benim takılarımı bile vermediler onların tarafın taktıkları onlarda kaldı bizimkilerin taktıklarıyla da ben aldım perdelerimi yaptırdım düşündükçe sinir oluyorum parasında değilim de kendimi enayi gibi hissediyorum ya o koyuyo bana işte...
benim takılarımı bile vermediler onların tarafın taktıkları onlarda kaldı bizimkilerin taktıklarıyla da ben aldım perdelerimi yaptırdım düşündükçe sinir oluyorum parasında değilim de kendimi enayi gibi hissediyorum ya o koyuyo bana işte...
delikizindirdiri arkadasim haklisinda telefondan yazdigim icin oyle oluyo sonucta klavye degil yani
al birini vur ötekine bu benim annemde olsa erkek evladı olan anneler kendileri bi halt sanıyoolarr kızı allah yaratmayık bende bu mantıga deli oluyom :SS
Herşeyin bir sırası ve zamanı olmalı, çocuk büyütmek demek ondan herşeyi istmeye hakkımız olduğunu ve bunun normal olduğu anlamına gelmez...
forumdaki k.valide sayısı artmış gibime geliyor. eşinden kaynaklanıyor bu. kendinde demişsin verecek diye. bırak versin artık.
birde şunu anlamıyorum. oğlunu büyütmüş etmiş, doğru. ya biz bayanları analarımız babalarımız sokağa mı salıyor. kız annelerine babalarına nasıl davranılıyorsa, erkek aileleride öyle davranılmalı. fazlasını beklemek olmaz.
sizin de dediğiniz gibi ''imkanlar çerçevesinde'' kendi imkanlarını kullanıp bir de başkalarının imkanlarını da gasp etme çerçevesinde olmaz tatil... tek maaşlı yeni evlenmiş bir çiftten oğlu da olsa istememli bir annenin önceliği evladı olmalıdır kendi değil ayrıca hanımefendi kendine sürekli yatırım yapan biriymiş o yatırımını tatiline yapsa da oğlunu ve ennihayetinde bir el kızı olan gelinini rahatsız edip imkansızlıklar içine sokmasa ne olur peki?? 2 ay tatil yapsa incileri mi dökülür?? illa da 3 ay mı olmak zorunda tatil??
bence kayınvalidenin bencilliğidir bu başka bi adı yok bunun...
yok yoksul olsa tamam haklısınızda bu nasıl bi düşünce durumu bunlardan iyimiş daha bide tatil parasını oglundan istiyo valla hiç kusura bakmayın ben olsam verdirmezdim erkek evladı evlatda kız evladı ne bu kadar bencil olmayın ya bu kızcazın ailesi istese eşi ne tepki verirdi acaba
sürekli bir derdim var bölümüne girer ve konulara göz atarım bazen halime şükreder bazende derdi olanlar için dualarımı edip çıkarım
bazen de şaşıp kalıyorum ya
kayınvalide konuları olduğu zaman savunan arkadaşlar hep belli, ilk etapta kızsam da sonra hak verdiğim noktalarda oluyor o arkadaşlara
ama bu konu bambaşka
el vicdan yani ya
kişinin annesi (kayınvalidesi) tatil için hemde 3 aylık tatil için para istiyor ve buna hak verenler hatta ne var o kadar parada diyenler olmuş ya
500 tl yi azımsayan arkadaşları merak ettim evlerine iyi para giriyor heralde diye düşündüm
eşimle 2 kişi çalışıyoruz ucu ucuna geçiniyoruz (niye; yeni evlendik ve birsürü şeyler işte kendimizi toparlayamıyoruz) şu an 500 tl elimizde olsa bizi ne feraha çıkartır anlatamam, o kadar çok para bizim için
kayınvalide ne yapsa haklı gibi bir durum var (diğer konular...) savunmada hep şu annesi değil mi ne zorlukla büyüttü emek verdi o kadar masraf yaptı, yani afedersiniz de bu kızlar (bizler) ağaç kovuğundan filan mı çıktı? bizim ailelerimizde bizi ne zorlukla büyütüyor, nasıl masraflar ediyorlar, erkeklerin ailesi gibi bizimkilerde hastalanınca sabahlıyorlar vs vs
ama nedense hep birşeyleri isteyenler erkek ailesi oluyor, niye çünkü erkek ailesi onun hakkı var (elbete kız ailelerinden de yapanlar vardır, ama erkelerimiz hemen cevabı yapıştırıp çalıştıkları parayı kız ailesine yedirmezler değil mi?)
bunu geçtik, gelelim mevzumuza annemiz 3 aylık tatili için değil bu evladını, hiç bir evladını rahatsız etmemesi gerek, gerçekten evlatlarını düşünen, onlar için yaşayan bir anne ise.
hastalık değil, ölüm-kalım meselesi değil, kapısına icra dayanmış değil. 3 aylık tatil yani, daha az yapsa hiç bir şey kaybetmez ve evlatlarını sıkıntıya düşürmemiş olur.
ay benimki evim eskidi krediniz bitince bunu satın üstüne ekleyip bana yeni ev alın diyo.tapusunu da üzerine yapacakmışız üstelik.kendisi kızına ve diğer oğluna ev almış insan.Ama bizden evini yenilememizi istiyor:) seninki 500tl istemiş çok muhepsi dengesiz bunların
ay benimki evim eskidi krediniz bitince bunu satın üstüne ekleyip bana yeni ev alın diyo.tapusunu da üzerine yapacakmışız üstelik.kendisi kızına ve diğer oğluna ev almış insan.Ama bizden evini yenilememizi istiyor:) seninki 500tl istemiş çok muhepsi dengesiz bunların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?