- 8 Ocak 2019
- 4.582
- 12.110
- 208
- 34
- Konu Sahibi Yalnizkus3108
-
Ben evlenince geldim işte sınırdayım bende, ama benimkinin görevi rahat şimdilik haftada bi gün görevi oluyo onun harici sabah gidip akşam gelmeli, inş düzelir sizin durumlarda, çok zordur eminimİşte bende en başından anlatmaya çalıştım ayrı evim olsun dedim he arada gider kalırım dedim ama bi evimiz olur dedim aynı senin dediğin gibi bu yaştan sonra annemde bile ne işim var mantığıyla tabi. Ama beyefendi erkek kafası basmadı beni anlamadı 1 senemiz var dişini sık. Gideceğimiz yere masraf ederiz dedi ama tayin zamanında tayinde isteyemedi çünkü hepsi kötü yerlerdeler. Yani 1 yıl oldu mu sana 2021 ağustos! Ya işte bende o yüzden gitmek istiyorım oralarda ki görevlerin falanda sonu yok hal. Böyleyken. İnşallah ikna olurda götürür sizin eşiniz hangi ilde
Evet çok çok zor bizim ki ayda 1 ya da 2 defa anca gelebilecek ama ben yinede gitmek istiyorum çünkü böylede zor hemde çokBen evlenince geldim işte sınırdayım bende, ama benimkinin görevi rahat şimdilik haftada bi gün görevi oluyo onun harici sabah gidip akşam gelmeli, inş düzelir sizin durumlarda, çok zordur eminim
Canım tabii ki anormal. Hep diyorlar dudağından öpmeyin bebeklerinizi bile diye. Dudaktan öpüşmek sevgiliyle yapılan bir şey sonuçta. Şehvetle özdeşleşmiş bir öpüşme şekli neredeyse tüm.dunyada bu böyle birkaç kültür hariç.İnşallah ikna ederim evet. Bana göre her yaşta anne ya da babayla çocuğunun dudaktan öpülmesi yanlış ters geliyo belkide yetişme tarzımızdan böyle. Ben o zaman eşime şey dedim hatta. Babam beni böyle dudağımdan öpse ne yapardın sana normal gelirmiydi dedim cevap veremedi.
O konuda benim ailem acele etti küçük yerdeyiz diye millet laf eder söz olur diye. He gerçi şu var o 1 senesininde garantisi yok ki bi bakmışsn 2 olmuşAcele edip neden evlendiniz ki. Keşke 1 sene daha bekleseydiniz. Evet sen haklisin
Evet aynrn öyle dediğin gibi ama bunların kültür yapısını çözemedim benCanım tabii ki anormal. Hep diyorlar dudağından öpmeyin bebeklerinizi bile diye. Dudaktan öpüşmek sevgiliyle yapılan bir şey sonuçta. Şehvetle özdeşleşmiş bir öpüşme şekli neredeyse tüm.dunyada bu böyle birkaç kültür hariç.
Canım benim Allahım sanada sabırlar kolaylıklar versin çok zor gerçekten benide sinir hastası ettiler. Ağlamaktan kendimi sıkmaktan içime atmaktan yakında biyerimden bi patlak verir benimde vücudum. Seninde benim hesap işin zormuş inşallah yanına gidebilirim ama bunda bu ana varken o da olmazAh cann benim benim kayınvalidemde aynı bir gün çok iyi bir gün eser gürler bn aynı evdenoturmayı kabul etmedim diye bana tavırlı oğlunu kendine çekmeye çalışıyor bnde 5 aylık evliyim stresten ağlamaktan hasta oldum ne oldu kendime yaptım 5 ay sonra hala eve gelcrksiniz diyor bilmiyorum napcam eşim şimdilik yanımda duruyor ne kadar dayanır bilmiyorum ne yap ne et eşinin yanına git yada babanın evine bu gidişle hasta olurdun ya da bir iki gün annemde kalıcam de yavaş yavaş alıştır.
