya çalışıyor.
yani bana kızsanda yarın gelcen gönlümü alcaksın. sürekli bize gelceksin, biz ne istiyorsan onu yapacaksın yani değişeceksin vs vs...alttan alttan sana talimatlarını veriyormuş gibi geldi direk bana
ah bu çılgın kaynanalar
ah şu politik olmayı bi başarsak bendede hiç yok bu malaesef
francesca, sizin için demiyorum, yorumlarınızı beğeniyorum çoğu zaman. Alınmayın lütfen.
..
Sahil, şimdiden böyle düşünürseniz bu düşünceler size hoş gelirse (örneğin tilki kayınvalideler) dengeyi sağlayamazsınız.
Bakış açınızı bu yönde değil, sevgi saygı çerçevesinde kaliteli bir ilişki nasıl olur diye düşünün.Önyargılı yaklaşmayın olur mu ?
Sen de hayali bi kaynana yarat ,arkadaşının kaynanası olsun bu,onu övüp dur,sen de mesajını yollamış olursun.
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine
gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış,
yemek yapıyordu.
Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi.
Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı
bir durumla karşılaştılar
Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı.
Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti.
Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi.
Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra,
yaşlı kadına:
" Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum.
Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir bildiğin var." dedi.
Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi:
- Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak .
ah şu politik olmayı bi başarsak bendede hiç yok bu malaesef
vaktim olmadığı için yorumları okuyamadım ama sana şunu söylüyeyim kaynanan alttan alttan işliyo, hiç sanmıyorum eltinin kayınvalidenin överken söylediklerinin çoğunu yaptığına, yani olay kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olayı yaratıyo gibi geldi bana,:26: yani seni gaza getirip bunları yapmanı istiyo kısacası ona göre mükemmel gelin olmanı istiyo....kayın validen evlendikten sonra veya öncesinde anne ben böyle çok iyiyim onu sürekli övmen beni artık rahatsız etmeye başladı diye uygun bir dille söyle bence....
hatırladım da bende bekarken annem babam; falancanın kızı şöyle yapıyo, falancanın kızı şöyle evden çıkmıyo, oraya buraya şöyle gitmiyo, evde şöyle ev işi yapıyo, diye sürekli överlerdi ne sinir olurdum yaa falancanın kızını eşekler kovalasın
Sen de hayali bi kaynana yarat ,arkadaşının kaynanası olsun bu,onu övüp dur,sen de mesajını yollamış olursun.
hepsini okuyamadım ama; benim k.validem komşuyu övmüştü (yeni evli bir bayan). ben takmadım. aa ölemi vs. dedim geçtim. sonrası ne mi oldu. "ben sana kıskanman için söylemiştim, kıskanmadın bile" dedi. sinirden güldü . bende gerçekten güldüm .
aa ne güzel maş. desen daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?