Kayınvalidem oğlunu kıskanıyo ve ben haklımıyım haksızmıyım bilmiyorum..

Sanırım memur değilsiniz.Once bir gidin iş bakın araştırın bulursanız yerlesin ve düzeninizi kurun çalışın.is bulmadan yerleşmeyin malum artık günümüzde iş olanakları yok hemşireyim iş bulurum diye düşünüyorsunuz ama bulamayabilirsiniz.Ve eşinize de net tavrinizi koyun madem beraber olmayacağız ailem in yanına döneceğim vs bisey ler söyleyin istemediğiniz yerde kalmayın.

Ailemle görüşmeme engel olacak kişinin alnını karışlarım. Neyi çekiyorsunuz, mesleğiniz var, kocanız ortada yok ama siz onun ailesinin evinde sonu görünmeyen bir yoldasınız.
Ben ailemin yanına gidiyorum, bu evlilik sürsün istiyorsan ya yanına gelirim ya da biter deyin bu kadar.

Bu dediğini de yapmaya çalışıcam seviyoruö diye katlandım hep

Bana o zaman tepkisi hemen ama sen yanyana olamayacağımızı ayrı kalacağımızı biliyordun yapıyo. Sağlık ocağında kamu dışı hemşire olarak çalışıyorum kısacası burdan çıktığım an işsizim atanma tayin gibi bir durumum yok

Ev yasağı olan bölgede değilmi canım nasıl götürsün
Şuan bulunduğu yer sınırda ama geçici görevli orda geçici görevli olmasıma rağmen çoğu arkadaşının eşi orda yani şöyle haftada 1 veya 2 hafta 1 gün falan eve gidebiliyorlar sınırdan merkeze yani çoğu arkadaşıda götürmüş işte eşini bende onlar götürebiliyorken ben niye gelmiyorum diyorum derdim ondan yani

E tabi götürcek o zaman ya senden değerli mi psikolojin bozuluyo mutsuzsun, bizde sınırdayız kaydırmalı birlik çıkarsa ilerde inş çıkmaz da 6 ay falan görevler oluyo o zaman bile kendi evimde kalırım diyorum ben kendi annemde bile kalamam kaç yaşında insanlarız ya çocukmuyuz da hiç anlamıyorum böyle işleri hele de kaynana yanı, eş yokken bide

Ayrı evin olana kadar şakın çocuk yapma ayrı ev konusunda eşine ısrarcı ol Allahtan çalışan bi bayanmışsın şükret

İşte bende en başından anlatmaya çalıştım ayrı evim olsun dedim he arada gider kalırım dedim ama bi evimiz olur dedim aynı senin dediğin gibi bu yaştan sonra annemde bile ne işim var mantığıyla tabi. Ama beyefendi erkek kafası basmadı beni anlamadı 1 senemiz var dişini sık. Gideceğimiz yere masraf ederiz dedi ama tayin zamanında tayinde isteyemedi çünkü hepsi kötü yerlerdeler. Yani 1 yıl oldu mu sana 2021 ağustos! Ya işte bende o yüzden gitmek istiyorım oralarda ki görevlerin falanda sonu yok hal. Böyleyken. İnşallah ikna olurda götürür sizin eşiniz hangi ilde

İğrenç değil mi ya..
Kv oğlunu dudağından öpecek siz de trip vs atıp bırakacaksınız.
Belki empatinin b. Çıkarıcam ama babanız sizi dudaginizdan öpse eşiniz ne yapardı
Kvyi falan geçtim sizin tüm sorununuz eşinizle,sizi bu duruma düşüren eşiniz ve sırf sevdiğiniz için de kaybetme korkusu yok mecbur bekleyeceginizi biliyor bu 2021 ağustos da olur 2050 haziran da

İşte bende ondaki o garantici gözle bakan tavrını yıkmak istiyorum

İşte bende ondaki o garantici gözle bakan tavrını yıkmak istiyorum
Tamam bunun için bir adım atın hemsiresiniz en kötü ihtimalle oturduğunuz yerden tüm ilanlara cv bırakın iş arama sitelerindeki ilanlara
Emin olun böyle insanlara sizin kendi paranızı kazanabilme ihtimaliniz bile büyük bir tehdit
En azından birkaç sene özelde çalışırsınız atanana kadar

En azından iş bulamasamda ders çalışırım diyorum ev tek Bi işim de olmaz ama böyle kv kp yanında zor oluyo çalışılmıyo gelen giden

Kv'nizden tiksindim

Eşinizin mesleği zor ve üzmemek istemenizi anlıyorum ama çektiğiniz sıkıntıları kv'yi suçlamadan güzelce anlatirsaniz ikna olabilir bence. Erkekler çok düz mantık, su an onun için her sey mükemmel, hem sizde hem de ailesinde akli kalmiyor. Ama anne kizin bile uzun süre beraber yaşayamaması normalken sizi yabanci insanlarla yaşamaya zorluyor bu arada giden sizden gidiyor. Tek başına yaşayabilen bircok kadin var, 5 ay önce nerde kaliyordunuz? 1+1 ya da studyo dairede uzak mesafeyi idare etmeniz psikolojiniz için daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…