- Konu Sahibi karlarprensi
-
gerçekten anlaşamıyoruz bence.. konu sahibi bir emir buyurmuyor kv.sine diyor ki sen bir yere gittiğinde bana söyle ben gelir alırım çocuğu sen istediğin yere git.. yani ortada kısıtlama yok, saygısızlık yok.. ama buna karşılık kv hem haber vermeden gidio hem sölemio.. sizce yanlış nerede??
ben kv.ler bakacak mecbur biz de onları sevmeyeceğiz demiyorum bence yazdıklarımı dikkatli okuyun. kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorundadır.. kv çocuğuna maddi veya manevi bir sebeple bakıyorsa saygı gösterirsin ama sevmek bi zorunluluk değildir his bu nasıl zorlayabilirsiniz ki? ve tekrar söylüyorum çocuğa bakıyorlar diye çocuğun kurallarını da onlar koyacak diye bir durum yok.. kendi annelerimiz de baksa aynı şekilde.. bu kv olduğu için demiyorum.
benim kv de çocuğuma bakıyor inan bunalmasın die haftada bir gün komşu gelip evimde bakıyor ona parasını veriyorum. akşamları/hafta sonları kesinlikle bırakmıyorum ki dinlensin zaten bakıyor diye.. elinden harçlığını eksik etmiyoruz, hediyesini/ihtiyacını alıyoruz. ama çocuk benim kurallar benim. kuralları ben koyuyorum.. bu şekilde birbirimize saygı göstermiş oluyoruz bilmem bu şekilde anlatabildim mi??[/
hanımefendı ılk mesajımı okur musunuz lutfen konuda haklı dıyorum, cocuk doguranındır hak onundur kımse cocuguklarımıza bakıyor dıye hak sahıbı olamaz olmamalı ama yanı ortada yapılan bı ıyılık var onun hatrına bıraz daha ılımlı olmalıdır dıyorum, ılk okudugumda ılk cumlesı sevmıyorum deyısı bana garıp geldı bunu yazdım zaten dırek sıze soylemedım hala aynı seylerı soyluyorum bu kadar ınce eleyıp sık dokumammak lazım bazı seylerıde goz ardı etmelıyız kı hayat daha guzel gecsın...
hanımefendı ılk mesajımı okur musunuz lutfen konuda haklı dıyorum, cocuk doguranındır hak onundur kımse cocuguklarımıza bakıyor dıye hak sahıbı olamaz olmamalı ama yanı ortada yapılan bı ıyılık var onun hatrına bıraz daha ılımlı olmalıdır dıyorum, ılk okudugumda ılk cumlesı sevmıyorum deyısı bana garıp geldı bunu yazdım zaten dırek sıze soylemedım hala aynı seylerı soyluyorum bu kadar ınce eleyıp sık dokumammak lazım bazı seylerıde goz ardı etmelıyız kı hayat daha guzel gecsın...[/QUOTE]gerçekten anlaşamıyoruz bence.. konu sahibi bir emir buyurmuyor kv.sine diyor ki sen bir yere gittiğinde bana söyle ben gelir alırım çocuğu sen istediğin yere git.. yani ortada kısıtlama yok, saygısızlık yok.. ama buna karşılık kv hem haber vermeden gidio hem sölemio.. sizce yanlış nerede??
ben kv.ler bakacak mecbur biz de onları sevmeyeceğiz demiyorum bence yazdıklarımı dikkatli okuyun. kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorundadır.. kv çocuğuna maddi veya manevi bir sebeple bakıyorsa saygı gösterirsin ama sevmek bi zorunluluk değildir his bu nasıl zorlayabilirsiniz ki? ve tekrar söylüyorum çocuğa bakıyorlar diye çocuğun kurallarını da onlar koyacak diye bir durum yok.. kendi annelerimiz de baksa aynı şekilde.. bu kv olduğu için demiyorum.
benim kv de çocuğuma bakıyor inan bunalmasın die haftada bir gün komşu gelip evimde bakıyor ona parasını veriyorum. akşamları/hafta sonları kesinlikle bırakmıyorum ki dinlensin zaten bakıyor diye.. elinden harçlığını eksik etmiyoruz, hediyesini/ihtiyacını alıyoruz. ama çocuk benim kurallar benim. kuralları ben koyuyorum.. bu şekilde birbirimize saygı göstermiş oluyoruz bilmem bu şekilde anlatabildim mi??
Sende pek cok hata var
Sevmedigin kaynanana cocugunu neden emanet ediyorsun? Bu insani kullanmak resmen. Gogsunu gere gere sevmiyorum diyorsan o zaman kendin bakacaksin cocuguna veya bakici tutacaksin
Kaynanani sevmiyorsun eltini sevmiyorsun, bence sorun sende
öldürmek istemedi tabikide ama zarar verebilir ... illa öldürme düşüncesi mi insanı rahatsız etmeli??*
Çoğu insan tanımadığı kişilere çocuğunu emanet edip işe gitmek zorunda kalıyor. Ne güzel bakıcı derdinden kurtarmış kadın sizi. Ufak şeyleri problem etmeyin sizde. Eltinizin hırpalayarak sevmesi kafasında zarar verme düşüncesi olduğu anlamına gelmez.
