Kayınvalidem oğlunu kıskanıyo ve ben haklımıyım haksızmıyım bilmiyorum..

Ben evlenince geldim işte sınırdayım bende, ama benimkinin görevi rahat şimdilik haftada bi gün görevi oluyo onun harici sabah gidip akşam gelmeli, inş düzelir sizin durumlarda, çok zordur eminim

Ben evlenince geldim işte sınırdayım bende, ama benimkinin görevi rahat şimdilik haftada bi gün görevi oluyo onun harici sabah gidip akşam gelmeli, inş düzelir sizin durumlarda, çok zordur eminim
Evet çok çok zor bizim ki ayda 1 ya da 2 defa anca gelebilecek ama ben yinede gitmek istiyorum çünkü böylede zor hemde çok

Ah cann benim benim kayınvalidemde aynı bir gün çok iyi bir gün eser gürler bn aynı evdenoturmayı kabul etmedim diye bana tavırlı oğlunu kendine çekmeye çalışıyor bnde 5 aylık evliyim stresten ağlamaktan hasta oldum ne oldu kendime yaptım 5 ay sonra hala eve gelcrksiniz diyor bilmiyorum napcam eşim şimdilik yanımda duruyor ne kadar dayanır bilmiyorum ne yap ne et eşinin yanına git yada babanın evine bu gidişle hasta olurdun ya da bir iki gün annemde kalıcam de yavaş yavaş alıştır.

Acele edip neden evlendiniz ki. Keşke 1 sene daha bekleseydiniz. Evet sen haklisin

Canım tabii ki anormal. Hep diyorlar dudağından öpmeyin bebeklerinizi bile diye. Dudaktan öpüşmek sevgiliyle yapılan bir şey sonuçta. Şehvetle özdeşleşmiş bir öpüşme şekli neredeyse tüm.dunyada bu böyle birkaç kültür hariç.

Evet aynrn öyle dediğin gibi ama bunların kültür yapısını çözemedim ben

Reactions: Kuf
Canım benim Allahım sanada sabırlar kolaylıklar versin çok zor gerçekten benide sinir hastası ettiler. Ağlamaktan kendimi sıkmaktan içime atmaktan yakında biyerimden bi patlak verir benimde vücudum. Seninde benim hesap işin zormuş inşallah yanına gidebilirim ama bunda bu ana varken o da olmaz

Veriyorsunuz ipleri ellerine. Böyle oluyor sonra. Neden kendi aileniz varken onlarla yaşıyorsunuz? Çekilir mi bu dert

Biraz sakin düşün eşine herşeyi anlat senden benden daha değerlisi yok benim için de ben evliliğimin en güzel zamanlarında bunları yaşamak zorunda değilim de onu sevdiğini bilsin ama vazgeçilmicek kadar da değil ben seninle mutlu olmak için evlendim bunları yaşamak için değil vazgeçilmez olduğunu zannetmesin bilşyorum bunları söylemek zor için içini yicek söylerken ama bir şey söylemezsen de sana zarar en azından içindekileri dök senden günah gitsin eğer hala çözüm bulmuyorsalar senin yapacağın birşey yok en azından elinden geleni yaptm dersin

Aylık bin liraya mis gibi evde oturursun. Daha küçük evler daha uygundur. Biliyorum oraları. Bence eşin yokken annemlerde kalacağım demen ve kararının arkasında Durman çok iyi olur. Sağlıklı bir yaşam için. Aksi halde KV bu turmalarını sürdürecek . Deli kadın akılsız. Dudağından öpmek nedir , tövbe Allahım neler duyuyoruz . Elinde olsa alıp koynuna yatacak herhalde. Siz elbet birlikte uyuyacaksınız. Ne kıskançlıkmış.

İkna edemeyeceğiniz belli. Rest çekeceksiniz. Bırakın artık şöyle ikna edicem de olacak diye beklemeyi. 2 sene daha o evde kalırsınız siz. Evlenmişsiniz, yeriniz kocanızın yanı. Ne saçma bi şey bu? Sesiniz çıkmıyor, 1000 defa da konuşsanız eşinizle değişen bi şey olmayacak. Sizi hep atlatacak. görünen köy klavuz istemez demişler. Annenizin evine gidip orda kalın. 2-3 hafta annenizde kalın. 1 hafta kayınvalidenizde. Bence en mantıklısı, annenizin evinde kalmanız. Aynı evde yaşayınca senin yanına gelirim diye de kocanıza söylemeniz. Bu kadar basit. Ama yapacak gibi durmuyorsunuz. 2 sene daha dayanın...

oğlunun dudağından öpöek !!!! nedir yaa ????
aman Allah ımmm....
ve siz halen onlarla aynı evdesiniz öyle mi ?
bir dk durursam namerdim...
eş de kusura bakmasın anasının ağzı ile hareket ediyorsa evliliği de onunla yapsın..
size akıl verecek bir durum yok.. bunu düşünmeden uygulamalısınız.. ayrılın o evden, ya adam olacak kocanızın yanına ya da kendi ailenizin yanına.. bıçak gibi kesin aranızdaki muhabbaeti o kaynana olacak müsfette ile..
tövbe Yarabbimmmm

Bu yaşa gelmissin, okumuşsun,mesleğin var..Yıl olmuş 2020..Kaynana evinde yaşamak nedir allasen??Aşkımdan gebersem kabul etmem!Baştan herşeye he deyip,sonra gelip buralarda akıl aramayın.Sizinde aklınız var kullanın zamanında.Sen o evde yaşlanırsın ben sana diyim.Rest çekecek potansiyel yok sende..

Bunu yaptım söyledim aynen ama banamısın demedi. Yani bakarız hallederiz araştırcam ayarlamaya çalılcam dedi ama bana kalırsa beni atlatacak gibi geliyor bu konuşmaları kaynaklı

Sağol

Evet yani bu ne kıskançlık gerçekten bende anlam veremiyorum tamm hakkıdır ama bu kadar bari yapmasa. Buraya yazıyı yazdıktan sonra yine bi tartışmamız oldu bana diyorki oğlumu alıp gidiyorsun diyo gittiğimiz yerde akşam kafeler vs maksat kafa dağıtalım beraber vakit geçirelim diyr ve her gün yaptığımız bişey değil sonuçta gidecek bi kaç güne. Ve sevgiliykende alıp gidiyormuş um 5 senedir görüşüyoruz hep uzaktık zaten

Araya soğukluk girmesin diye uğraşıyorum çünkü uzak olduğumuzdan bazı şeylerin bilincinde değil ve kolay geliyor ona ve en ufak bişeyde sen bana bunu yaptın demesini istemiyorum hani daha olmuş 5 ay araya soğukluk girsin istemiyorum çünkü aslında ne oluyorsa anasının yüzüne ama o bunu kabullenmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…