- 9 Aralık 2023
- 34
- -2
- 3
- 29
- Konu Sahibi yasemin180
-
Var olan ama çok zor bi problemYani sağlık probleminiz yeni ortaya çıkan bir şeyse sizin samimi yaklasiminiza karşılık aramasi gerekirdi tabi. Ama normalde de var olan bir problemse kadın şehir disindaymis zaten rahat bırak da bı gezsin kafa dagitsin napican kaynanayi
Çok mu bilmem ama az olmadığı kesinDurumunda atarlı bir söz paylaş, zor zamanımda yanımda olmayanın.. afsfsf şaka tabi ki. Boşver alınma geç.
Herkes kvsinden nefret etmek zorunda değil, görüşebilirsiniz ama mesafe de güzeldir, aramadı diye dertlenmek gereksiz.Haftada 1- 2 görüşmek çok değil mi?
Yabanci gibi kal. Cunku yabancisin. Onlar gibi olmaya calisma. Silik olursun, deger görmezsin . Bak dedigimi yapmazsan bir gun pisman olursun ve bu okuduklarin aklina gelir.ya esimin ailesine ısınmak istiyorum aynı ortamda bulunduğumda yabancı gibi kalmamak için. Ama onlar bunun için hiç çaba göstermiyor :)
Allah şifa versin. Aradı aramadı sordu sormadı falan böyle ufak şeyleri kafanıza takmayın en büyük derdiniz bu olsun inşallah:)Var olan ama çok zor bi problemAllah kimseye böyle dert vermesin. Alınganlık yapıyor da olabilirim (
Tavsiyenizi dikkate alacağım :))Yabanci gibi kal. Cunku yabancisin. Onlar gibi olmaya calisma. Silik olursun, deger görmezsin . Bak dedigimi yapmazsan bir gun pisman olursun ve bu okuduklarin aklina gelir.
Çok teşekkür ederim :)Allah şifa versin. Aradı aramadı sordu sormadı falan böyle ufak şeyleri kafanıza takmayın en büyük derdiniz bu olsun inşallah:)
Hmm hayıırrrBu konu şaka mığğ
Aranızda o samimiyet varsa (ki yok belliki) siz arayıp sorun neden aramadığınıSelam kızlar. Kısaca özet geçmem gerekirse kv ile haftada 1-2 gün görüşürüz normalde. Haberleşmek için arar arada sırada görüşme günü vs belirlemek için. Yaklasık 20 gündür sehir dısında ve beni bi kere bile arayıp sormadı. Ciddi bi sağlık problemim var o yüzden arayıp nasılsınız idare edebiliyo musunuz diye sormasını bekledim ama o da benden mi bekliyor anlamadım. Sağlık sorunlarımdan dolayı birazda alınganlık yapıyor olabilirim bilemiyorum ya yorumlarınızı bekliyorum
Bence aramanizi bekliyor. Genelde giden aranmak onemsenmek ister. Ve sizde bu kadar guzel yer edindiyse araya sogukluk koymadan arayin. Eminim pisman olup keske once ben arayip gelinimin hatrini sorsaydim diyecektir :)Selam kızlar. Kısaca özet geçmem gerekirse kv ile haftada 1-2 gün görüşürüz normalde. Haberleşmek için arar arada sırada görüşme günü vs belirlemek için. Yaklasık 20 gündür sehir dısında ve beni bi kere bile arayıp sormadı. Ciddi bi sağlık problemim var o yüzden arayıp nasılsınız idare edebiliyo musunuz diye sormasını bekledim ama o da benden mi bekliyor anlamadım. Sağlık sorunlarımdan dolayı birazda alınganlık yapıyor olabilirim bilemiyorum ya yorumlarınızı bekliyorum
Ya siz öyle diyince aklima geldi. Birkaç ay öncede ben gitmistim iki haftalığına yine aramamıstıBence aramanizi bekliyor. Genelde giden aranmak onemsenmek ister. Ve sizde bu kadar guzel yer edindiyse araya sogukluk koymadan arayin. Eminim pisman olup keske once ben arayip gelinimin hatrini sorsaydim diyecektir :)
Hahahah ay doğru ya :)) dinlesin bakalım iyi olsun :)Kadın şehir dışına çıkmış niye arasin kafasını dinliyordur gelini arayıp ne yapsın :)
Kayinvalidem aramıyor diye dertlenen gelinde görecekmişiz vay be :)
Aaa ilk defa kaynanası aramamış diye kahirlanan birini gördümSelam kızlar. Kısaca özet geçmem gerekirse kv ile haftada 1-2 gün görüşürüz normalde. Haberleşmek için arar arada sırada görüşme günü vs belirlemek için. Yaklasık 20 gündür sehir dısında ve beni bi kere bile arayıp sormadı. Ciddi bi sağlık problemim var o yüzden arayıp nasılsınız idare edebiliyo musunuz diye sormasını bekledim ama o da benden mi bekliyor anlamadım. Sağlık sorunlarımdan dolayı birazda alınganlık yapıyor olabilirim bilemiyorum ya yorumlarınızı bekliyorum
Aramadığı daha iyiSelam kızlar. Kısaca özet geçmem gerekirse kv ile haftada 1-2 gün görüşürüz normalde. Haberleşmek için arar arada sırada görüşme günü vs belirlemek için. Yaklasık 20 gündür sehir dısında ve beni bi kere bile arayıp sormadı. Ciddi bi sağlık problemim var o yüzden arayıp nasılsınız idare edebiliyo musunuz diye sormasını bekledim ama o da benden mi bekliyor anlamadım. Sağlık sorunlarımdan dolayı birazda alınganlık yapıyor olabilirim bilemiyorum ya yorumlarınızı bekliyorum
Çok sımartmıssındır, şimdi de canı sıkılıp trip atmak istemistirSelam kızlar. Kısaca özet geçmem gerekirse kv ile haftada 1-2 gün görüşürüz normalde. Haberleşmek için arar arada sırada görüşme günü vs belirlemek için. Yaklasık 20 gündür sehir dısında ve beni bi kere bile arayıp sormadı. Ciddi bi sağlık problemim var o yüzden arayıp nasılsınız idare edebiliyo musunuz diye sormasını bekledim ama o da benden mi bekliyor anlamadım. Sağlık sorunlarımdan dolayı birazda alınganlık yapıyor olabilirim bilemiyorum ya yorumlarınızı bekliyorum
Siz de elin değilsiniz yani giden mi arar kalan mı?Ya siz öyle diyince aklima geldi. Birkaç ay öncede ben gitmistim iki haftalığına yine aramamıstıöyle düsünse o zaman da kendisi arardı. Ne bilim karışık işler ya
Duam belli duyan belliSadaka verip , şükür namazi kilmaya ne dersiniz??? Ay kayinvalidenin aramasini istemek nedir ya. Daha ne olsun iste aramiyor, konusmaniz bile gerekmiyor. Muhtesem bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?