Kayınvalidem oğlunu kıskanıyo ve ben haklımıyım haksızmıyım bilmiyorum..

Haksizsiniz. Kv niz esinizin ailenizle görüşmesine izin vermemis oglu tamam demis sesiniz cikmamis ailenizi koruyup kollamamissiniz resti cekmemissiniz. Bu saatten sonra laf etme hakkiniz yok...
Rest çekmediğimi laf söylemediği nerden biliyorsun yazmadım çok uzun oluyo diye her ayrıntıyı evet ama yaktım yıktım ortalığı daha evlenwli 10 gün olmuş ne laflar duydum merak etme söyleyeceğim herşeyi söyledim ama nasıl insanlar bunlar bilmiyorum ne yaparsan yap bilmem ne yani her konufa biz haklıyıx modundalar ben başedemiyorum o yüzden

Dudağından öpmek ne ya
Heh aynen sonunda birisi bu konuya tepki gösterdi bencede dudağından öpmek nedir küçük çocuk değilki bu koca adam üstelikte evli. Utanmasa koynuna da girecek oğlunun heralde bunu söylemek istemem ama bu bana çok ters bişey. Yatmamızı kalkmamızı da kıskanıyordur Allah bilir

Su soyledigini inandirci bulmadim. Iddia ettigin gibi ortaligi yakip yiksan anan baban damat nerede demezdi. verecek cevap bulamadim yazmissin konunda.

Allahım dünyanın en anlamsız şeyi değilmidir bu ya, eş alırlar baba evine koyar giderler e madem işini gücünü yoluna koy evlen hayret bişey ya sonra niye yürümedi falan
Aynrn öyle hadi evlendik sorun yok ama götürebiliyorken gittiğin yere beni götürmemek niye

Bunu nasıl başardın ya hayran kalıyorım sizlere
Çok net aslında onlar bize huzursuzluk vermek istiyorlar kusura bakma bizde salak gibi müsade ediyoruz ne oluyor kv laf söyledi die koca ile kavga ediyoruz kim küs yatıyor biz kimin ilişkisi zarar görüyor bizim en sevgi ilgi dolu yıllarımızı kocamızla kavga ederek geçiriyoruz değer mi

Durmaya çalışıyorum aileme söyledikleri içib yaktım yıktım ama herşeyin üstesinden trk başıma gelmeye çalışıyorum aileme yansımasın diye çabaladım bazı şeyleri eşiminde acemiliğine kendiminde acemiliğine verdim aile bizim bi ailw olduğumuzu hissetmemize izin vermiyo fırsat vermiyo en büyük sebep zaten aynı evde olmamız ama işte sabretmeye çalışıyorum eşimi çok seviyorum çünkü. Eşimin acemiliğç dedim çünkü şuan beni daha çok anlıyor bana hak veriyo çünkü annesinin yaptıklarının farkında geçen tartştık annesiyle bana sahip çıktı ona bağırdı haksızsın dedi. Bana da sonra dedi ki sana üslubun için kızdım ama söylediklerinde haklı olduğun için bişey demedim dedi. Onunda beni anlıyo olması beni mutlu ediyo bide ayrı evimz olsa beni alsa götürse ikna edebilsem daha güzel olacak

Küçük çocuk bile olsa dudaktan öpmek hoş ve doğru değil, ya kocaman adam iğrenç ya. Eşiniz tepki göstermiştir umarım bu durum karşısında.

Ay keşke eş ailesi ile yaşamayı kabul etmseydiniz. Madem eşiniz yok kendi aileniz ile yaşasaydınız. Yada tayin için bekliyorsanız nikah kıyıp düğün yapmasaydınız bence, ya eşiniz yanına gidin oda mümkün değilse kendi ailenizin yanına gidin. Dünyanın 4 4 lük kv desi bile olsa bence gelin kv aynı evde yaşamamalı.

