- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Yalnizkus3108
-
İnşallah anlayışla karşılar ve haklı bulur. Herşey gönlünce olsunTamam bu şekilde söylerim doğru diyorsun bakalım ne diyecek çok teşekkür ederim
Sanırım memur değilsiniz.Once bir gidin iş bakın araştırın bulursanız yerlesin ve düzeninizi kurun çalışın.is bulmadan yerleşmeyin malum artık günümüzde iş olanakları yok hemşireyim iş bulurum diye düşünüyorsunuz ama bulamayabilirsiniz.Ve eşinize de net tavrinizi koyun madem beraber olmayacağız ailem in yanına döneceğim vs bisey ler söyleyin istemediğiniz yerde kalmayın.Elimden geldiğince ikna etmeye çalışıyorum ama olmuyor ya. Ne yapsam ne etsem daha etkili olur eşimin üzerinde anlamadım yani çocuk istiyo çünkü çok seviyo çocukları bende burdan girdim yanına almazsan beni çocuk falan yok dedim tamam ayarlamaya çalışcam dedi ama beni atlatacak bana öyle geliyo
Teşekkür ederim o güzel dileklerin içinİnşallah anlayışla karşılar ve haklı bulur. Herşey gönlünce olsun
Bu dediğini de yapmaya çalışıcam seviyoruö diye katlandım hepAilemle görüşmeme engel olacak kişinin alnını karışlarım. Neyi çekiyorsunuz, mesleğiniz var, kocanız ortada yok ama siz onun ailesinin evinde sonu görünmeyen bir yoldasınız.
Ben ailemin yanına gidiyorum, bu evlilik sürsün istiyorsan ya yanına gelirim ya da biter deyin bu kadar.
Bana o zaman tepkisi hemen ama sen yanyana olamayacağımızı ayrı kalacağımızı biliyordun yapıyo. Sağlık ocağında kamu dışı hemşire olarak çalışıyorum kısacası burdan çıktığım an işsizim atanma tayin gibi bir durumum yokSanırım memur değilsiniz.Once bir gidin iş bakın araştırın bulursanız yerlesin ve düzeninizi kurun çalışın.is bulmadan yerleşmeyin malum artık günümüzde iş olanakları yok hemşireyim iş bulurum diye düşünüyorsunuz ama bulamayabilirsiniz.Ve eşinize de net tavrinizi koyun madem beraber olmayacağız ailem in yanına döneceğim vs bisey ler söyleyin istemediğiniz yerde kalmayın.
Ev yasağı olan bölgede değilmi canım nasıl götürsünAynrn öyle hadi evlendik sorun yok ama götürebiliyorken gittiğin yere beni götürmemek niye
Şuan bulunduğu yer sınırda ama geçici görevli orda geçici görevli olmasıma rağmen çoğu arkadaşının eşi orda yani şöyle haftada 1 veya 2 hafta 1 gün falan eve gidebiliyorlar sınırdan merkeze yani çoğu arkadaşıda götürmüş işte eşini bende onlar götürebiliyorken ben niye gelmiyorum diyorum derdim ondan yaniEv yasağı olan bölgede değilmi canım nasıl götürsün
E tabi götürcek o zaman ya senden değerli mi psikolojin bozuluyo mutsuzsun, bizde sınırdayız kaydırmalı birlik çıkarsa ilerde inş çıkmaz da 6 ay falan görevler oluyo o zaman bile kendi evimde kalırım diyorum ben kendi annemde bile kalamam kaç yaşında insanlarız ya çocukmuyuz da hiç anlamıyorum böyle işleri hele de kaynana yanı, eş yokken bideŞuan bulunduğu yer sınırda ama geçici görevli orda geçici görevli olmasıma rağmen çoğu arkadaşının eşi orda yani şöyle haftada 1 veya 2 hafta 1 gün falan eve gidebiliyorlar sınırdan merkeze yani çoğu arkadaşıda götürmüş işte eşini bende onlar götürebiliyorken ben niye gelmiyorum diyorum derdim ondan yani
Biraz da eşiniz katlansın seviyorsa, tek taraflı olmaz bu işler. Yok yakınken çözüm bulun.Bu dediğini de yapmaya çalışıcam seviyoruö diye katlandım hep
Ayrı evin olana kadar şakın çocuk yapma ayrı ev konusunda eşine ısrarcı ol Allahtan çalışan bi bayanmışsın şükretÖnce beni yargılamadan yazdıklarımı okursanız beni çok mutlu edersiniz çünkü ben gerçekten artık sinirden stresten hastalanmaya başladım ve haksızsam haksız haklıysam haklısın diyin kimseyede anlatamıyorum derdimi. Neyse uzatmadan konuya geçeyim. Kayınvalidem oğluna çok düşkün oğlu da ona öyle. Tabiki bu konuda sorunum yok annedir kıskanır sever. Biz 5 senelik ilişkimizin sonunda evlendik şu anda 5 aylık evliyiz ve eşim suriye sınırında asker yani mesleği öyle. Ve bende 1 yıl sonra başka yere geçecek diye tayin alacak diye tamam dedim ailesiyle yaşıyorum. Kısacası eşimle ayrı yaşıyoruz. Düğünümüzden 10 gün sonra görev yerine gitti ve 5 ay sonra daha yeni geldi yeni gördüm. Kayınvalide erken yatıyoruz diye tavır yapıyo erken dediğimde gece 12. Ben çalışıyorum sabah işe gidiyorum daha kaçta yatayım ama derdi oğlunun da benimle birlikte aynı saatte yatması. Her neyse bunun gibi bir sürü kıskançlıkları var hadi saygı duyuyorum. Neyse biz biyere gezmeye gittik geldik birer hediye aldık evdekilere kayınvalide oğluna teşekkür ederken dudağından öptü hemde benim karşımda işte içimden başladım saymaya ama yıkıldım evli barklı oğlun ve karısı yanınızda ve oğlun 26 yaşında nasıl dudağından öpebilirsin ya. Mesela eşim yokken bi konudan dolayı tartışmışız tatlıya bağlayıp kapanmış konu ve beni eşime söylemiyim diye tembihliyo. 