Kayınvalidem oğlunu kıskanıyo ve ben haklımıyım haksızmıyım bilmiyorum..

Tayini çıkana kadar beklemediğiniz için şu an bu sorunları yaşıyorsunuz. Tayin olunca ayrı ev eşya olacaksa sizde tayin belli olduktan sonra evlenelim diyebilirdiniz.

Ayrıca kusura bakmayın ama annesinin memesinden ayrılamayana ben koca, eş demiyorum.
Oğlunu evlendirdikten sonra kendine koca yapmaya çalışana da ne anne ne kv derim.

Bas git annenin evine eşim dediğin şahsiyete sorma gereğinde bile bulunma.
Eş olsa idi üç maymunu oynamazdı.

Birde bende var böyle bir dert saplantılı halde oğluna bağlı. Kadın gezsek, yatsak yanyana otursak kıskançlık kırizlerine giriyo. Taş taş üstünde bırakmıyo. Atmadığı iftiralar kalmıyo. Sürekli eşimi doldurmanın derdinde ki dolduracağı kadar doldurdu. Evime gelene gidene karıştı. Evde kalmış kızına da kendisine de hizmetçilik ettirdi. En son yine iftira atarken yakaladım. Ses etmiyodum kocamla aram bozulmasın diye ama kalktı tokadı patlattı birsürü insan içinde aileme hakaretler yağdırdi. Dayanamadım tüm yaşananlara kendimi kaybettim. Suratına iki tokat patlatıp al oğlunu da başına çal diyip çıktım evden. Tabi sevgili oğluşu yalvar yakar oldu. Sonuç mu? Ne çocuklarımı görebiliyor ne evime gelebiliyor. Eeee kşmsenin sınırı, sabrı sonsuz değil

Kaynana size siz ona tokat mi attiniz?

Otururken
Evet
Kaynanam bana tokat attı bende herzaman ki gibi oturup ağlayıp kendimi harap ettim desem de bukadar şaşıracak mıydınız? Hetkesin bir kırılma noktası vardır hanımefendi. Dayanma gücünü sabrını sömürdüğün birinden ilah muammelesi göremesin. Abes gelecek ama o gün hayatımın dönüm noktası oldu. Çünkü hergün intihar fikriyle yatıp kalkıyordum. Çünkü o cadının işkenceleri anneme hakaretleri ve sürekli çocuklarımla kocamla tehdit etmesi canıma yetmişti. Şimdi senin suçun yok mu dediğini duyar gibiyim. Var kendisinin istediği değil de oğlunun sevdiği benle evlendik. Pişmanmıyım? Aslaaa. Keske hayatımı daha önce onun lanet ellerinden söke söke de olsa alsaydım. En güzel yıllarımı mahvetti

Bir tokada bir hayat. Bence geç bile kaldım. Oğlunun karısını kuma gibi göreceksen evlendirmeseydin. Anam yok diye hwr fırsatta ben ona sarılırdım. Annem derdim de bir kere kızım dediğini bilmem canı cehenneme

Benim kaynanam da oğlunu kıskanıyor ayrı oturmamiza rağmen oglunu bana karşı doldurup esimi uzerime salıyor Bnde aramiyorum sormuyorum ne hali varsa görsün diyorum

Yanlis anlamayin şaşırdım sadece işlerin bu noktaya gelmesine. Yani tokat cok ağır, çok uç bir nokta. Ama ilk o yaptıysa sınırı ilk o aştıysa iyi ki oturup ağlamak yerine siz de karşılık vermişsiniz.

Urfa çok kötü bir yer değilki deni neden götürmüyor eşin sanki pinti gibi geldi ve senin mesleğin neyy neden bu kadar onun her dediğine evet diyorsun onun olduğu yerde çalışamazmısın sende

Hemşiremisin valla kızımı bu kadarda köle olsun diye okutmazdım eşin seni kandırıyor kiralar pahalı diye heryerde fiyatlar öyle sen nasıl evlenmeden önce kayınvalideyle yaşamayı kabul edersin bende sandım çok kötü biryerde çalışıyor urfa ne kadar gğzel bir şehir

Oğlu geldiğinde kendisinin akrabalara gidip yanlız burakması gerekirken sizi birde 12de yatmanızı kıskanması halbuki yanlız bırak yeni evlileri

Ama o sana kıyıyor

doğru mu okudum? kayınvalide 26 yaşında oğlunu dudağından mı öpüyor???

evi aileyi telefon etmeyi bilmem neyi geçtim bu sapıklık bu cinsel taciz bu ensest. haberiniz var mı?

Ben o noktayım halen aynı evde oturmasını geçtim. O çatlak kadın Ruslardan bile revel atlamış.

sonuna kadar haklısın Allahım esirgesin benimde oğlum var 7 yaşında asla dudaktan öpmem ve karşıyım bana göre bir sapıklıktır bu! daha birde 26 yaşında oğluna Allah ıslah etsin ailenle eşinin görüşmesine karışması başlı başına bi sorun berbat bir huyu varmış iyi idare etmişsin Allah kurtarsın ne diyim!

Bencede zaten sabırda biyere kadar bende belli aralıklarla hep aynı mevzularla dediğin gibi tartışıyoruz kavgalar ediyoruz eşim uzakta mesleki zorluklsrı var vs diyede onada pek sesimi çıkartıyorum uzaktan doğru ona Bişeyler anlatıp canını sıkmal istemiyorum. Oğluma aşığım bunu kabulleneceksin diyor bana kayınvalide ya sabır oğlunu sevsin banane benim ona kıskanmasına bi lafım yok ki.

Teşekkür ederim canım. Ben oğlum aşığım diyo kadın kabullenin bunu diyor. Neymiş oğlu benim aklıma uysa dediğimi yapsa zaten bu evde durmazmışız şimdiye kadar. Ya ben istediö baştan evde durmayı hani para biriktirirz eşimde uzakta vs diye herneyse bide bana tartışma anında demesinmi sen ayrı evi annen baban rahat gelebilsin diyr istiyorsun diye. O bile dert olmul kadına annemin babamın gelmesini geçtim benim ayrı evim olması hakkım bikere kadın bunun altından bile neler aramışta annemlere bağlamış olayı bi. Görsen kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…