kayınvalidem niye böyle yaptı :(

Yeni evli biri olarak sana ilk tavsiyemi yaziyorum : Esin ailesi ile yüz göz olma, cok iyi olabilirler, sen yine de olma. Ne kir, ne cok sicak tut arayi. Bir de en kiskanc görünmeyen kaynana bile icten ice kiskancmis ben de yeni anladim ;)

Kayinvalide ile ic camasiri mi alinirmis ya?? :D:D:D
Ben evlenirken aldigim seyleri sadece gösterdim. Bunu begendik bunu begendik diye. Ben ve esim begendikten sonra onlar begenmesin kime ne? :) Tamam hani herseyi kestirip de atamazsin arada iki tarafin da huyuna gitmek gerekir ama sevdigin seylerden de ödün verme, es adayi da azcik yardim etsin.

Ben kayinvalide ile camasir almaya zaten utanirdim, hatta annemle de utanirdim, sonucta benim özelim. Ne gerek var annemin ya da kayinvalidemin ne tarz ic camasirlari ile esimin karsisina cikacagimi bilmelerine? :)

aynen sadece gelinliği almaya gittiğimizde geldiler o da ayıp olmasın artık diye :1:
Ki zaten gelinliğimi beğenmiştim :26:

Hiç gelemem öyle şeylere geceliğimi kv niye görsün
sırf bu gitme etme olmasın diye nişan bohçası tepsisi neyse onu bile yapmadık :27:

Düğün tarihimizi de biz karar verdik gittik eşimle tuttuk salonu bugün evleniyoruz dedik :37:
çok asi gördüm kendimizi :9:

seninki de bi şey mi cancazım
biz kendimiz gidip evlendik
sonuç mu...ortada:52::52::52::52::52::52:

kızlar az önce gittiler. oğlu iyi ayar vermiş olsa gerek ki hiçbişeye karışmadı, gözümün içine baktı kızım dedi başka bişey demedi ama geçmiş ola tabi. aslında sözlüm hiç müdahale istemedi gidelim kendimiz alalım dedi ah eşek kafam işte aa ayıp olur dedim tecrübesizliğime denk geldi. bu ilk ve sondu. yüzükleri alırken de fikrini sormadım bunu beğendik dedik aldık. bundan sonraki süreçte yalnız ilerliycez, zaten sözlümün isteği de bu. benim ailemde de sorun çıkaracak insan yok. sen sağ ben selamet :)
Kısaca kayın valide icine atı, Buda demek oluyorki birikim bir yerde patlayacak. İnsallah az vicdan icinde vardırdirda sizi rahat burakir..

nişanlınla zevklerinizin uyuşması yetrli kaynananın zevkleri çok da problem olmamalı beğendiğin şeyi alıp uzun zaman giymek var beğenmeyip bi sefer bile giyilmeyen şeyler var.. bence sen sadece nişanlınla çık alışverişini yap bütçesini de çok zorlamadan içine sinen şeyleri al. bu arada kaynanan çok komik kadın kendi mi giyecekmiş ipli çamaşırları da beğenmiyorum diyo :D

Bende anlamıyorum şu alışveriş adetini...

Kaynanamın, sülalenin yanında kendime don almak zorunda mıyım?

Biz eşimizle yalnız çıktık alışverişe... Ben onların yanında bakamam dedim, bu yüzden kendi annemi de götürmedim...

Böyle şeyleri duydukça ne iyi yapmışım diyorum...

Arkadaşımın kardeşi evleniyor. Geçenlerde k.valide teyzeler ve kızın ablası da gidiyor alışverişe. Ona da benzer yorumlar gelmiş, bizim aileye gitmez falan demiş k.valide, kızın ablası da sizin ailenin yanında giymeyecek zaten eşinin yanında giyecek demiş, çok güldüm o muhabbete...

biz de her şeyi eşimle beğendik a'dan z'ye kadar. 2013 yılında böyle şeyler artık çok saçma gerçekten.. hem eşiniz gelmesini istememiş, siz iyi niyetli davranmışsınız. bundan sonra mesafeyi koyun bence.. eşinizin destek çıkması yeter size zaten.

Gerçekten ailelerle nişan alışverişi çok saçma, benim teyzem de bir kere demişti rahmetli annem hayattayken geleceğiz tabii ne zannediyorsun diye? Kızdım tabiki ne işiniz var? Her kafadan bir ses, insan rahat rahat alışveriş yapamaz dedim. İç çamaşırı o kadar kişinin yanında nasıl alınabilir ki ben çok utanırım, ki kayın validenin de amacı belli, ne kıskanç oluyorlar yahu.. :31:

O ipli sevmiyorsa kendi giymesin kardeşim , belki oğlu seviyor
Yüzük olayında dik durun yoksa kendi beğendiğini değil, onun beğendiğini takarsın.
Ooooo daha ev eşyaları ver, ev var, gelinlik damatlık var.
Şimdiden kendi istediğin olmazsa , kendi beğendiğini alanazsan ilerleyen zamanda çok sıkıntı yaşar üzülürsün.
Ben kullanıcam , ben beğendim demen yeterli , ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz. :31:

Y...hh demek istedim kusura bakmayında..ben bilmiyorum bu işler böylemi oluyor çamaşır mağazası kısmı çok acayip geldi..tek gitmeli bence herkesin görüşü farklı.. sizin takacağınız alyansıda kv niz beğenicekse boşverin gitmeyin..

olur böyle şeyler sıkma canını. elbiseyi biraz kapatırsın madem akrabaları laf söylermiş. onları da zor durumda bırakma bence. ben stüdyo resimlerinde gelinliğin üstündeki boleroyu çıkardım ama salona giderken giydim. şimdiden aranız bozulursa öyle devam eder.

Back
X