Yani bence fazla sakinsin. Resti çekmelisin ayrı ev için.

Değmez doğru söylüyorsun ama işte bu hataları yapmamızın en büyük sebebide acemiliğimiz bence çok safça düşünüyoruz çünkü sonra yaşadıkça tecrübeyle öğreniyoruz. Dediğin gibi amacı mutsuz etmek huzursuz etmek. Hiç takmayayıö diyorum mesela sanki hiç bişey olmamış gibi devam ediyorum dayanamıyor geliyo gel seninle bi konuşalım zamanı geldi diyo bu sefer tavrını tartışmayla ifade edip can sıkıyo. Bide öyle bişey ki durup dururken bileye alınıyo mesela ben bişey olduğunu sezinliyorum ama suçum yok kendi kendine yine bişey bulmuştur yine kendine ilgi bekliyor diye maksuz noldu anne neyin var demiyorum. Dayanamıyor beni farketmiyoe diye sonra kavga çıkarıyo.

Siz ayrı eve çıkın bence eşiniz gelir gelmez. Kayınvalide ile çok dip dibe olduğunuz için bu kadar batıyor size. Yani aynı ev içinde karı koca, öz anne kız, öz kardeş bile batar insana. kv'nin davranışlarını kötü niyetli yorumlamayın yoksa daha da girersiniz birbirinize. Dudaktan öpmek doğru bir şey değil ama ana oğul karışamazsınız. Eşiniz rahatsız ise öptürmez, o onun bileceği şey. Oğluna çok düşkün olabilir, çoğu ana böyledir; karışmayın, görmeyin, duymayın; bu onların ilişkisi, sizi ilgilendirmesin. O tartıştığınız konuda sizin konuşmanızı istememiş çünkü belli ki sizin onu oğluna şikayet etmenizden korkuyor. Kendi açmış sonra konuyu çünkü unutamamış demek ki ve onay ihtiyacında kp sizi haklı bulunca da onay alamamış zaten boşverin. Yattığınız kalktığınız saate karışamaz, eşiniz de onu dinlemiyorsa, kendi istediği saatte yatıyorsa boşverin takmayın kafanıza; dipdibe olduğunuz için batıyor tabi, sabrınız törpüleniyordur. Bir tek konuda kv'dinizi çok haksız buldum o da eşinizin sizin aileniz ile görüşmesini yasaklaması. Bu çok yanlış bir şey ne demek "hakkımı helal etmem" kendi görüşmek istemiyorsa görüşmez ama eşiniz isterse görüşür, o da onların damadı.
Bebek konusunda da karışmaya hakkı yok. O torun istiyor diye çocuk yapılmaz, siz kendiniz isterseniz, hazır olursanız yaparsınız, istemezseniz de yapmazsınız. Size sabır diliyorum. ilk fırsatta evinizi ayırın ve kv ile saygı çerçevesinde normal bir ilişkiniz olsun, ama siz kafaya takmamaya çalışın, taktıkça daha kötü olur.

Bence de yaşamamalı ama ben eşime en başından bunu anlatamadım hep bişey olmaz dedi bana erkek kafasu tabi. Bende baskın çıkamadım o konularda ve sevdiğimden tamam dedim yalan yok. Eşim tepki göstermedi öpünce napıyon anne falan demedi ama ben kızdım sinirlendim ve tiksindim açıkçası. Sonra akşam odaya geçince geldi bana sırnaştı bende ağzıma ne geldiyse saydım sen evli kocaman bi adamsın annenin dudağından öpmesi nasıl iğrenç bişey dedim herşeyi söyledim o da dedi ki bi an boşluğuma geldi ne olduğumu anlamadım sonradan da bişey diyemedim ama yanlış olduğunu biliyorum dedi bana.

dudağından öpmek nedir ya nasıl mide var kayınvaliden de eşinde kayınpederinde ben anlamadım. adam eşşek kadar olmuş o ne iğrençlik ya. onu geçtim sen o manzarayı gördükten sonra eşini nasıl öptün ya kendimi yerine koyuyorumda kusardım resmen

