Kayınvalidem oğlunu eşi yerine koyuyor?

Bişey yapamazsınız bu eş ile evlenen sizsiniz.Ben evlenmeden bilinmedigine inanmiyorum.Olgun kayınvalide seçmek de evlilikte mutluluğa dahildir
Gerçekten güzel rol yapmış eşimi 5 yıl tanıdım fakat kayınvalidemi 7 ay görebildim içine girmeden de netleşmiyor bazı şeyler kısa nişanlılık sürecinden tanıyamadım pek

Ben de aralarında böyle vıcık vıcık davranışlardan nefret ediyorum sanki sevgiliymiş gibi davranmalar el ele kol kola falan oturmalar değişik değişik hareketler bir de eşin yanında yani

Etmemeye başladım tepki aldım eşimle konuştum o da güzel güzel annesiyle kozlarımızı paylaşmamızı önerdi bende o şekilde açtım konuştum her şeyi bir bit söyledim o da açıklama falan yaptı bi süre kendime zaman tanıyacağım dedim o sürede bir şeyler düzwlir inşallah dikkat edeceğini söyledi

Bence sadece Kv değil eşiniz de suçlu dengeyi kuramıyor gibi dur noktası olması gerekiyor anne bu şekilde böyle olmaz vs vs diye
Konuştunuz yine mi olmadı diyelim o zaman mesafe koymalısınız
Koydum ve fark ettiler sen böyle değildin dediler eşimle de konuştum o da annesiyle konuştu sonra biz konuştuk falan düzelecek gibi konuştu bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…