- 16 Mart 2018
- 452
- 375
- 33
- Konu Sahibi Yalnizkus3108
-
Birde bende var böyle bir dert saplantılı halde oğluna bağlı. Kadın gezsek, yatsak yanyana otursak kıskançlık kırizlerine giriyo. Taş taş üstünde bırakmıyo. Atmadığı iftiralar kalmıyo. Sürekli eşimi doldurmanın derdinde ki dolduracağı kadar doldurdu. Evime gelene gidene karıştı. Evde kalmış kızına da kendisine de hizmetçilik ettirdi. En son yine iftira atarken yakaladım. Ses etmiyodum kocamla aram bozulmasın diye ama kalktı tokadı patlattı birsürü insan içinde aileme hakaretler yağdırdi. Dayanamadım tüm yaşananlara kendimi kaybettim. Suratına iki tokat patlatıp al oğlunu da başına çal diyip çıktım evden. Tabi sevgili oğluşu yalvar yakar oldu. Sonuç mu? Ne çocuklarımı görebiliyor ne evime gelebiliyor. Eeee kşmsenin sınırı, sabrı sonsuz değilÖnce beni yargılamadan yazdıklarımı okursanız beni çok mutlu edersiniz çünkü ben gerçekten artık sinirden stresten hastalanmaya başladım ve haksızsam haksız haklıysam haklısın diyin kimseyede anlatamıyorum derdimi. Neyse uzatmadan konuya geçeyim. Kayınvalidem oğluna çok düşkün oğlu da ona öyle. Tabiki bu konuda sorunum yok annedir kıskanır sever. Biz 5 senelik ilişkimizin sonunda evlendik şu anda 5 aylık evliyiz ve eşim suriye sınırında asker yani mesleği öyle. Ve bende 1 yıl sonra başka yere geçecek diye tayin alacak diye tamam dedim ailesiyle yaşıyorum. Kısacası eşimle ayrı yaşıyoruz. Düğünümüzden 10 gün sonra görev yerine gitti ve 5 ay sonra daha yeni geldi yeni gördüm. Kayınvalide erken yatıyoruz diye tavır yapıyo erken dediğimde gece 12. Ben çalışıyorum sabah işe gidiyorum daha kaçta yatayım ama derdi oğlunun da benimle birlikte aynı saatte yatması. Her neyse bunun gibi bir sürü kıskançlıkları var hadi saygı duyuyorum. Neyse biz biyere gezmeye gittik geldik birer hediye aldık evdekilere kayınvalide oğluna teşekkür ederken dudağından öptü hemde benim karşımda işte içimden başladım saymaya ama yıkıldım evli barklı oğlun ve karısı yanınızda ve oğlun 26 yaşında nasıl dudağından öpebilirsin ya. Mesela eşim yokken bi konudan dolayı tartışmışız tatlıya bağlayıp kapanmış konu ve beni eşime söylemiyim diye tembihliyo. 1 ay sonra eşim izine geliyo sanki hiç konuşmamış ve tembihliyen kendisi değilmiş gibi aynı konuları oğlunun yanında açtı ve yeniden tartıştık kayınpeder kaynanaya kızdı beni haklı buldu. Benim akrabalarım çevremdeki insanlar ona göre hep kötü ve zaten eşimede el öpmesinden gelince dediki ikinizede söylüyorum oğlum senin ailenin evine gitmeyecek bundan sonra yoksa hakkımı helal etmiyorum dedi ve ben bıktım artk ailem niye böyle oldu damat neden arayıp sormuyo diyo bişey de diyemiyorum. Kafayı yemek üzereyim eşim yanımda yok zaten. Ya normalde sen benim kızımsın biz anne kızız diyo kayınvalide ve oğlu hergelişinde böyle yapıyo ama. Durup dururken triplere giriyo surat ediyo işten eve gidesim gelmiyo geriliyorum çünkü hergece ağlıyorum. Normal de iyi hoş ama bu anlık şeyleri beni. Deli ediyor. Mesela istanbula gitti 10 günlüğüne 10 gün boyunca hergün aramam lazımmış neden aramamışım ben zaten onu hiç sevmemişim falan bana böyle yapıyo illa hergün aramam mı gerekiyordu. Ben şu zamanda kimsenin yapmadığını yapıp aynı evde oturmayı kabul ettim. Eşime diyorum ki arkadaşların eşlerini götürüyo hiç olmazsa ay da 3 4 kere görürüm seni beni çalıştığın ile götür merkeze geldikçe görüşürüz yoruldum diyorum o da olmaz diyo sabret diyo. Ama ülkenin bu savaş durumu böyle oldukça oralardam gelemicek. Bu arada bizden de torun bekliyolae bunca sıkıntı içinde ve daha 5 aylık evliyiz ve ayrı evim köyüm yok. Nolur bana yardmcı olun ihtiyacım var buna.