1 ay sonra eşim izine geliyo sanki hiç konuşmamış ve tembihliyen kendisi değilmiş gibi aynı konuları oğlunun yanında açtı ve yeniden tartıştık kayınpeder kaynanaya kızdı beni haklı buldu. Benim akrabalarım çevremdeki insanlar ona göre hep kötü ve zaten eşimede el öpmesinden gelince dediki ikinizede söylüyorum oğlum senin ailenin evine gitmeyecek bundan sonra yoksa hakkımı helal etmiyorum dedi ve ben bıktım artk ailem niye böyle oldu damat neden arayıp sormuyo diyo bişey de diyemiyorum. Kafayı yemek üzereyim eşim yanımda yok zaten. Ya normalde sen benim kızımsın biz anne kızız diyo kayınvalide ve oğlu hergelişinde böyle yapıyo ama. Durup dururken triplere giriyo surat ediyo işten eve gidesim gelmiyo geriliyorum çünkü hergece ağlıyorum. Normal de iyi hoş ama bu anlık şeyleri beni. Deli ediyor. Mesela istanbula gitti 10 günlüğüne 10 gün boyunca hergün aramam lazımmış neden aramamışım ben zaten onu hiç sevmemişim falan bana böyle yapıyo illa hergün aramam mı gerekiyordu. Ben şu zamanda kimsenin yapmadığını yapıp aynı evde oturmayı kabul ettim. Eşime diyorum ki arkadaşların eşlerini götürüyo hiç olmazsa ay da 3 4 kere görürüm seni beni çalıştığın ile götür merkeze geldikçe görüşürüz yoruldum diyorum o da olmaz diyo sabret diyo. Ama ülkenin bu savaş durumu böyle oldukça oralardam gelemicek. Bu arada bizden de torun bekliyolae bunca sıkıntı içinde ve daha 5 aylık evliyiz ve ayrı evim köyüm yok. Nolur bana yardmcı olun ihtiyacım var buna.
Tamam bu önerini dikkate alıcam çok sağolBiraz da eşiniz katlansın seviyorsa, tek taraflı olmaz bu işler. Yok yakınken çözüm bulun.
İşte bende en başından anlatmaya çalıştım ayrı evim olsun dedim he arada gider kalırım dedim ama bi evimiz olur dedim aynı senin dediğin gibi bu yaştan sonra annemde bile ne işim var mantığıyla tabi. Ama beyefendi erkek kafası basmadı beni anlamadı 1 senemiz var dişini sık. Gideceğimiz yere masraf ederiz dedi ama tayin zamanında tayinde isteyemedi çünkü hepsi kötü yerlerdeler. Yani 1 yıl oldu mu sana 2021 ağustos! Ya işte bende o yüzden gitmek istiyorım oralarda ki görevlerin falanda sonu yok hal. Böyleyken. İnşallah ikna olurda götürür sizin eşiniz hangi ildeE tabi götürcek o zaman ya senden değerli mi psikolojin bozuluyo mutsuzsun, bizde sınırdayız kaydırmalı birlik çıkarsa ilerde inş çıkmaz da 6 ay falan görevler oluyo o zaman bile kendi evimde kalırım diyorum ben kendi annemde bile kalamam kaç yaşında insanlarız ya çocukmuyuz da hiç anlamıyorum böyle işleri hele de kaynana yanı, eş yokken bide
Evet bide evde olsam sürekli kaynanayla dipdibe kafauo yerdm kesin o zmaan halime şükrediyorum her zaman.eşim çocuk çok istiyor bende ona şart olarak ev sundumAyrı evin olana kadar şakın çocuk yapma ayrı ev konusunda eşine ısrarcı ol Allahtan çalışan bi bayanmışsın şükret
İşte bende ondaki o garantici gözle bakan tavrını yıkmak istiyorumİğrenç değil mi ya..
Kv oğlunu dudağından öpecek siz de trip vs atıp bırakacaksınız.
Belki empatinin b. Çıkarıcam ama babanız sizi dudaginizdan öpse eşiniz ne yapardı
Kvyi falan geçtim sizin tüm sorununuz eşinizle,sizi bu duruma düşüren eşiniz ve sırf sevdiğiniz için de kaybetme korkusu yok mecbur bekleyeceginizi biliyor bu 2021 ağustos da olur 2050 haziran da
Tamam bunun için bir adım atın hemsiresiniz en kötü ihtimalle oturduğunuz yerden tüm ilanlara cv bırakın iş arama sitelerindeki ilanlaraİşte bende ondaki o garantici gözle bakan tavrını yıkmak istiyorum
En azından iş bulamasamda ders çalışırım diyorum ev tek Bi işim de olmaz ama böyle kv kp yanında zor oluyo çalışılmıyo gelen gidenTamam bunun için bir adım atın hemsiresiniz en kötü ihtimalle oturduğunuz yerden tüm ilanlara cv bırakın iş arama sitelerindeki ilanlara
Emin olun böyle insanlara sizin kendi paranızı kazanabilme ihtimaliniz bile büyük bir tehdit
En azından birkaç sene özelde çalışırsınız atanana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?