kayinvalidem tatil parasini bizden istedi

cocugunu evlendiriosan arkadasim ztn o artik senden cikti gitti dmektir onndan sevgi ve saygidan baska bisey beklmen sacma bence herkes kendi butcesine gore harciyo sonucta ustelik yine solicem esime bir gr yardimi ve destegi olmadi evlenirken ne beklio yaaa

aaa ne dmek ya bencillik ozman arkadasim parasi neye yetiosa okadar kalick tooplam 2000 tl ayrica demek ki parasi var

belki yanlış ama ülkemizde erkek çocuk evlenince hem kendi ailesine hemde yeni ailesine bakmak durumunda bu böyle. kabul etsenizde böyle etmesenizde.

vay be hangi ülkeymiş orası.ben hiç görmedim hem kendi ailesine hem yeni ailesine bakan erkek.benim bildiğim erkekler yeni ailesine zor bakıyor.maddi durumu yerinde olsa bile binbir sorumsuzluk,haylazlık peşindeler.maddi durumları yerinde olsa bile ana baba eline bakıyorlar ne koparsak kar hesabı.
monalisa_84 gelin kaynana ilişkisini çözmüş valla.
3 aylık tatili kim yapıyor Allah aşkına.amma rahatına düşkün kadınmış.borcu olur verirsin,hasta olur çıkmazda olur verirsin.ama tatil için para mı verilirmiş.parası kadar tatil yapsın o da.
sonuçta hayatın yükü gençlerin omzunda iş,çocuk,ev düzeni derken canımız çıkıyor.tatil de bizim hakkımız.yaşlılar ne yapıyor.anca ne yesem diye ömür geçiriyorlar.yan gel yat.

evladın olunca bu sözünü hatırlarsın umarım,ne demek evlendirince o benden çıktı gitti.

avrupalılara kızardım,çocuklar 18 yaşına gelince evden uzaklaştırıyorlar,kendi yaşantısını kendileri kursun diye.ama artık bu düşünceleri okudukça onlara hak vermeye başladım.öyleyse lise bitince güle güle oğlum ne halin varsa gör.oku,çalış hayatını kendin kur demek gerekmiş.nasılsa evlenince zaten bizden çıkacaksa ne uğraşayım

egem adli arkadasim evlendikten sonra sonucta o evdev ckio ve kendi sorumluluklari oluyo insanin ayrica zatn esim ilk okuldan sonra hep calismis ve ailesine yrdm etmis simdi birakick ki kndi yuvasina baksin adam dimi ztn esim uzerinde cokta ilgisi olmamis esimde soyler durur bunu

22 ve 18 nyaşında 2 oğlum var.her şeyleriyle tek başıma uğraştım.hala gece geç gelse uyumam beklerim.evlendiğinde o benden çıktı diyeceğim yok sayacağım öyle mi

tabii demi eşinizin ailesi eşinizi sokağa attı sokakta yetişti,hiç emek vermedi değil mi,zaten başta bu eşlerinizin kafasını kırmak lazım ailelerini kötüledikleri zamaneeee noldu şimdi o zaman sana kötüledi şimdi de sen karışma veririrm dedi.ailesini sana kötüleyen ilerde de seni onlara kötüler

ya valla pes bu kaynanalara, birde bunlar bahsedilince yok efendim neden kaynanaları sevmiyosunuz bilmem ne, ya çocuğunu düşüneceğine para biriktirsin diyeceğine para istiyo bide.. ahh ahh söyledimi söyledi oluyo aynı benimkide öle şu parası bu parası hiç utanmıyo istemeye kendi maaşı var üstelik evi kira değil fazladan evi var onu kiraya vermiyo boş duruyo, bizden istiyo kendi maaşı birikiyo hanımın.. benciller başka bişi değil, bizimde anamız var babamız var onlar hiç istemiyo ama üstüne kendileri harçlık olsun die para sıkıştırıyo elime, nedense bu sorunların % 90 kaynanalarda oluyo valla kimse kusura bakmasın .......

arkadaşlar yorumları okuyorumda kusura bakmayın ama bu devirde 2 maaşla zor geçiniyoruz , birde ailelere yardım etsek halimiz duman hem imkanı varken isteyen ailede bencildir bence, tamam olmasa maaşı muhtaç olsa kendimizden kısalım yardım edelim ama parası maaşı varken hatta imkanları varken çocuğunun maaşına gözü dikmek ne kadar iyi niyetli bir olay ?? ben sıkıntı çekerken borç öderken kendi mutfağımdan kendi zevklerimden kısarken eşimin annesi para isteyince deliriyorum, borcumuz var kredi ödüyoruz elimize para kalmıyo ay sonunu zor getiriyoruz oda bunları bal gibi biliyo ve hala istiyo resmen aç gözlülük bu başka bişi değil.....