Kaynana size siz ona tokat mi attiniz?Birde bende var böyle bir dert saplantılı halde oğluna bağlı. Kadın gezsek, yatsak yanyana otursak kıskançlık kırizlerine giriyo. Taş taş üstünde bırakmıyo. Atmadığı iftiralar kalmıyo. Sürekli eşimi doldurmanın derdinde ki dolduracağı kadar doldurdu. Evime gelene gidene karıştı. Evde kalmış kızına da kendisine de hizmetçilik ettirdi. En son yine iftira atarken yakaladım. Ses etmiyodum kocamla aram bozulmasın diye ama kalktı tokadı patlattı birsürü insan içinde aileme hakaretler yağdırdi. Dayanamadım tüm yaşananlara kendimi kaybettim. Suratına iki tokat patlatıp al oğlunu da başına çal diyip çıktım evden. Tabi sevgili oğluşu yalvar yakar oldu. Sonuç mu? Ne çocuklarımı görebiliyor ne evime gelebiliyor. Eeee kşmsenin sınırı, sabrı sonsuz değil
OtururkenKaynana size siz ona tokat mi attiniz?
EvetBirde bende var böyle bir dert saplantılı halde oğluna bağlı. Kadın gezsek, yatsak yanyana otursak kıskançlık kırizlerine giriyo. Taş taş üstünde bırakmıyo. Atmadığı iftiralar kalmıyo. Sürekli eşimi doldurmanın derdinde ki dolduracağı kadar doldurdu. Evime gelene gidene karıştı. Evde kalmış kızına da kendisine de hizmetçilik ettirdi. En son yine iftira atarken yakaladım. Ses etmiyodum kocamla aram bozulmasın diye ama kalktı tokadı patlattı birsürü insan içinde aileme hakaretler yağdırdi. Dayanamadım tüm yaşananlara kendimi kaybettim. Suratına iki tokat patlatıp al oğlunu da başına çal diyip çıktım evden. Tabi sevgili oğluşu yalvar yakar oldu. Sonuç mu? Ne çocuklarımı görebiliyor ne evime gelebiliyor. Eeee kşmsenin sınırı, sabrı sonsuz değil
Kaynanam bana tokat attı bende herzaman ki gibi oturup ağlayıp kendimi harap ettim desem de bukadar şaşıracak mıydınız? Hetkesin bir kırılma noktası vardır hanımefendi. Dayanma gücünü sabrını sömürdüğün birinden ilah muammelesi göremesin. Abes gelecek ama o gün hayatımın dönüm noktası oldu. Çünkü hergün intihar fikriyle yatıp kalkıyordum. Çünkü o cadının işkenceleri anneme hakaretleri ve sürekli çocuklarımla kocamla tehdit etmesi canıma yetmişti. Şimdi senin suçun yok mu dediğini duyar gibiyim. Var kendisinin istediği değil de oğlunun sevdiği benle evlendik. Pişmanmıyım? Aslaaa. Keske hayatımı daha önce onun lanet ellerinden söke söke de olsa alsaydım. En güzel yıllarımı mahvettiKaynana size siz ona tokat mi attiniz?