Veriyorsunuz ipleri ellerine. Böyle oluyor sonra. Neden kendi aileniz varken onlarla yaşıyorsunuz? Çekilir mi bu dertÖnce beni yargılamadan yazdıklarımı okursanız beni çok mutlu edersiniz çünkü ben gerçekten artık sinirden stresten hastalanmaya başladım ve haksızsam haksız haklıysam haklısın diyin kimseyede anlatamıyorum derdimi. Neyse uzatmadan konuya geçeyim. Kayınvalidem oğluna çok düşkün oğlu da ona öyle. Tabiki bu konuda sorunum yok annedir kıskanır sever. Biz 5 senelik ilişkimizin sonunda evlendik şu anda 5 aylık evliyiz ve eşim suriye sınırında asker yani mesleği öyle. Ve bende 1 yıl sonra başka yere geçecek diye tayin alacak diye tamam dedim ailesiyle yaşıyorum. Kısacası eşimle ayrı yaşıyoruz. Düğünümüzden 10 gün sonra görev yerine gitti ve 5 ay sonra daha yeni geldi yeni gördüm. Kayınvalide erken yatıyoruz diye tavır yapıyo erken dediğimde gece 12. Ben çalışıyorum sabah işe gidiyorum daha kaçta yatayım ama derdi oğlunun da benimle birlikte aynı saatte yatması. Her neyse bunun gibi bir sürü kıskançlıkları var hadi saygı duyuyorum. Neyse biz biyere gezmeye gittik geldik birer hediye aldık evdekilere kayınvalide oğluna teşekkür ederken dudağından öptü hemde benim karşımda işte içimden başladım saymaya ama yıkıldım evli barklı oğlun ve karısı yanınızda ve oğlun 26 yaşında nasıl dudağından öpebilirsin ya. Mesela eşim yokken bi konudan dolayı tartışmışız tatlıya bağlayıp kapanmış konu ve beni eşime söylemiyim diye tembihliyo. 1 ay sonra eşim izine geliyo sanki hiç konuşmamış ve tembihliyen kendisi değilmiş gibi aynı konuları oğlunun yanında açtı ve yeniden tartıştık kayınpeder kaynanaya kızdı beni haklı buldu. Benim akrabalarım çevremdeki insanlar ona göre hep kötü ve zaten eşimede el öpmesinden gelince dediki ikinizede söylüyorum oğlum senin ailenin evine gitmeyecek bundan sonra yoksa hakkımı helal etmiyorum dedi ve ben bıktım artk ailem niye böyle oldu damat neden arayıp sormuyo diyo bişey de diyemiyorum. Kafayı yemek üzereyim eşim yanımda yok zaten. Ya normalde sen benim kızımsın biz anne kızız diyo kayınvalide ve oğlu hergelişinde böyle yapıyo ama. Durup dururken triplere giriyo surat ediyo işten eve gidesim gelmiyo geriliyorum çünkü hergece ağlıyorum. Normal de iyi hoş ama bu anlık şeyleri beni. Deli ediyor. Mesela istanbula gitti 10 günlüğüne 10 gün boyunca hergün aramam lazımmış neden aramamışım ben zaten onu hiç sevmemişim falan bana böyle yapıyo illa hergün aramam mı gerekiyordu. Ben şu zamanda kimsenin yapmadığını yapıp aynı evde oturmayı kabul ettim. Eşime diyorum ki arkadaşların eşlerini götürüyo hiç olmazsa ay da 3 4 kere görürüm seni beni çalıştığın ile götür merkeze geldikçe görüşürüz yoruldum diyorum o da olmaz diyo sabret diyo. Ama ülkenin bu savaş durumu böyle oldukça oralardam gelemicek. Bu arada bizden de torun bekliyolae bunca sıkıntı içinde ve daha 5 aylık evliyiz ve ayrı evim köyüm yok. Nolur bana yardmcı olun ihtiyacım var buna.
Biraz sakin düşün eşine herşeyi anlat senden benden daha değerlisi yok benim için de ben evliliğimin en güzel zamanlarında bunları yaşamak zorunda değilim de onu sevdiğini bilsin ama vazgeçilmicek kadar da değil ben seninle mutlu olmak için evlendim bunları yaşamak için değil vazgeçilmez olduğunu zannetmesin bilşyorum bunları söylemek zor için içini yicek söylerken ama bir şey söylemezsen de sana zarar en azından içindekileri dök senden günah gitsin eğer hala çözüm bulmuyorsalar senin yapacağın birşey yok en azından elinden geleni yaptm dersinCanım benim Allahım sanada sabırlar kolaylıklar versin çok zor gerçekten benide sinir hastası ettiler. Ağlamaktan kendimi sıkmaktan içime atmaktan yakında biyerimden bi patlak verir benimde vücudum. Seninde benim hesap işin zormuş inşallah yanına gidebilirim ama bunda bu ana varken o da olmaz
Ben bunu daha yolun başındayken söyledim dedim ki annemlerle kalayım nasıl olsa çalışıyorum hani. Yok olmaz dedi ayrı ev mevzusunuda söyledim 1 yıl sonra tayin yerimde eşya alırız ev düzeriz düğünümüzü borçsuz halledelim para biriktiririz o 1 senede dedi daha sonra ev almayı düşünüyorduk çünkü. Bu sefer dediğim de olmaz diyo yine ama bana bi kaç ay ver duruma göre seni götürürüm urfaya diyo. Ama eminim ki beni atlatacak bi şekilde. Ayrıca bu ülkenim mevzuları düzelmediği sürece hep oralarda olacak. 1 seneye tayin isteyemicek yani. Masraf olur diyo bana oralarda ev fiyatları pahalıymış falan maddiyatı öne sürüyo deli oldum. Ama annesinin hatalı olduğunu biliyo hak veriyo bana o da şaşırtıcı tabi.
