monalisa cnm ztn gidip konusmam nedeni ise aramiza bir mesafe koydum onlarla cok samimi olmak istemiiyorum tartissam sonra onlarda bana rhatca cemkiriler hicbisy demicem yni versin ztn bn yeri gelnce konusurm bende sabredicm beklicm hele biz yaz glsin para verilsn ozmn bakim olaylara ona gore tepki vericm bende bekledeyim suan cnmmm
forumdaki k.valide sayısı artmış gibime geliyor. eşinden kaynaklanıyor bu. kendinde demişsin verecek diye. bırak versin artık.
birde şunu anlamıyorum. oğlunu büyütmüş etmiş, doğru. ya biz bayanları analarımız babalarımız sokağa mı salıyor. kız annelerine babalarına nasıl davranılıyorsa, erkek aileleride öyle davranılmalı. fazlasını beklemek olmaz.
aynen cnm ya benm ailem her gittigimde elime para sıkıstıyolar ve bunlari esimde biliyo kackere sahit oldu yani bunu soledigimde ise olabilir ama ben aileme yardim ederim dio kendi calisip kazandigi icin sanirm bana soz dusmuyo die dusunuyo bencevalla seni alkışlıyorum kızların anaları sokağamı salıyoda hiç para pul istemiyolar bişi beklemiyolar üstelik kızları damatları borç öderken zor durumda kalınca kendi ceplerindekini veriyolar ..
aynen cnm ya benm ailem her gittigimde elime para sıkıstıyolar ve bunlari esimde biliyo kackere sahit oldu yani bunu soledigimde ise olabilir ama ben aileme yardim ederim dio kendi calisip kazandigi icin sanirm bana soz dusmuyo die dusunuyo bence
konu sahibi arkadaşım, 3 aylık tatil parasını istiyor diye ortalığı velveleye vermişsiniz bu miktar sadece 500 tl. kendi tatil paramızdan kısmak zorunda kalacağız demişsiniz, kısıverin birazcık siz de evde oturuyor, çalışmıyormuşsunuz. tatil sizin hakkınız da kayın validenizin değil mi ? hastalık değil borç durumu değil diyenler olmuş. tatil de aslında ihtiyaçtır. imkanlar çerçevesinde herkes yapabilse çok doğal, lüks değil ki. kayın validenizi anneniz gibi görürseniz, bütün bir aile olarak bakarsanız böyle düşünmezdiniz. bir annenin oğlundan 500 tl istemesinde ne var ki?
peki çalışmayı düşünmezmisin hayatım?? belki daha bi rahatlarsın maddi olmasa da manevi açıdan kendini iyi hissedersin belki?
konu sahibi arkadaşım, 3 aylık tatil parasını istiyor diye ortalığı velveleye vermişsiniz bu miktar sadece 500 tl. kendi tatil paramızdan kısmak zorunda kalacağız demişsiniz, kısıverin birazcık siz de evde oturuyor, çalışmıyormuşsunuz. tatil sizin hakkınız da kayın validenizin değil mi ? hastalık değil borç durumu değil diyenler olmuş. tatil de aslında ihtiyaçtır. imkanlar çerçevesinde herkes yapabilse çok doğal, lüks değil ki. kayın validenizi anneniz gibi görürseniz, bütün bir aile olarak bakarsanız böyle düşünmezdiniz. bir annenin oğlundan 500 tl istemesinde ne var ki?
tabiki bir anne evladından para ister ama kendi maaşı varkende her zaman istenmezki canım, sonuçta herkes yeni yuva kurmuş, bişiler yapıp hayatlarını kurucaklar, 500 lira az diyenler hiçte az bişi değil 1 ayda 500 lira açılınca diğer aylarda toprlayana kadar nelerden kısmak zorunda kalıyo insan, arkadaşımız çalışmıyomuş çalış diyenler var ne demek ya oda evinin işinde gücünde kadın çalışmıyo diye evde söz hakkı olmayacakmı ne saçma düşünce.. bende çalışıyorum elbette eşim ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabilir ama her zaman alışkanlık yapanada itiraz ederim benim ihtiyacım varken orda dur artık derim çalışmasaydımda derdim..
tabiiki olacak çalış demedim ki ben çalışırsan kafan rahat olur dedim ev işi kolaymı insanın elleri parçalanıyor temizlik yemek çamaşır derken en büyük en doğal hakkı bir kadının eşinin danışmasını beklemek yanlış anlaşılmak istemem asla... dur diyecek zaten ama doğru zaman ve doğru yer geldiğinde diyecek demelidir seydacım yoksa çalışmıyosun sen sus dersem benim ne farkım olur ki kayınvalideden yada düşüncesiz eşlerden? olur mu hiç öyle şey...
canım ben sana demedim zaten, tabiki çalışırsa daha iyi olur zaten iş bakıyomuş ama bazı arkadaşlar daha önceki yorumlarda sanki çalışmıyosun söz hakkın yok gibi yazmışlar da onlara ithafen yazdım canım benim..
hyr kizlar ben ztn calismaak istiyorrum bunun monalisanin yorumuyla alaksi yok ben yanlis anlamdim ztn valla o kadin bukadar rahat para istiyosa zmaninda esime destek olucakti evlenirkn fln yada okutuckti cocugunu calistirmicakti cocuk yasta esimede yazik kac senedir calisio oda baskalari yesin die mi calisio sanki tmm annesi versin yaa evlenirken bu eve bir ignsi girmdi herseyi esim ve ben yaptik sonucta hangi yuzle koonusuyo bu kadin bukadaar rahat
hyr kizlar ben ztn calismaak istiyorrum bunun monalisanin yorumuyla alaksi yok ben yanlis anlamdim ztn valla o kadin bukadar rahat para istiyosa zmaninda esime destek olucakti evlenirkn fln yada okutuckti cocugunu calistirmicakti cocuk yasta esimede yazik kac senedir calisio oda baskalari yesin die mi calisio sanki tmm annesi versin yaa evlenirken bu eve bir ignsi girmdi herseyi esim ve ben yaptik sonucta hangi yuzle koonusuyo bu kadin bukadaar rahat
hımm özür hayatım ben yanlış anladım ozaman :))
aynen canım benimkide hiç destek olmadı düğünde imkanı olduğu halde, kendisi para biriktiriyo hanım öbür oğlunun düğününe keyfi şeyler içinde bizden istiyo borç ödediğimizi bile bile işte gelde sinir olma..
aynen canım benimkide hiç destek olmadı düğünde imkanı olduğu halde, kendisi para biriktiriyo hanım öbür oğlunun düğününe keyfi şeyler içinde bizden istiyo borç ödediğimizi bile bile işte gelde sinir olma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?