Bir tokada bir hayat. Bence geç bile kaldım. Oğlunun karısını kuma gibi göreceksen evlendirmeseydin. Anam yok diye hwr fırsatta ben ona sarılırdım. Annem derdim de bir kere kızım dediğini bilmem canı cehennemeOtururken
Evet
Kaynanam bana tokat attı bende herzaman ki gibi oturup ağlayıp kendimi harap ettim desem de bukadar şaşıracak mıydınız? Hetkesin bir kırılma noktası vardır hanımefendi. Dayanma gücünü sabrını sömürdüğün birinden ilah muammelesi göremesin. Abes gelecek ama o gün hayatımın dönüm noktası oldu. Çünkü hergün intihar fikriyle yatıp kalkıyordum. Çünkü o cadının işkenceleri anneme hakaretleri ve sürekli çocuklarımla kocamla tehdit etmesi canıma yetmişti. Şimdi senin suçun yok mu dediğini duyar gibiyim. Var kendisinin istediği değil de oğlunun sevdiği benle evlendik. Pişmanmıyım? Aslaaa. Keske hayatımı daha önce onun lanet ellerinden söke söke de olsa alsaydım. En güzel yıllarımı mahvetti
Yanlis anlamayin şaşırdım sadece işlerin bu noktaya gelmesine. Yani tokat cok ağır, çok uç bir nokta. Ama ilk o yaptıysa sınırı ilk o aştıysa iyi ki oturup ağlamak yerine siz de karşılık vermişsiniz.Otururken
Evet
Kaynanam bana tokat attı bende herzaman ki gibi oturup ağlayıp kendimi harap ettim desem de bukadar şaşıracak mıydınız? Hetkesin bir kırılma noktası vardır hanımefendi. Dayanma gücünü sabrını sömürdüğün birinden ilah muammelesi göremesin. Abes gelecek ama o gün hayatımın dönüm noktası oldu. Çünkü hergün intihar fikriyle yatıp kalkıyordum. Çünkü o cadının işkenceleri anneme hakaretleri ve sürekli çocuklarımla kocamla tehdit etmesi canıma yetmişti. Şimdi senin suçun yok mu dediğini duyar gibiyim. Var kendisinin istediği değil de oğlunun sevdiği benle evlendik. Pişmanmıyım? Aslaaa. Keske hayatımı daha önce onun lanet ellerinden söke söke de olsa alsaydım. En güzel yıllarımı mahvetti
Urfa çok kötü bir yer değilki deni neden götürmüyor eşin sanki pinti gibi geldi ve senin mesleğin neyy neden bu kadar onun her dediğine evet diyorsun onun olduğu yerde çalışamazmısın sendeBen bunu daha yolun başındayken söyledim dedim ki annemlerle kalayım nasıl olsa çalışıyorum hani. Yok olmaz dedi ayrı ev mevzusunuda söyledim 1 yıl sonra tayin yerimde eşya alırız ev düzeriz düğünümüzü borçsuz halledelim para biriktiririz o 1 senede dedi daha sonra ev almayı düşünüyorduk çünkü. Bu sefer dediğim de olmaz diyo yine ama bana bi kaç ay ver duruma göre seni götürürüm urfaya diyo. Ama eminim ki beni atlatacak bi şekilde. Ayrıca bu ülkenim mevzuları düzelmediği sürece hep oralarda olacak. 1 seneye tayin isteyemicek yani. Masraf olur diyo bana oralarda ev fiyatları pahalıymış falan maddiyatı öne sürüyo deli oldum. Ama annesinin hatalı olduğunu biliyo hak veriyo bana o da şaşırtıcı tabi.