Bu güzel cevap için çok teşekkür ederim. Kayınvalideme anlayış gösteriyorum bak oğludur sever kıskanır yapar ben anlıyorum onu zaten ama böyle oldukça bide inadına bişeyleri yapıp benden herşey bekleyipte oğlunu bana ve aileme karşı kısıtlamaya çalışınca dayanamadım artık normalde iyidir hoştur. Dediğin gibi evimiz ayrı olsa varya ölüp biterdik birbirimize ama aynı evin içinde batıyo dediğin gibi ve ben eşime baştan bunu dediğimde beni anlamamştı bişey olmaz diyordu ama şmdi yavaş yavaş anlıyo sanırım birde eşimle hiçbir zaman annesi konusunda şikayet edercesine ters kaba bi şekilde konuşmadım hep ılımlı ve kimseyi suçlamadan iyi bi dille konuştum huzurumuz bozulmasın diye he bozulduğu da oldu ama elimden geldiğince bu şekilde oluyorum bide huzursuz olduğum zamanlarda eşimin beni anlamak için hiç çaba göstermemesiydi ama şuan anlıyo çok şükür

O olayı benden başka kimse görmesi kayınvalideminde bilinçli ve bana kasti olarak yaptığını düşünüyorum çünkü benim gözümün önünde ve sadece ben görürken yaptı. O olaydan sonra akşam yatacakken odamıza gittiğimizde eşim bana sırnaştığında tiksiniyorum senden falan dedim ve öpmesini istemedim. Nasıl içime yer ettiyse gece uykumda bile üzerimi örterken beni öpmeye çalıştı bi s.ktir git falan dedim hayal meyal hatırlıyordum sabahına eşimde öyle dedi bana gece küfür ettin diye nasıl hınçlandıysam artık sen düşün

tepkini koymuşsun o zaman bidaha izin vermez inşallah eşin böyle bir duruma

tepkini koymuşsun o zaman bidaha izin vermez inşallah eşin böyle bir duruma
İnşallah bakalım bidahakine fırsat vermemeli verirse yanar yani o da biliyor koydum tepkimş okadarda değil anasıdır sever eder ama karısının karşısında da dudaktan öpmez acaba kayınpederi anası öyle öpse kv napardı.? Düşünmeye gerek yok benim kayınvalide boğardı valla

Resti çekeyim ama ne yapayım ne diyeyim akıl verim ben ne yaparsam yapayım bana göre restte çekiyo olsam bişey değişmiyor baskın olamıyorum ne yapsam baskın çıkarım bu konularda mesela
Benim tarzım şudur ki dediğim gibi çok sabırlı bir insanım. Gider öper koklar güzel güzel anlatırım derdimi. Genelde bu aşamada çözeriz. Hislerini anlatmalısın. Yalnız hissediyorum, seni çok özlüyorum, evliymis gibi hissetmiyorum, ayrı bir hayatımız yok ve bu beni çok zorluyor gibi. Ama annesini suçlama sakın. Baktın bundan anlamıyor, ben o zaman tavrımı değiştiririm. Gerekirse bağırıp çağırırım. Ben de insanım yeter artık, bu devirde böyle bir evlilik yaşayan mı var? Haftada bir gün de olsa seni görmek istiyorum bu lüks mü yani diye sert çık. Böyle olmaz. Sana da yazık bu evlilik değil ki. Sustukca tepene binerler.

He diyip sallamayı duymamayı görmemeyi öğrenmen lazım acıkcası öyle şeyler yaşadım ki 1 gün dahi evli durmazsın seninkiler hiç birşey emin ol ama mükkemel bi eşim var ona da acımayan insan bunlar insan evladının üzülmesini istermi kusura bakmasın kimse kimse için kocamla aramı acamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…