Canım benim Allahım sanada sabırlar kolaylıklar versin çok zor gerçekten benide sinir hastası ettiler. Ağlamaktan kendimi sıkmaktan içime atmaktan yakında biyerimden bi patlak verir benimde vücudum. Seninde benim hesap işin zormuş inşallah yanına gidebilirim ama bunda bu ana varken o da olmaz
oğlunun dudağından öpöek !!!! nedir yaa ????Önce beni yargılamadan yazdıklarımı okursanız beni çok mutlu edersiniz çünkü ben gerçekten artık sinirden stresten hastalanmaya başladım ve haksızsam haksız haklıysam haklısın diyin kimseyede anlatamıyorum derdimi. Neyse uzatmadan konuya geçeyim. Kayınvalidem oğluna çok düşkün oğlu da ona öyle. Tabiki bu konuda sorunum yok annedir kıskanır sever. Biz 5 senelik ilişkimizin sonunda evlendik şu anda 5 aylık evliyiz ve eşim suriye sınırında asker yani mesleği öyle. Ve bende 1 yıl sonra başka yere geçecek diye tayin alacak diye tamam dedim ailesiyle yaşıyorum. Kısacası eşimle ayrı yaşıyoruz. Düğünümüzden 10 gün sonra görev yerine gitti ve 5 ay sonra daha yeni geldi yeni gördüm. Kayınvalide erken yatıyoruz diye tavır yapıyo erken dediğimde gece 12. Ben çalışıyorum sabah işe gidiyorum daha kaçta yatayım ama derdi oğlunun da benimle birlikte aynı saatte yatması. Her neyse bunun gibi bir sürü kıskançlıkları var hadi saygı duyuyorum. Neyse biz biyere gezmeye gittik geldik birer hediye aldık evdekilere kayınvalide oğluna teşekkür ederken dudağından öptü hemde benim karşımda işte içimden başladım saymaya ama yıkıldım evli barklı oğlun ve karısı yanınızda ve oğlun 26 yaşında nasıl dudağından öpebilirsin ya. Mesela eşim yokken bi konudan dolayı tartışmışız tatlıya bağlayıp kapanmış konu ve beni eşime söylemiyim diye tembihliyo. 1 ay sonra eşim izine geliyo sanki hiç konuşmamış ve tembihliyen kendisi değilmiş gibi aynı konuları oğlunun yanında açtı ve yeniden tartıştık kayınpeder kaynanaya kızdı beni haklı buldu. Benim akrabalarım çevremdeki insanlar ona göre hep kötü ve zaten eşimede el öpmesinden gelince dediki ikinizede söylüyorum oğlum senin ailenin evine gitmeyecek bundan sonra yoksa hakkımı helal etmiyorum dedi ve ben bıktım artk ailem niye böyle oldu damat neden arayıp sormuyo diyo bişey de diyemiyorum. Kafayı yemek üzereyim eşim yanımda yok zaten. Ya normalde sen benim kızımsın biz anne kızız diyo kayınvalide ve oğlu hergelişinde böyle yapıyo ama. Durup dururken triplere giriyo surat ediyo işten eve gidesim gelmiyo geriliyorum çünkü hergece ağlıyorum. Normal de iyi hoş ama bu anlık şeyleri beni. Deli ediyor. Mesela istanbula gitti 10 günlüğüne 10 gün boyunca hergün aramam lazımmış neden aramamışım ben zaten onu hiç sevmemişim falan bana böyle yapıyo illa hergün aramam mı gerekiyordu. Ben şu zamanda kimsenin yapmadığını yapıp aynı evde oturmayı kabul ettim. Eşime diyorum ki arkadaşların eşlerini götürüyo hiç olmazsa ay da 3 4 kere görürüm seni beni çalıştığın ile götür merkeze geldikçe görüşürüz yoruldum diyorum o da olmaz diyo sabret diyo. Ama ülkenin bu savaş durumu böyle oldukça oralardam gelemicek. Bu arada bizden de torun bekliyolae bunca sıkıntı içinde ve daha 5 aylık evliyiz ve ayrı evim köyüm yok. Nolur bana yardmcı olun ihtiyacım var buna.