Hemşiremisin valla kızımı bu kadarda köle olsun diye okutmazdım eşin seni kandırıyor kiralar pahalı diye heryerde fiyatlar öyle sen nasıl evlenmeden önce kayınvalideyle yaşamayı kabul edersin bende sandım çok kötü biryerde çalışıyor urfa ne kadar gğzel bir şehirEvet kiralar 1500 vs 1000 tl civarında olduğu için ve bizim şuan yaşadığımız şehirde de evler uygun olduğu için ona şuan oralar o fiyatlar pahalı geliyo ama varsın pahalı olsun ben hemşireyim bi iş bulurum oralarda da hastane var illaki. Ona destel olurum yani ama anlamıyo.
Oğlu geldiğinde kendisinin akrabalara gidip yanlız burakması gerekirken sizi birde 12de yatmanızı kıskanması halbuki yanlız bırak yeni evlileriHeh aynen sonunda birisi bu konuya tepki gösterdi bencede dudağından öpmek nedir küçük çocuk değilki bu koca adam üstelikte evli. Utanmasa koynuna da girecek oğlunun heralde bunu söylemek istemem ama bu bana çok ters bişey. Yatmamızı kalkmamızı da kıskanıyordur Allah bilir
Ama o sana kıyıyorEşimde olmaz diyor sanki ne varsa Bn i türlü baskın çıkamıyorum yapamıyorum bide ben çok kıyımsızım malesef ve seviyoruö uzağız bide asker zaten zorluk çekiyo diye hiç kıyamıyorum ama kendimi de ezdiriyorum bence böyle yaparak dimi o yüzdende ben nasıl olsa sessiz kalırım kıyamam diye bastırmaya çalşsamda ile yaramıyo
doğru mu okudum? kayınvalide 26 yaşında oğlunu dudağından mı öpüyor???
evi aileyi telefon etmeyi bilmem neyi geçtim bu sapıklık bu cinsel taciz bu ensest. haberiniz var mı?
sonuna kadar haklısın Allahım esirgesin benimde oğlum var 7 yaşında asla dudaktan öpmem ve karşıyım bana göre bir sapıklıktır bu! daha birde 26 yaşında oğluna Allah ıslah etsin ailenle eşinin görüşmesine karışması başlı başına bi sorun berbat bir huyu varmış iyi idare etmişsin Allah kurtarsın ne diyim!Önce beni yargılamadan yazdıklarımı okursanız beni çok mutlu edersiniz çünkü ben gerçekten artık sinirden stresten hastalanmaya başladım ve haksızsam haksız haklıysam haklısın diyin kimseyede anlatamıyorum derdimi. Neyse uzatmadan konuya geçeyim. Kayınvalidem oğluna çok düşkün oğlu da ona öyle. Tabiki bu konuda sorunum yok annedir kıskanır sever. Biz 5 senelik ilişkimizin sonunda evlendik şu anda 5 aylık evliyiz ve eşim suriye sınırında asker yani mesleği öyle. Ve bende 1 yıl sonra başka yere geçecek diye tayin alacak diye tamam dedim ailesiyle yaşıyorum. Kısacası eşimle ayrı yaşıyoruz. Düğünümüzden 10 gün sonra görev yerine gitti ve 5 ay sonra daha yeni geldi yeni gördüm. Kayınvalide erken yatıyoruz diye tavır yapıyo erken dediğimde gece 12. Ben çalışıyorum sabah işe gidiyorum daha kaçta yatayım ama derdi oğlunun da benimle birlikte aynı saatte yatması. Her neyse bunun gibi bir sürü kıskançlıkları var hadi saygı duyuyorum. Neyse biz biyere gezmeye gittik geldik birer hediye aldık evdekilere kayınvalide oğluna teşekkür ederken dudağından öptü hemde benim karşımda işte içimden başladım saymaya ama yıkıldım evli barklı oğlun ve karısı yanınızda ve oğlun 26 yaşında nasıl dudağından öpebilirsin ya. Mesela eşim yokken bi konudan dolayı tartışmışız tatlıya bağlayıp kapanmış konu ve beni eşime söylemiyim diye tembihliyo. 