Evet o da rahattır. Ama bu olaylar olurken orada değildi.Kocanız yaşıyor demekki rahatlığı normal seviyelerde :)
Evet o rahatlık bir yerden sonra sizi çok zorluyor.Aynisi bende de var o yuzdrn anneme birakiyorum bisey soyleyince iyici ferah tut bisey olmaz diyip gecistiriyor rahata insana laf anlatamazsiniz sadexe sinir hastasi olursunuz
Evet, baştan beri hep böyleyim. Bir yere gideceğimiz zaman bırakırken hep endişeli ve mutsuz olurum.İçiniz rahat etmeyecekse bırakmayın uzun süreli. Sizin zihniniz hep birşey oldu mu olur mu acaba yönünde olacak çünkü belli. Bu da huzursuz eder şu an olduğu gibi.
O yuzden hic birakmayin ki benim kv. Oturuyorum disarimi cikacagim yada isim mi var evde hemen anneme birakiyorum yada annem gelip aliyor oturdugu yerden cocukla ilgilenmekten aciz ona gore ustu islaanabilir islak gezebilir bezi dolmus olabilir sorun yok aglasada kalkip bakmaz kizima bende guvenmem ona zaten cocugumuEvet o rahatlık bir yerden sonra sizi çok zorluyor.
Elimde değil, öyle düşünmek istiyorum ama korkuyorum. Keşke rahat olabilsem bit nebzeKendi çocuklarının, diğer torunun başına birşey gelmediyse sizin çocuğunuza da gelmez büyük ihtimalle. Korkmayın
Bir işim oluyor mecbur bırakıyorum, ona gittiğimiz zamanlar bir kaç saat bırakıyorum. Ama aklım hep evladımda. İnan’ın bir arkadaşıma bıraktım geçen gün 10 dakikalık işim vardı hiç aklım kalmadı. İçim o kadar rahattıki. Çok iyi bir kadın çok seviyorum ama bu yönü çok kötü benim içinO yuzden hic birakmayin ki benim kv. Oturuyorum disarimi cikacagim yada isim mi var evde hemen anneme birakiyorum yada annem gelip aliyor oturdugu yerden cocukla ilgilenmekten aciz ona gore ustu islaanabilir islak gezebilir bezi dolmus olabilir sorun yok aglasada kalkip bakmaz kizima bende guvenmem ona zaten cocugumu
Kizim suan 1.5 yasinda toplasaniz kv. 1 elin parmagini gecmiyecek kadar basbasa biraktim kizimla cok mecbur kalinca kizimla cikardim yada esimi beklerdim sizi cok iyi anliyorumBir işim oluyor mecbur bırakıyorum, ona gittiğimiz zamanlar bir kaç saat bırakıyorum. Ama aklım hep evladımda. İnan’ın bir arkadaşıma bıraktım geçen gün 10 dakikalık işim vardı hiç aklım kalmadı. İçim o kadar rahattıki. Çok iyi bir kadın çok seviyorum ama bu yönü çok kötü benim için
Yok bundan böyle hastalık vs olmadığı sürece kanguru ile yada başka türlü beraber çıkarım. Büyüdü sayılır artık atarım arabasına ya da kanguruya giderizKizim suan 1.5 yasinda toplasaniz kv. 1 elin parmagini gecmiyecek kadar basbasa biraktim kizimla cok mecbur kalinca kizimla cikardim yada esimi beklerdim sizi cok iyi anliyorum
Ben mi abartıyorum evham yapıyorum diyorum ama yok haklısınız. Bırakmam bende artık bugünden sonra. Çok sinirlerim bozuk.6 aylık bebeği 7 yaşında bir çocuğun alıp yürütmesine göz yuman birine ben asla yavrumu bırakmam.
Olmayin zaten , biri bebegi 100 kere tasir kucaginda birsey olmaz ama birinde dusurup ciddi zarar verebilirElimde değil, öyle düşünmek istiyorum ama korkuyorum. Keşke rahat olabilsem bit nebze
İnsan nasıl bu kadar rahat olabilir anlamış değilim. Ailecek rahatlar. Bir o kadar iyi insanlardır. Beni çok sever sayar her yardımıma koşar. İnan’ın iyi insan olmasa direk mesafe koyup daha az görüşürüm. Hani karşınızdaki insan çok iyidir kızdığınız zaman ona bir şey diyemezsiniz ya onu yaşıyorum adeta. Ama ilk görüşmemizde bunu dile getireceğim. Direk böyle bir şey bir daha yaşanmasın anne lütfen diyeceğim. İçimde kalıp sinir olacağıma söylerim rahat ederimOlmayin zaten , biri bebegi 100 kere tasir kucaginda birsey olmaz ama birinde dusurup ciddi zarar verebilir
Bende bu bakis acisini hic anlamiyorum , kadinin ogluma yada torununa birsey olmadi diye baska bebege olmayacagi anlamina gelmez bu
Kaza sadece anlik olaydir ve bir kere olur , neden hepimiz bu kadar dikkat ediyoruz bazen bu kadar dikkatle bile kaza olabiliyor , o yuzden siz tedbiri elden birakmayin , cocugunuzu orda yanliz birakmayin
Ben cok evhamli degilimdir ama baskasina olmamis benimkine de olmaz diye de bir dusunceye sahip olamam , sacma otesi
İnsan nasıl bu kadar rahat olabilir anlamış değilim. Ailecek rahatlar. Bir o kadar iyi insanlardır. Beni çok sever sayar her yardımıma koşar. İnan’ın iyi insan olmasa direk mesafe koyup daha az görüşürüm. Hani karşınızdaki insan çok iyidir kızdığınız zaman ona bir şey diyemezsiniz ya onu yaşıyorum adeta. Ama ilk görüşmemizde bunu dile getireceğim. Direk böyle bir şey bir daha yaşanmasın anne lütfen diyeceğim. İçimde kalıp sinir olacağıma söylerim rahat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?