- 25 Ağustos 2014
- 20.963
- 50.067
- 798
- Konu Sahibi yasemin180
-
Hayır, normalde görüşüyoruz diyorsun, bi sorununuz yokmuş aranızda, ciddi bi sağlık sorunu varken aramasını beklemek abes değil, eşinin annesi, iç içe olduğun insanlar. Eşin ne diyor bu duruma?Ben kafa takacak gereksiz biseyler arıyorum galiba onu fark ettim
Allah böyle kaynanaları kıymetini bilmeyenlere veriyorKvnin zeki,çevik ve aramayanı der susarım
Bu kaynana modeli iyiymiş. Herkese denk gelmez. Bizde hergün arayan kaynanaya sınır çizmekle meşgulüzSelam kızlar. Kısaca özet geçmem gerekirse kv ile haftada 1-2 gün görüşürüz normalde. Haberleşmek için arar arada sırada görüşme günü vs belirlemek için. Yaklasık 20 gündür sehir dısında ve beni bi kere bile arayıp sormadı. Ciddi bi sağlık problemim var o yüzden arayıp nasılsınız idare edebiliyo musunuz diye sormasını bekledim ama o da benden mi bekliyor anlamadım. Sağlık sorunlarımdan dolayı birazda alınganlık yapıyor olabilirim bilemiyorum ya yorumlarınızı bekliyorum
İyi günde herkes iyi marifet kötü, zor günde iyi olmak der susarım...Selam kızlar. Kısaca özet geçmem gerekirse kv ile haftada 1-2 gün görüşürüz normalde. Haberleşmek için arar arada sırada görüşme günü vs belirlemek için. Yaklasık 20 gündür sehir dısında ve beni bi kere bile arayıp sormadı. Ciddi bi sağlık problemim var o yüzden arayıp nasılsınız idare edebiliyo musunuz diye sormasını bekledim ama o da benden mi bekliyor anlamadım. Sağlık sorunlarımdan dolayı birazda alınganlık yapıyor olabilirim bilemiyorum ya yorumlarınızı bekliyorum
Bahane gibi geliyo öyle laflarBenimkinde aramaz, rahatsızlık vermek istemiyormuş. Ben istersem ararmışım.
İnsan üzülüyor cidden
Güldürdünüz teşekkür ederimhaha ilahi çok tatlısınız, ben kendi adıma bu hayatta 2 şeyi sorgulamam
1) Dünya üzerindeki tüm dinozorları yokedebilen bir göktaşı tüm canlıları nasıl yok edememiş?
2) Kaynanam beni neden aramıyor ?
Bana soruyor diyor selam söylüyor diyorHayır, normalde görüşüyoruz diyorsun, bi sorununuz yokmuş aranızda, ciddi bi sağlık sorunu varken aramasını beklemek abes değil, eşinin annesi, iç içe olduğun insanlar. Eşin ne diyor bu duruma?
Rica ederim, kalbiniz gibi güzel bi hayat dilerimGüldürdünüz teşekkür ederim
İyimisin ablam? Ben dua ediyorum aramasın sormasjn hic meraklanmasin bizle. Sen neyin derdine dusdunSelam kızlar. Kısaca özet geçmem gerekirse kv ile haftada 1-2 gün görüşürüz normalde. Haberleşmek için arar arada sırada görüşme günü vs belirlemek için. Yaklasık 20 gündür sehir dısında ve beni bi kere bile arayıp sormadı. Ciddi bi sağlık problemim var o yüzden arayıp nasılsınız idare edebiliyo musunuz diye sormasını bekledim ama o da benden mi bekliyor anlamadım. Sağlık sorunlarımdan dolayı birazda alınganlık yapıyor olabilirim bilemiyorum ya yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?