1 ay sonra eşim izine geliyo sanki hiç konuşmamış ve tembihliyen kendisi değilmiş gibi aynı konuları oğlunun yanında açtı ve yeniden tartıştık kayınpeder kaynanaya kızdı beni haklı buldu. Benim akrabalarım çevremdeki insanlar ona göre hep kötü ve zaten eşimede el öpmesinden gelince dediki ikinizede söylüyorum oğlum senin ailenin evine gitmeyecek bundan sonra yoksa hakkımı helal etmiyorum dedi ve ben bıktım artk ailem niye böyle oldu damat neden arayıp sormuyo diyo bişey de diyemiyorum. Kafayı yemek üzereyim eşim yanımda yok zaten. Ya normalde sen benim kızımsın biz anne kızız diyo kayınvalide ve oğlu hergelişinde böyle yapıyo ama. Durup dururken triplere giriyo surat ediyo işten eve gidesim gelmiyo geriliyorum çünkü hergece ağlıyorum. Normal de iyi hoş ama bu anlık şeyleri beni. Deli ediyor. Mesela istanbula gitti 10 günlüğüne 10 gün boyunca hergün aramam lazımmış neden aramamışım ben zaten onu hiç sevmemişim falan bana böyle yapıyo illa hergün aramam mı gerekiyordu. Ben şu zamanda kimsenin yapmadığını yapıp aynı evde oturmayı kabul ettim. Eşime diyorum ki arkadaşların eşlerini götürüyo hiç olmazsa ay da 3 4 kere görürüm seni beni çalıştığın ile götür merkeze geldikçe görüşürüz yoruldum diyorum o da olmaz diyo sabret diyo. Ama ülkenin bu savaş durumu böyle oldukça oralardam gelemicek. Bu arada bizden de torun bekliyolae bunca sıkıntı içinde ve daha 5 aylık evliyiz ve ayrı evim köyüm yok. Nolur bana yardmcı olun ihtiyacım var buna.
Teşekkür ederim canım. Ben oğlum aşığım diyo kadın kabullenin bunu diyor. Neymiş oğlu benim aklıma uysa dediğimi yapsa zaten bu evde durmazmışız şimdiye kadar. Ya ben istediö baştan evde durmayı hani para biriktirirz eşimde uzakta vs diye herneyse bide bana tartışma anında demesinmi sen ayrı evi annen baban rahat gelebilsin diyr istiyorsun diye. O bile dert olmul kadına annemin babamın gelmesini geçtim benim ayrı evim olması hakkım bikere kadın bunun altından bile neler aramışta annemlere bağlamış olayı bi. Görsen kafayı yicemsonuna kadar haklısın Allahım esirgesin benimde oğlum var 7 yaşında asla dudaktan öpmem ve karşıyım bana göre bir sapıklıktır bu! daha birde 26 yaşında oğluna Allah ıslah etsin ailenle eşinin görüşmesine karışması başlı başına bi sorun berbat bir huyu varmış iyi idare etmişsin Allah kurtarsın ne diyim!
Ben hemşireyim çalışabilrm iş olduktab sonra heryerdeUrfa çok kötü bir yer değilki deni neden götürmüyor eşin sanki pinti gibi geldi ve senin mesleğin neyy neden bu kadar onun her dediğine evet diyorsun onun olduğu yerde çalışamazmısın sende
Sormayın vallahi ya eşimi öpemez oldum tiksinir oldum geldi şuraya 10 güb beraber kalabildik sadece tiksindirdi beni kocamdan yaBen o noktayım halen aynı evde oturmasını geçtim. O çatlak kadın Ruslardan bile revel atlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?