Son düzenleme:

Valla benim eşim elinden geldiğince yardım eder, binbir hazylazlık peşindede değil ve eşimi bu şekilde anne babası yetiştirdi değil mi ? aklımın ucundan geçmez para verme sakın demek..İster keyfi bişey olsun ister önemli bişey vermeli vermek zorunda bana göre. Çünkü benimde çocuğum var ve biliyorum nasıl büyüdüğünü kolay değil. 500 lira kimseyi zengin etmez. Kadın ev kiralamış beş yıldızlı bir otelde üç ay kalmıcak ya anlamıyorum valla.

kesinl,kle tavrını koy ve buna izin verme kokoş ya tatile gidene kadar ozaman kredi çeksinde ogluyla gelinine ev alsın hem sevaba girmiş olur hemde hayır işlemiş olur

Ya arkadasim kusura bakmayin ama yapmayin sunu ya nedir yani 500 tl bir para annesidir verse ne olcak hem ALLAH katindada karsiligi olan birseydir...

Bence bu üni mezunu olanlar daha bencil aileye pek yardım etmiyorlar aile sürekli onlara masraf,ödemede alışkın yurt ödemesi gibi ama okumayanda zaten kazanç az ama aile alışkın çncuğun parasını yemeye evlenincede aynı şeyleri bekliyorlar ,alışkanlığa bağlı ,elin oğluyla evlendim anası para istemez diye bir olay yok o kaynananın açıkgöz ve gururuna bağlı benim annem benden para istediğini hatırlamam ama kaynana bu konuda sinsi

Parayı kazanan eşin annesine para vermek istiyorsa verir sen de kendi paranı kazan ev al tatile git ne istiyorsan yap. Tabi sabah erken kalkmayı göze alman gerekiyor.

Benim görüşüm,insanın ailesinden önce kendi yuvasına karşı sorumlulukları vardır.
Bu sorumluluğa maddi sorumluluk da dahildir.
Anne baba ihtiyaç sahibi ise verilir,evlat olarak bu da büyük bir sorumluluktur.
Ama doğacak çoluğun çocuğun rızkını,evin borcu harcı varken ailenin tatiline vermesini hoş göremem.Benim ya da eşimin ailesi farketmez.
Bunu eşinden önce anne babasının düşünmesi lazımdı.
Ben olsam zoruma gider vermek istemem,ama eşim veriyorsa birşey de demem.
Kendine maddi olarak güveniyor mu acaba?

Parayı kazanan eşin annesine para vermek istiyorsa verir sen de kendi paranı kazan ev al tatile git ne istiyorsan yap. Tabi sabah erken kalkmayı göze alman gerekiyor.
bende zaten is ariyorum canim hep evde degildim yani

ölürmüsün öldürürmüsün.ne biçim insanlar var dicem aynısı bnm başıımda da var.vermeyn para falan.hastalık olur anlarım bu ne yaaa.gelinler kötü değil kaynanalar kötü offff dolmuşum.

minik kelebek arkadasim bende aynii senin gibi dusunuyorum valla banada sacma gelen seyleri sen aciklamissin net olarak sagol ama insanlar burda beni yanlis anliolar yok annesi verir fln bana sacma gelen tek gelirle ve kirayla arti borcla bizden para istemesi cnmm ustelik kendi keyfi icin bana yarari yok yani ayrica 3 ay kalicagina 1 ay kalsin sanki olucek kalmazsa tobe tobe parasi yoktur demis bazi arkadaslar nsl yok. yoksa insan nsl 3 ay tatil dusunur

ölürmüsün öldürürmüsün.ne biçim insanlar var dicem aynısı bnm başıımda da var.vermeyn para falan.hastalık olur anlarım bu ne yaaa.gelinler kötü değil kaynanalar kötü offff dolmuşum.
eet baya dertlisin anlasilan ama yuzumu guldurdu yorumun sagol yani herkes doluda biseylere iste herkes paylasamiyo derdini cnm

alla alla bu nasıl bi yorum yaaa. evli değilsin galiba.ne ayıp yaa.
bikere karıkoca arasında senin akzandığın benim kazandığımmı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…