kayinvalidem tatil parasini bizden istedi

en doğrusu bu...

erkek evlat sahibi çok demek onlarda yarin tatil için para isteyecek,kk'dan bnl,bol örnek alıyorlar,gelin kızları üzecekler

valla seni alkışlıyorum kızların anaları sokağamı salıyoda hiç para pul istemiyolar bişi beklemiyolar üstelik kızları damatları borç öderken zor durumda kalınca kendi ceplerindekini veriyolar ..
aynen cnm ya benm ailem her gittigimde elime para sıkıstıyolar ve bunlari esimde biliyo kackere sahit oldu yani bunu soledigimde ise olabilir ama ben aileme yardim ederim dio kendi calisip kazandigi icin sanirm bana soz dusmuyo die dusunuyo bence

konu sahibi arkadaşım, 3 aylık tatil parasını istiyor diye ortalığı velveleye vermişsiniz bu miktar sadece 500 tl. kendi tatil paramızdan kısmak zorunda kalacağız demişsiniz, kısıverin birazcık siz de evde oturuyor, çalışmıyormuşsunuz. tatil sizin hakkınız da kayın validenizin değil mi ? hastalık değil borç durumu değil diyenler olmuş. tatil de aslında ihtiyaçtır. imkanlar çerçevesinde herkes yapabilse çok doğal, lüks değil ki. kayın validenizi anneniz gibi görürseniz, bütün bir aile olarak bakarsanız böyle düşünmezdiniz. bir annenin oğlundan 500 tl istemesinde ne var ki?

peki çalışmayı düşünmezmisin hayatım?? belki daha bi rahatlarsın maddi olmasa da manevi açıdan kendini iyi hissedersin belki?

sizin de dediğiniz gibi ''imkanlar çerçevesinde'' kendi imkanlarını kullanıp bir de başkalarının imkanlarını da gasp etme çerçevesinde olmaz tatil... tek maaşlı yeni evlenmiş bir çiftten oğlu da olsa istememli bir annenin önceliği evladı olmalıdır kendi değil ayrıca hanımefendi kendine sürekli yatırım yapan biriymiş o yatırımını tatiline yapsa da oğlunu ve ennihayetinde bir el kızı olan gelinini rahatsız edip imkansızlıklar içine sokmasa ne olur peki?? 2 ay tatil yapsa incileri mi dökülür?? illa da 3 ay mı olmak zorunda tatil??

bence kayınvalidenin bencilliğidir bu başka bi adı yok bunun...

ay çok sinir bozucu bi durum eşinin davranışı ayrı bi sinir bozucu ( boşver cnm sende tatile git gez dolaş eglen madem o anneyse sende karısısın senide gezdirmek zorunda

peki çalışmayı düşünmezmisin hayatım?? belki daha bi rahatlarsın maddi olmasa da manevi açıdan kendini iyi hissedersin belki?

zatn is ariyorum cnm ama daha bulamadim hep evde degildm zatn bende esim evine ve banada bakar bu konuda bi skntm yok ama borc nedeniyle sknti olck yaza kadar ztn verebilck olsak rahat olsk versin ya 500 tl bisi degil

tabiki bir anne evladından para ister ama kendi maaşı varkende her zaman istenmezki canım, sonuçta herkes yeni yuva kurmuş, bişiler yapıp hayatlarını kurucaklar, 500 lira az diyenler hiçte az bişi değil 1 ayda 500 lira açılınca diğer aylarda toprlayana kadar nelerden kısmak zorunda kalıyo insan, arkadaşımız çalışmıyomuş çalış diyenler var ne demek ya oda evinin işinde gücünde kadın çalışmıyo diye evde söz hakkı olmayacakmı ne saçma düşünce.. bende çalışıyorum elbette eşim ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabilir ama her zaman alışkanlık yapanada itiraz ederim benim ihtiyacım varken orda dur artık derim çalışmasaydımda derdim..

yok yoksul olsa tamam haklısınızda bu nasıl bi düşünce durumu bunlardan iyimiş daha bide tatil parasını oglundan istiyo valla hiç kusura bakmayın ben olsam verdirmezdim erkek evladı evlatda kız evladı ne bu kadar bencil olmayın ya bu kızcazın ailesi istese eşi ne tepki verirdi acaba

tabiiki olacak çalış demedim ki ben çalışırsan kafan rahat olur dedim ev işi kolaymı insanın elleri parçalanıyor temizlik yemek çamaşır derken en büyük en doğal hakkı bir kadının eşinin danışmasını beklemek yanlış anlaşılmak istemem asla... dur diyecek zaten ama doğru zaman ve doğru yer geldiğinde diyecek demelidir seydacım yoksa çalışmıyosun sen sus dersem benim ne farkım olur ki kayınvalideden yada düşüncesiz eşlerden? olur mu hiç öyle şey...

canım ben sana demedim zaten, tabiki çalışırsa daha iyi olur zaten iş bakıyomuş ama bazı arkadaşlar daha önceki yorumlarda sanki çalışmıyosun söz hakkın yok gibi yazmışlar da onlara ithafen yazdım canım benim..

hyr kizlar ben ztn calismaak istiyorrum bunun monalisanin yorumuyla alaksi yok ben yanlis anlamdim ztn valla o kadin bukadar rahat para istiyosa zmaninda esime destek olucakti evlenirkn fln yada okutuckti cocugunu calistirmicakti cocuk yasta esimede yazik kac senedir calisio oda baskalari yesin die mi calisio sanki tmm annesi versin yaa evlenirken bu eve bir ignsi girmdi herseyi esim ve ben yaptik sonucta hangi yuzle koonusuyo bu kadin bukadaar rahat

hımm özür hayatım ben yanlış anladım ozaman :))

aynen canım benimkide hiç destek olmadı düğünde imkanı olduğu halde, kendisi para biriktiriyo hanım öbür oğlunun düğününe keyfi şeyler içinde bizden istiyo borç ödediğimizi bile bile işte gelde sinir olma..

hepsi aynı benimki de aynı kadın gelinliği üzerime giydiğim gün başladı sokmaya beni... hala da devam ediyor... sadece seninki değil ki %80 böyle bunların maalesef çok uğraştım kızı gibi olayım diye ama nafile soğuklar anam soğuk... bi de bizimkiler çerkez asla beğenmiyorlar beni ne beni ne yaptığım işi gücü ne eşyalarımı hiç bişeyimi beğenmez sürekli eleştirirler... yani kısacası yaranamazsın sen de eşinde yaranamazsınız... bi süre sonra ona para vermek görevinizmiş gibi üzerinize yapışır bir de...((

500 tl belki size az. düşünsenize askeri ücret alanları yada diğelim 1500 tl gibi maaş aldı eşi 500 ver kaldı sana 1000. evleride kira, kira parası yiyecek içecek, faturalar derken... kısıverinde demişsin. birileri sefa sürerken tabi yeme içme kıs kolaydı.

ekliyeyim zaten eşi parayı vereceğim demiş, verecekte. ama bayanın durumuna üzülüyorum. konu sahibi arkadaşım, bence çalışmadığın için eşin senden habersiz para veriyor diye düşünme. verecek olan adam her durumda verir o parayı.

Son düzenleme:

benim takılarımı bile vermediler onların tarafın taktıkları onlarda kaldı bizimkilerin taktıklarıyla da ben aldım perdelerimi yaptırdım düşündükçe sinir oluyorum parasında değilim de kendimi enayi gibi hissediyorum ya o koyuyo bana işte...

ayni seyleri yasiyoruz gibi allah sanada kolaylik versin cnm anliyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…