Annesinin hatalı olduğunu biliyor ve hiçbirşey yapmıyor beni eşim gibi. Ama annesinin hatalı olduğunu biliyo hak veriyo bana o da şaşırtıcı tabi.
Bunu yaptım söyledim aynen ama banamısın demedi. Yani bakarız hallederiz araştırcam ayarlamaya çalılcam dedi ama bana kalırsa beni atlatacak gibi geliyor bu konuşmaları kaynaklıBiraz sakin düşün eşine herşeyi anlat senden benden daha değerlisi yok benim için de ben evliliğimin en güzel zamanlarında bunları yaşamak zorunda değilim de onu sevdiğini bilsin ama vazgeçilmicek kadar da değil ben seninle mutlu olmak için evlendim bunları yaşamak için değil vazgeçilmez olduğunu zannetmesin bilşyorum bunları söylemek zor için içini yicek söylerken ama bir şey söylemezsen de sana zarar en azından içindekileri dök senden günah gitsin eğer hala çözüm bulmuyorsalar senin yapacağın birşey yok en azından elinden geleni yaptm dersin
SağolBu yaşa gelmissin, okumuşsun,mesleğin var..Yıl olmuş 2020..Kaynana evinde yaşamak nedir allasen??Aşkımdan gebersem kabul etmem!Baştan herşeye he deyip,sonra gelip buralarda akıl aramayın.Sizinde aklınız var kullanın zamanında.Sen o evde yaşlanırsın ben sana diyim.Rest çekecek potansiyel yok sende..
Evet yani bu ne kıskançlık gerçekten bende anlam veremiyorum tamm hakkıdır ama bu kadar bari yapmasa. Buraya yazıyı yazdıktan sonra yine bi tartışmamız oldu bana diyorki oğlumu alıp gidiyorsun diyo gittiğimiz yerde akşam kafeler vs maksat kafa dağıtalım beraber vakit geçirelim diyr ve her gün yaptığımız bişey değil sonuçta gidecek bi kaç güne. Ve sevgiliykende alıp gidiyormuş um 5 senedir görüşüyoruz hep uzaktık zatenAylık bin liraya mis gibi evde oturursun. Daha küçük evler daha uygundur. Biliyorum oraları. Bence eşin yokken annemlerde kalacağım demen ve kararının arkasında Durman çok iyi olur. Sağlıklı bir yaşam için. Aksi halde KV bu turmalarını sürdürecek . Deli kadın akılsız. Dudağından öpmek nedir , tövbe Allahım neler duyuyoruz . Elinde olsa alıp koynuna yatacak herhalde. Siz elbet birlikte uyuyacaksınız. Ne kıskançlıkmış.
Araya soğukluk girmesin diye uğraşıyorum çünkü uzak olduğumuzdan bazı şeylerin bilincinde değil ve kolay geliyor ona ve en ufak bişeyde sen bana bunu yaptın demesini istemiyorum hani daha olmuş 5 ay araya soğukluk girsin istemiyorum çünküİkna edemeyeceğiniz belli. Rest çekeceksiniz. Bırakın artık şöyle ikna edicem de olacak diye beklemeyi. 2 sene daha o evde kalırsınız siz. Evlenmişsiniz, yeriniz kocanızın yanı. Ne saçma bi şey bu? Sesiniz çıkmıyor, 1000 defa da konuşsanız eşinizle değişen bi şey olmayacak. Sizi hep atlatacak. görünen köy klavuz istemez demişler. Annenizin evine gidip orda kalın. 2-3 hafta annenizde kalın. 1 hafta kayınvalidenizde. Bence en mantıklısı, annenizin evinde kalmanız. Aynı evde yaşayınca senin yanına gelirim diye de kocanıza söylemeniz. Bu kadar basit. Ama yapacak gibi durmuyorsunuz. 2 sene daha dayanın...
MalesefAnnesinin hatalı olduğunu biliyor ve hiçbirşey yapmıyor beni eşim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?