aaa ne dmek ya bencillik ozman arkadasim parasi neye yetiosa okadar kalick tooplam 2000 tl ayrica demek ki parasi varİyi de parası olsa neden istesin ki demekki yok. 500 lira da çok aman aman bi para değil yani. Yaşlı başlı kadınların daha çok ihtiyacı var temiz havaya.Gençkende gittiğini hiç sanmıyorum. Bencillik bence.
belki yanlış ama ülkemizde erkek çocuk evlenince hem kendi ailesine hemde yeni ailesine bakmak durumunda bu böyle. kabul etsenizde böyle etmesenizde.
cocugunu evlendiriosan arkadasim ztn o artik senden cikti gitti dmektir onndan sevgi ve saygidan baska bisey beklmen sacma bence herkes kendi butcesine gore harciyo sonucta ustelik yine solicem esime bir gr yardimi ve destegi olmadi evlenirken ne beklio yaaa
egem adli arkadasim evlendikten sonra sonucta o evdev ckio ve kendi sorumluluklari oluyo insanin ayrica zatn esim ilk okuldan sonra hep calismis ve ailesine yrdm etmis simdi birakick ki kndi yuvasina baksin adam dimi ztn esim uzerinde cokta ilgisi olmamis esimde soyler durur bunu
kizlarr cok sinirliyim valla kayinvalimdeydik biraz once esimle konustular baya bi sonra geldi dediki yazin 3 ay tatil yapmak icin para istiyor ne sacma yaa kendi evi var kendi geliri var herseyi alio edio bizim ne evimiz var nede ben calisiyorum tek maasla gecinioruz bide para istiyo kendi tatili icn sinirdn kizardim bsi diyemedim valla oofff
vay be hangi ülkeymiş orası.ben hiç görmedim hem kendi ailesine hem yeni ailesine bakan erkek.benim bildiğim erkekler yeni ailesine zor bakıyor.maddi durumu yerinde olsa bile binbir sorumsuzluk,haylazlık peşindeler.maddi durumları yerinde olsa bile ana baba eline bakıyorlar ne koparsak kar hesabı.
monalisa_84 gelin kaynana ilişkisini çözmüş valla.
3 aylık tatili kim yapıyor Allah aşkına.amma rahatına düşkün kadınmış.borcu olur verirsin,hasta olur çıkmazda olur verirsin.ama tatil için para mı verilirmiş.parası kadar tatil yapsın o da.
sonuçta hayatın yükü gençlerin omzunda iş,çocuk,ev düzeni derken canımız çıkıyor.tatil de bizim hakkımız.yaşlılar ne yapıyor.anca ne yesem diye ömür geçiriyorlar.yan gel yat.
bende zaten is ariyorum canim hep evde degildim yaniParayı kazanan eşin annesine para vermek istiyorsa verir sen de kendi paranı kazan ev al tatile git ne istiyorsan yap. Tabi sabah erken kalkmayı göze alman gerekiyor.
eet baya dertlisin anlasilan ama yuzumu guldurdu yorumun sagol yani herkes doluda biseylere iste herkes paylasamiyo derdini cnmölürmüsün öldürürmüsün.ne biçim insanlar var dicem aynısı bnm başıımda da var.vermeyn para falan.hastalık olur anlarım bu ne yaaa.gelinler kötü değil kaynanalar kötü offff dolmuşum.
Parayı kazanan eşin annesine para vermek istiyorsa verir sen de kendi paranı kazan ev al tatile git ne istiyorsan yap. Tabi sabah erken kalkmayı göze alman gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?