- 24 Aralık 2014
- 5.294
- 7.083
- 398
- Konu Sahibi Yalnizkus3108
-
Yani canım kusura bakma ama boşluğuna falan gelmemiştir. Kayınvaliden de 26 yıl içinde ilk defa eşinin dudağından öpmemiştir heralde değil mi?? Demekki ailecek tuhaflar.Bence de yaşamamalı ama ben eşime en başından bunu anlatamadım hep bişey olmaz dedi bana erkek kafasu tabi. Bende baskın çıkamadım o konularda ve sevdiğimden tamam dedim yalan yok. Eşim tepki göstermedi öpünce napıyon anne falan demedi ama ben kızdım sinirlendim ve tiksindim açıkçası. Sonra akşam odaya geçince geldi bana sırnaştı bende ağzıma ne geldiyse saydım sen evli kocaman bi adamsın annenin dudağından öpmesi nasıl iğrenç bişey dedim herşeyi söyledim o da dedi ki bi an boşluğuma geldi ne olduğumu anlamadım sonradan da bişey diyemedim ama yanlış olduğunu biliyorum dedi bana.
Çok teşekkür ederim verdiğin taktikler için çünkü şöyle bişey vae dediğin gibi evlilik nedie nasıldır biz doğru düzgün bişey anlamadıl evlilikten ve ne yapmam gerekir ne olması lazm nasıl davranöaö gerekir bilmiyorum. Annesini suçlar gibi hiç bi zaman konuşmadım konuşmam da zaten o zaman işlerin tersine döndüğünü biliyorum. Söyledikleeini denicem Biraz yola geldi gibi tamca ikna etmem lazımBenim tarzım şudur ki dediğim gibi çok sabırlı bir insanım. Gider öper koklar güzel güzel anlatırım derdimi. Genelde bu aşamada çözeriz. Hislerini anlatmalısın. Yalnız hissediyorum, seni çok özlüyorum, evliymis gibi hissetmiyorum, ayrı bir hayatımız yok ve bu beni çok zorluyor gibi. Ama annesini suçlama sakın. Baktın bundan anlamıyor, ben o zaman tavrımı değiştiririm. Gerekirse bağırıp çağırırım. Ben de insanım yeter artık, bu devirde böyle bir evlilik yaşayan mı var? Haftada bir gün de olsa seni görmek istiyorum bu lüks mü yani diye sert çık. Böyle olmaz. Sana da yazık bu evlilik değil ki. Sustukca tepene binerler.
AhahahEe memeden kesmiş mi ki nasıl yollamış oğlunu oralara ? Çok yanlış anne sütü ilk 30 yıl çok önemli.
O son dediğin inşallah olmaz hemşireyim ve elimden geleni yapıyorum çünkü ben bu durumları kaldıramıyorum bide onu hiç kaldıramam o zaman tartışmaların önünü hiç alamayız ailem ve onlar arasında da torun kavgası yaşanır bide o çıkar başıma valla 5 ayda bittim tükendmYani canım kusura bakma ama boşluğuna falan gelmemiştir. Kayınvaliden de 26 yıl içinde ilk defa eşinin dudağından öpmemiştir heralde değil mi?? Demekki ailecek tuhaflar.
O zaman baskın olamamışın ama bence bundan sonra olmaya başla çünkü korkarım ki sen uzun bi süre daha o evde kalacaksın, hatta ve hatta inşallah olmaz ama o evde çocuk büyüteceksin gibime geliyor
Eşin hepsine sustu diyelim annesinin dudağından öpmesi hiç mi ona garip gelmiyor ?Ahahahgüldürdün beni ya. Aslında ağlanacak halime gülmek oluyo bu ama dayanamadım. İlk 30 yıl evet önemli doğru söylüyorsun. Ya işte böyle ben anlamıyorum başka bi kız girince hayatlarıma o zaman kıymetleniyolar zaten
Ailen başka şehirde mi. Sen kayınvalidengilin olduğu şehirde çalıştığın için mi onlarla yaşıyorsun.O son dediğin inşallah olmaz hemşireyim ve elimden geleni yapıyorum çünkü ben bu durumları kaldıramıyorum bide onu hiç kaldıramam o zaman tartışmaların önünü hiç alamayız ailem ve onlar arasında da torun kavgası yaşanır bide o çıkar başıma valla 5 ayda bittim tükendm
Söylediğine göre o da garipsemiş ne olduğunu anlamamış birden ve sonradan da bişey diyememiş öyle söyledi yani. Ben 5 senedir tanıyorum kendisi ve ailesini hep sarılıp sırnaşırlardı birbirlerine ama öpmeyi ilk defa görfüm kp görse kesin kızardı ve diğer oğluda görse kızardı annesine eminim buna ama özellikle ben görürken yaptıEşin hepsine sustu diyelim annesinin dudağından öpmesi hiç mi ona garip gelmiyor ?
Yok iki tarafta aynı şehirde. Sadece annemler köydeler emekli olunca oraya yerleştiler kayınvalidemlerde merkezdeler.Ailen başka şehirde mi. Sen kayınvalidengilin olduğu şehirde çalıştığın için mi onlarla yaşıyorsun.
Ay git onlarla kal canım. Gerekirse 2 vasıta yap yine de ailenle kalYok iki tarafta aynı şehirde. Sadece annemler köydeler emekli olunca oraya yerleştiler kayınvalidemlerde merkezdeler.
