kayınvalidem neyin kafasında?

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.593
10.168
773
Ankara
bu aralar bu soruyu çok soruyorum kendi kendime bi de ona SORABİLSEYDİM KEŞKE. k.validemin herşeyi beraber yapma beraber gitme arzusu dinmek bilmiyor az önce önce aradı annesinin gözlük raporlarını teslim etmeye hastaneye gitmiş sana da haber verecektim gelirsin diye diyor neden yani amaç ne anlamadım.eşim hastalandı çok şükür önemli bişeyi yok ama bi kaç gün halsiz yattı evde olduğu süre içinde sabah geldi akşam gitti elbette oğlu hastalanınca gelicek hatta durum ciddiyse kalacak ama ortada bişey yok oğlu için bişey yaptığıda yok(üstüne bi karışım hazırladı eşim daha beter oldu) geldi oturdu başımda akşama kadar sofra kur kaldır çay getir götür bi yandan da eşimle uğraştım eşim sağol bebek gibi bakıyosun bana dedikçe kıpkırmızı oluyor. çok sık bi arada olunca sıkılıyorum ama o bıkmak bilmiyor kibarca reddetsem ısrar ediyor ben bu kadınla baş edemiyorum aynı semtte oturuyoruz diye her an dip dibe olmamız gerekmiyor ha bi de beni güne çağırdı yarın gelmem diyorum ısrar ediyor ben çok yumuşak yüzlüyüm heralde bu ısrarlarla nası başederim siz nasıl mesafe koyup nasıl reddediyorsunuz arkadaşlar akıl verin .her taşın altından çıkması beni yoruyor eve perde yaptırdım babamın arkadaşı yaptı bana da gelsin ölçü alsın dedi gönderdik adamı sipariş verdi gelinin seçtiğinden yap demiş adam yaptı getirdi store perdeye ince dedi zebrayada kenarında ip parçaları var diye gönderdi yani adam diktiği perdeleri götürdü.babamı arkadaşı olduğu için çok mahçup oldum.kısacası k.validemin her mevzuya karışmasından yoruldum ne yapıyım ya

Ben kp'den sen kvden çekiyosun.:)
Günemi çağırdı seni çok sıkıcı ya günlerden nefret ediyorum..Benim kvde çağırırdı bi ara ben sevmiyorum ev oturmalarını dedim artık çağırmıyo ama sürekli söyleyip duruyolar ne var sanki gelsen diye çok zor bişey sanki diyolar..Herşeye karısması gercekten sinir bozucu sen sanki bakamıycaksın kocana..

Çağırdığına göre seviyor seni gibi görünüyor .
Bence çok takmamaya çalış çağırdığı yere gitme belki küser bir daha çağırmaz .

aynen benim k.p kendi halinde çok şükür evinden pek çıkmaz. ama k.v her dakka bizimle olsa bıkmaz aramıza gir yat desen itiraz etmeyecek:)o derece oldu herşeye karşımıyor gibi görünüyor ama karışıyor öyle bi tip

Çağırdığına göre seviyor seni gibi görünüyor .
Bence çok takmamaya çalış çağırdığı yere gitme belki küser bir daha çağırmaz .
bilmiyorum seviyor mu ama gün oratmları biraz sıkıcı oluyor beni sevse sıkılmamı istemez ısrarcı olmaz onun derdi komşuları gelini gelmiyor demesin

Gelinler herzaman emirleri altında olsun istiyolarr ama malesef suanda kimse onların istediği gibi olamaz ki..Olmadığımız zaman küsüyolar Allah bize sabır versin..

Gelinler herzaman emirleri altında olsun istiyolarr ama malesef suanda kimse onların istediği gibi olamaz ki..Olmadığımız zaman küsüyolar Allah bize sabır versin..
sağol canım büyük dert değil ama sinirlerimi bozuyor ısrarcı tavırları

Son düzenleme:
bilmiyorum seviyor mu ama gün oratmları biraz sıkıcı oluyor beni sevse sıkılmamı istemez ısrarcı olmaz onun derdi komşuları gelini gelmiyor demesin

Ah evet :)
Geliniyle her yere gitmek ister millet kayınvalidesinin dizinin dibinden ayrılmıyor desinler sana diye .
Biraz sivri dille olmaktan zarar gelmez bence .
Ben o ortamı sevmiyorum daha ısrar etmezseniz sevinirim gelmem ben de yeter :)

sağol canım büyük dert değil ama sinirlerimi bozuyor ısrarcı tavırları

Sen söyle canım sevmiyorum o tarz ortamları de daha çağırmaz diye düşünüyorum..

aynen öyle milletin dediği çok önemli onun için. bu gidişle sessizliğimi koruyamayacağım çünkü bu ara sinirimi çok bozuyor

ben gelmeyim falan diyorum ısrar ediyor dediin gibi en iyisi direk söylemek belki de

Anlamıyosa direk söyle dişini azcıkta olsa göster yoksa ezilip gidersin valla..Ardı arkası kesilmez..

aynen öyle milletin dediği çok önemli onun için. bu gidişle sessizliğimi koruyamayacağım çünkü bu ara sinirimi çok bozuyor

Çok abartma ama bak eşine yanlış anlatır falan .
Eğer ilerletirse sesini yükselt .

zaten bu zamana kadar ondan ağırdan aldım eşime yalan yanlış bişey söylerse diye ama böyle de bunalıyorum hele eşim hastayken deli etti beni geldi oturdu başımızda

Bazen çok anlayışsız olabiliyorlar .
Bak sana ne diyeceğim bir gün giyin süslen eşinin yanına usulca git de " annen sürekli beni bir yerlere götürmeye çalışıyor ben gitmek istemiyorum çok ısrar ediyor hatta bana kızıyor ne yapmalıyım aşkıım " gibi .
Tabi bunları dudak büzerek söyle
O sana olması gereken cevabı verir diye düşünüyorum .

:)) anladım dır dır etme kaleyi içten feth et diyorsun

hahaahha ay çok güldüm ya neyin kafasında başlığın çok tatlı bence sen birazcık soğuk davran yani kalkıp evlisin biraz bozulur lafını yapar ama rahatlarsın boşver ya alan almış satan satmış biraz laf yapsa kaç yazar sen bu şekilde tepende o şimdi yaşlı falan ya sende bi bayansın diye heryere seni sürüklüyor ve bunu böyle alıştırırsan böyle gider sonra bi kere gitmezsin gene laf olur ondan sen şimdiden bi kaç kere hayır dediğinde zaten anlar yani şimdi sen hayır diyip 2 ısrara tmm dedğinde o alışır ona öyle gider ...

:))) başlık k.validemle telefonda konuştuktan sonra kendi kendime bu kadın neyin kafasında acaba diye içimden geçirdim öylelikle çıktı beğenmene sevindim.dediğin gibi alıştırmam lazım galiba ama gün olayı bi yana heryerden çıkıyor onun yüüznden perdeciden özür diledim ya:) kadın beni deli ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…