Evde çocuk düşse siz sanırım kayınvalidenizi suçlarsınız iyi koruyamadı diye.
sevmemle onun bebeğe bakması arasında bir bağlantı yok bence kaç kişi kvsini seviyorki?
saçma bir yaklaşım olmuş talimat die bir durum yok kendi halinize bırakıyorum siziKayınvalideyi sevmiyorsunuz, çocuğunuza baktırıyorsunuz, 1-2 saat gezmeye götürdü ve hatta orada eltiniz olduğu içinde sinir oldunuz. Eeeee o zaman ya çocuğunuza bakıcı tutun ya da kreşe verin. Kusura bakmayın ama gönül işiyle çocuğunuza bakan birine karşı bu inanılmaz tavrınızı anlamadım. Babaanne olarak torun üzerinde hiç mi insiyatifi olmayacak. Eltinizden korkuyorsanız verin kreşe gitsin. Hem işimi yapsın hem talimatlarıma uysun demek kayınvalidenize büyük haksızlık. Borunuzu öttürmek için bir çalışan tutarsınız olur biter.
Ben torunuma bakıcam ve gelinim böyle tavırlar sergileyecek. Veririm çocuğu buyur bak benden bu kadar derim.
sadece konuyu okumasan keşke yorumlarıda okusan önyargıya bak sorun sende yazmış bence sizde de sorun olabilir bu kadar acımasız yorum yaptığınıza goreSende pek cok hata var
Sevmedigin kaynanana cocugunu neden emanet ediyorsun? Bu insani kullanmak resmen. Gogsunu gere gere sevmiyorum diyorsan o zaman kendin bakacaksin cocuguna veya bakici tutacaksin
Kaynanani sevmiyorsun eltini sevmiyorsun, bence sorun sende
giderken onun orda olduğunu bilio ve bana soylememesi zaten zoruma gıden yorumları okuyun bu kadar onyargılı olmayın konu açanlara karşı el insaffffİyi de kadın direkt eltinize götürmemiş ki çocuğu eltinizde gittiği yerdeymiş ne yapsın kadın siz eltinizi sevmiyorsunuz diye çağrıldığı yere gitmesin mi çocuğunuza bakıyor diye bu kadar kısıtlayamazsınız ki eltiniz çocuğunuzu görse ne olacak yani anlamadım rahatsızsanız siz görüşmezsiniz kayınvalidenize karışmazsın el kadar çocuğu mu eltinizden kıskanıyorsunuz Allah aşkına ya.
yazmak için yazmışsınız bizi orda oturmaya mecbur bıraktılar ve çevrede bebek bakacak guvenilir birini bulamadık hemende cellat oluyorsunuz ne oldu bu kadınlara boyle sürekli konu sahiblerini taşlıyorlar insan gıbı ızah etmek bu kadar zor mu bakıcı demesi kolay umarım siz benim yaşadıklarımı yaşamazsınız bir hamile kadının boyle yorum yapmasına aklım sırrım ermıo ne denir size bilemedim ...Kayınvalidenizden bu kadar rahatsızsanız, neden çocugunuza bakıyor?
Siz bu kadar nefret ederken, o kendinden ne kadar emek veriyor, düşünsenize.
Açıkcası sizin tutunumuzu doğru bulmadım, bakıcı tutun o zaman.
etinden sutunden faydalanmıyorum sadece torununa bakıor para konusunu diorsanız hepsi zaten yapılan şeyler kullandığımız falan yok ama mecburen oturduğum bir semt ve bakıcı bulamadım anlıousun guvenemedim tanımadığım insanlara zaten bu işi yapacak fazla insan yok olanlarında zaten kuçuk çocukları var mecbur kalmak ne sanırım anlamamışsınız yorumları bile tam okumadan lafları saydırmışsın sizde birgun yaşarsanız anlarsınız...ya bu arada demeden gecemiycem kv sevmiyorsun ama etinden sütünden her türlü faydalanıyorsun.Sevmiyorsan bırakma çocuğunu ben de bunu anlamıyorum .Çok uyanıksınız.işinize nasıl gelirse sizin için o dogru , sevmiyorsan birakma deyince o ayrı o ayrı.
yazmak için yazmışsınız bizi orda oturmaya mecbur bıraktılar ve çevrede bebek bakacak guvenilir birini bulamadık hemende cellat oluyorsunuz ne oldu bu kadınlara boyle sürekli konu sahiblerini taşlıyorlar insan gıbı ızah etmek bu kadar zor mu bakıcı demesi kolay umarım siz benim yaşadıklarımı yaşamazsınız bir hamile kadının boyle yorum yapmasına aklım sırrım ermıo ne denir size bilemedim ...
anlamadığınız birşey var yaftayı vurmadan once bilin gittiği yere eltiminde gelecegını biliodu bilmese zaten sorun olmazdı beni üzen kaygılandıran bana haber verme durumu varken saklaması ... insiyatifini kendi hayatı uzerınde kullansın benim çocuğum üzerinde diil...sanki tutup eltinizin evine götürmüş gibi konuşuyorsunuz. ama gittiği ev başkasının, eltiniz de oraya gelmiş. ne var kadın insiyatif kullanmış, sizi de işinizden çağırmamış.
haksızsınız burda.
hamile olduğunuz için sadece sağlıklı doğumlar diliyorum ...Konu açtıysanız, tüm fikirlere saygılı olacaksınız, ne sizi kötüledim, ne kötü bir söz ettim. Fakat sizin tutumunuzdan, ne kadar değer kıymet bilmeyen, işinize göre davranan, asla net bir tavrı olmayan biri olduğunuz açık, net belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?