Eşimde olmaz diyor sanki ne varsa Bn i türlü baskın çıkamıyorum yapamıyorum bide ben çok kıyımsızım malesef ve seviyoruö uzağız bide asker zaten zorluk çekiyo diye hiç kıyamıyorum ama kendimi de ezdiriyorum bence böyle yaparak dimi o yüzdende ben nasıl olsa sessiz kalırım kıyamam diye bastırmaya çalşsamda ile yaramıyoAy git onlarla kal canım. Gerekirse 2 vasıta yap yine de ailenle kal
İnşallah ikna edersin de kurtulursun bu kadından. Ay düşündükçe sinir oluyorum dudağından öpmek ne iğrenç bir şeydir.Çok teşekkür ederim verdiğin taktikler için çünkü şöyle bişey vae dediğin gibi evlilik nedie nasıldır biz doğru düzgün bişey anlamadıl evlilikten ve ne yapmam gerekir ne olması lazm nasıl davranöaö gerekir bilmiyorum. Annesini suçlar gibi hiç bi zaman konuşmadım konuşmam da zaten o zaman işlerin tersine döndüğünü biliyorum. Söyledikleeini denicem Biraz yola geldi gibi tamca ikna etmem lazım
Annenlere gitme, kv yle yaşa, çalıştığı şehre gitme, evlilikse bu her iki tarafta fedakarlık yapmalı.Eşimde olmaz diyor sanki ne varsa Bn i türlü baskın çıkamıyorum yapamıyorum bide ben çok kıyımsızım malesef ve seviyoruö uzağız bide asker zaten zorluk çekiyo diye hiç kıyamıyorum ama kendimi de ezdiriyorum bence böyle yaparak dimi o yüzdende ben nasıl olsa sessiz kalırım kıyamam diye bastırmaya çalşsamda ile yaramıyo
İnşallah ikna ederim evet. Bana göre her yaşta anne ya da babayla çocuğunun dudaktan öpülmesi yanlış ters geliyo belkide yetişme tarzımızdan böyle. Ben o zaman eşime şey dedim hatta. Babam beni böyle dudağımdan öpse ne yapardın sana normal gelirmiydi dedim cevap veremedi.İnşallah ikna edersin de kurtulursun bu kadından. Ay düşündükçe sinir oluyorum dudağından öpmek ne iğrenç bir şeydir.
Evet o bana gayet iyi kıyabiliyo bunu farkındayım ama yapım gereği yapamıyorum işte malesef off... Hep diyorum ki bende öyle yapmıcam o görür birazda o çeksin diyorum ama yapamıyorum. Kararlılığımı sürdüremiyorum kısacası. Ama artk affetmemem ona çatır çatıe kıyabilmem gerekiyo dimiAnnenlere gitme, kv yle yaşa, çalıştığı şehre gitme, evlilikse bu her iki tarafta fedakarlık yapmalı.
Diyeceğim o ki o size gayet iyi kıyabiliyor.
Kıyamaya bilirsin eşindir seversin sayarsın ama herşey karşılıklı olmalı. Sor bakalım eşine sen başka şehirde çalışıyor olsaydın o kendi ailesini bırakıp senin ailenle kalır mıydı? Ben cevap vereyim kalmazdı.Eşimde olmaz diyor sanki ne varsa Bn i türlü baskın çıkamıyorum yapamıyorum bide ben çok kıyımsızım malesef ve seviyoruö uzağız bide asker zaten zorluk çekiyo diye hiç kıyamıyorum ama kendimi de ezdiriyorum bence böyle yaparak dimi o yüzdende ben nasıl olsa sessiz kalırım kıyamam diye bastırmaya çalşsamda ile yaramıyo
Aynen öyle bende diyorum hani bu yaşlarımız bu günlerimiz bi daha geri gelmeyecek yarınımızın bi garantisi mi var diyorum bana hak veriyor ama sonrası fos bide gideceğim yer güneydoğu o yüzdende korkuyo anladığım kadarıyla. Evde tek olacaksın bende uzakta görevde olcam ha diyince gelemicem evde hastalansan bişey olsa ben gelemicem o zaman nolcak benim aklım sende kalcak diyo. Böyle kafası rahat çünkü işine geliyoKıyamaya bilirsin eşindir seversin sayarsın ama herşey karşılıklı olmalı. Sor bakalım eşine sen başka şehirde çalışıyor olsaydın o kendi ailesini bırakıp senin ailenle kalır mıydı? Ben cevap vereyim kalmazdı.
Sevgide saygı da karşılıklı olmalı canım. Eşim üzülmesin vs dersen sen üzülürsün. Eşini de üzmeyeceksin kendini de üzmeyeceksin bi yolunu bulacaksın. En kötü stüdyo bi daire bul çık. Mesleğin var maaşın var. En güzel yıllarını heba ettikten sonra ayrı evde yaşamışın ne olacak.
Sende ona deki. Benim evde yalnızken hastalanmam burda psikolojimin bozulmasından daha iyi de. Eğer seni düşünüyorsa senin düşüncelerine önem verir, kafasının rahatlığıma değil.Aynen öyle bende diyorum hani bu yaşlarımız bu günlerimiz bi daha geri gelmeyecek yarınımızın bi garantisi mi var diyorum bana hak veriyor ama sonrası fos bide gideceğim yer güneydoğu o yüzdende korkuyo anladığım kadarıyla. Evde tek olacaksın bende uzakta görevde olcam ha diyince gelemicem evde hastalansan bişey olsa ben gelemicem o zaman nolcak benim aklım sende kalcak diyo. Böyle kafası rahat çünkü işine geliyo
Tamam bu şekilde söylerim doğru diyorsun bakalım ne diyecek çok teşekkür ederimSende ona deki. Benim evde yalnızken hastalanmam burda psikolojimin bozulmasından daha iyi de. Eğer seni düşünüyorsa senin düşüncelerine önem verir, kafasının rahatlığıma değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?