Kayınvalidem,oğlum konusunda çok rahat

Diger torun kizindanmi?sirf diger torunu mutlu olsun diye sizinkini harciyo gbimi geldi.hic sevmedgm cok yanlis davranislar tavrinizi koyun
Zaten bundan böyle gitsek bile hiç peşinden ayrılmıcam oğlumun yanından. Kucaklarına verilmesine müsade etmiyeceğim.

Çok çok haklısınız kendime o kadar kızıyorumki anlatamam. Ya bişi olsaydı evladıma. Şu saat oldu kafamdan atamadım çok suçluluk duygusu hissediyorum. Kötü bir annelik bu yaptığım.
öyle düşünmeyin, kötü anne değilsiniz, ne yapacağınızı bilememişsiniz sadece.Hepimizde oluyor bazen.

hadi yaz olsa belki hastalik konusunda rahat olunur da,
kis hastaliklari zaten agir, neden kucucuk bebege bosuna cile cektirelim ki, koruyabildigimiz surece hastaliklardan koruyacagiz elbette, daha yasinda bile degil yani.

ki kucakta tasima meselesi de belki cok cok dikkatli bir sekilde oturur pozisyonda izin verilebilir ama direk yaninda yetiskin bulunmak kosulu ile,
gercekten kayinvalidenizin davranisi kabul edilemez,
sizin bebeginiz oyuncak bebek degil ki.

Iki seçenek var, ya bırakmayacaksınız ya da ses çıkarmayacaksınız. Eminim ciddi tehlikeli bir durum yoktur.

Zaten bundan böyle gitsek bile hiç peşinden ayrılmıcam oğlumun yanından. Kucaklarına verilmesine müsade etmiyeceğim.
Benm kv dede yapiyodu bunu en sona acik net konustum hatta tartistim sirf diger torunu mutlu olsun diye benmkini harciyodu bu konuda asla taviz vermem

Ben de anneme bile karışıyorum:)) eskiler rahatlar. Kendi evinizde baktirin çünkü onun evinde gelen giden olur.

Bebeğim 1 yaşında bugüne kadar kimseye bırakmadım. Nereye gittiysem onu da götürdüm. Tek emanet ettiğim kişi eşimdir o da ayda bir falan.

Kafam rahat :) aklım kalmıyor. size de bunu tavsiye ederim.

Bundan böyle, kucaklarına verdikleri zaman hemen yanına gidip bir dakika sonra alacağım çocuğumu. Bir şey demeden sakince. Ve çok acil bir durum olmadığı sürece bırakmayacağım yanlış.

Bebeğim 1 yaşında bugüne kadar kimseye bırakmadım. Nereye gittiysem onu da götürdüm. Tek emanet ettiğim kişi eşimdir o da ayda bir falan.

Kafam rahat :) aklım kalmıyor. size de bunu tavsiye ederim.
Kışında çıkaranildiniz mi bebeğinizi? Nasıl çıkardınız. Arabası ile mi? Ben alışverişlere götürmeyeyim dedim o yüzden bir kaç saatliğine bıraktım.bir seferinde de balkonda sallanan beşiklere koymuşlar çocuklar sallıyor. Videoya çekmiş babaannesi bana izletti. Ben şok. Çocuk o anda yan dönse düşecek. Birde demez mi ablaları salladı o da çok mutlu oldu. Delirdim tabi. Çok haklısınız ben nereye çocuğum oraya artık. Takarım kanguruya gideriz

Çok soğuklarda çıkarmadım. Eşim evde olduğu vakit ona bırakıp market alışverişine gittim, veya eşim eve gelirken aldı ihtiyaçlarımızı.

Çok soğuk değilse sarıp sarmalayıp çıkardım bebek arabasıyla yakındaki marketlere götürdüm.

Avm tarzı yerlere zaten kışın götürmüyorum, kapalı alan, mikrop dolu.

Hava güzelse zaten kimseye bırakmam onu da götürürüm her yere. Tabi bunun da bir bedeli var örneğin bir yıldır kuaföre falan gidemiyorum :) kimyasal solumasını istemiyorum.

Ama içim rahat en azından, aman ne yaptılar aman çocuğa ne yedirdi içirdi , düştü mü kalktı mı derdim yok. Düşse de ağlasa da yanımda.

Çalışan anne olsaydım mecbur bırakacaktım tabi , Allah onların yardımcısı olsun

Bende çok bunalmıştım değişiklik olsun hava alayım diye bir iki kez çıktık dışarı. Soğuk olmasaydı Onuda götürürdüm yanımızda. Alişverişe götürmeyeyim dedim kabine sokmam zor olur diye. Ama artık babası ile çıkarız atıyoruz baston arabasını arabaya. Ne zaman bıraksam içim hep tedirgin oluyordu.

bizim yardim edecek kimsemiz olmadigi icin bir ayliktan itibaren ne isim olsa yanimda gezdirdim oglumu, simdi krese gidiyor.
tabi boyle yardim edecek kimse varken birakmak da guzel olur da, siz en iyisi yasindan once birakmayin kayinvalidenize.

Araniz iyiyken kotu olmasin diye hani soyledim. Nadir bulunuyor iyi kaynanalar. Sonra en ufak seye alinip tavır yapıyorlar.. aslinda aklima sabah geldi, bizim mahallemizde kadinin 8 aylik bebegini 8 yasindaki oglu kucagindan düşürmüş ve cocuk günlerce hastanede yatti ve suan kagasnda 72 dikis var. Verilmemesi gerekiyor dikkat edilmeli. Ben bunu bildigim halde nasil izin verdim diye dusundum durdum sabah :/

Şimdi nasıl? Siz bırakıyormusunuz
Asla birakmiyorum birakmamda diger torunu kizindan ona daha duskun olmasa onu mutlu etmek icin benm kizi tehlikeye atmazdi.ayni senin kv gbi diger torunu hasta opturuyodu ona hoop bzimki hasta oluyodu ardindan

Nasıl şu anda Bebek? Çok üzüldüm ah kıyamam

bizim yardim edecek kimsemiz olmadigi icin bir ayliktan itibaren ne isim olsa yanimda gezdirdim oglumu, simdi krese gidiyor.
tabi boyle yardim edecek kimse varken birakmak da guzel olur da, siz en iyisi yasindan once birakmayin kayinvalidenize.
Evet çok keyfi bırakmıcam. Hastalık olur hastane doktor işi olur o zaman bırakırım ancak. Kanguru ve arabamızla çıkarız bizde hiç olmadı otururuz evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…